Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Trochę się pośpieszyli :kaz:

http://www.amazon.fr/Rise-of-the-Tomb-Raider/dp/B00KW4MD2W/

GIF23b547.gif

http://gifyu.com/images/Uncharted4SANDBAGS.gif

Tytany tak bardzo na kolanach z pełnymi ustami :fsg:

przypominam, że to GG - nie dałbym im do napisania fabuły reklamy pasty do zębów, a co dopiero RPG.

Fabułę pisze koleś od Fallouta NV, a za zadanie poboczne opowiadają min. ludzie od Wiedzmina 3. Nadchodzi rpg mesjasz.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

Wiedzmin pokazal kto jest z pelnymi ustami :pawel:

Opublikowano

przypominam, że to GG - nie dałbym im do napisania fabuły reklamy pasty do zębów, a co dopiero RPG.

Niezłe judaszysko z tego Maciomaniaka :obama:

za scenariusz odpowiada gość od Fallout New Vegas, a za questy część ekipy CD Project, która robiła przy Wiedźminie 2

Opublikowano

Tytany na kolanach ze smiechu przed 30 fpsami na konsolach co najwyzej.

Opublikowano

Co by nie pisać, to E3 zdecydowanie było w tym roku mocne. Było też zwycięstwem konsol. Bo te pokazały, że mogą wzbudzić emocje, że mogą dowalić mocnymi markami, że wciąż są tymi które definiują rynek. Co więcej, oba światy - PC-ta i konsol przenikają się, ale na tym przeważnie zyskują konsole. Jasne, przy okazji transfuzji może przedostać się jakaś patologia bo świat PC zdrowy nie jest, ale jeśli np. będzie możliwe modowanie na konsolach, to PC straci kolejny argument do bycia zakupionym. Konsole bowiem będą sprzętami, które zaoferują to co PC-ty, a nawet więcej. Ex'y, eventy, marketing, cała ta pompa wsparta milionami dolarów od producentów. Do tego prężna społeczność w wielu grach, większe zyski wydawców, lepsze traktowanie przez tychże wydawców konsol, i ogólnie wszystko intuicyjne i dostępne. PC choć stara się jak może emulować konsole, to pewnych rzeczy nie osiągnie. I dlatego takie E3 jak te, będą tylko podkreślały panowanie konsol...

(pipi)a, zabrakło mi minusów.

Gdyby nie patologie z PC, to w życiu nie zobaczyłbyś Shenmue 3.

Opublikowano

Wiedzmin pokazal kto jest z pelnymi ustami :pawel:

Dobrze, że wspomniałeś o tej grze, pisanej przez 120 osób na trzy różne platformy, która powinna ukazać się kilka miesięcy później. Pamiętasz co pisałem przed E3, co do oprawy Wieśka i to co z nią zrobi nowa gra GG, no właśnie :)

18223769824_f37d7f244d_h.jpg

http://i.imgur.com/Ik2aICB.gif

Jaka masakracja blacharni, takie bomby, a oni nawet jeszcze nie dogonili DriveCluba i Ordera w kwestii grafiki. :yao:

Opublikowano

Master rasa  już wystawione dupy na nocną "konferencje"?  :kaz:

Opublikowano

Będzie działał w full hd i będzie wyglądał powalająco na moim 55 calowym HX850

:daddy:

Opublikowano

Po tym pokazie Klapczarted przypomniała mi się zayebista 2. :banderas:

Co ND odyebie przy TLOU 2 to wolę nie myśleć. :obama:

Opublikowano

za scenariusz odpowiada gość od Fallout New Vegas, a za questy część ekipy CD Project, która robiła przy Wiedźminie 2

czyli wychodzi na to że gierka nie bedzie miała fabuły a jedynie misje poboczne.. kurde :/

serio w NV z fabuły pamiętam tylko że jesteśmy randomem który dostał headshota i dalej zero... taka była wciągająca :/

Opublikowano

Będzie działał w full hd i będzie wyglądał powalająco na moim 55 calowym HX850

:daddy:

TO CIEKAWE KIEDY W KRAINIE SONY NAUCZYCIE SIĘ ROBIĆ WEBM ALBO CHOCIAŻ GIFY W ROZDZIAŁCE WIĘKSZEJ NIŻ 300x100 pikseli

Opublikowano

gif full hd pewnie by zajmował z 200mb - myśl troche

Opublikowano

gif full hd pewnie by zajmował z 200mb - myśl troche

Dlatego teraz gify to przestarzałe rozszerzenie. Są lepsze, które z 50mb gifa robią obrazek o wielkości 3mb. 

Jak np. to:

http://www.gfycat.com/ScaryCornyBagworm

Edytowane przez suteq

Opublikowano

tak bardzo boli dupa że TLG, Nier 2, Ratcheta, Horizon, P5 i U4 nie ogram na taborecie. :frog:

Opublikowano

No skoro rzucasz tekstami z podstawówki o 15 calach, to znaczy ze w przyplywie zlosci nic madrego Ci do główki nie wpadło = ból pupki :kaz:

Opublikowano

Dobra, teraz cos ode mnie. Bylem dzis mocno zajety. Jedynie od czasu do czasu zerkalem na forum i od patrzenia przyznaje...dostalem raka, bo widzialem, ze klapy w jakims dziwnym amoku. Zadam pytania wstepne. Czy klapki juz wytrzezwialy? Czy wrocily juz z izby wytrzezwien? Przeszly detoksyzacje organizmu?Bo te narkole czy inne dopalacze, ktore pobieraly jak widac ponad miare powoduja dziwne odjazdy. Moze poznam sklad chemiczny tych nowych odkryc chemicznych? Tez chcialbym od czasu do czasu tak odjechac, choc -sadzac po postach niektorych osob - moglo by byc dosc niebezpieczne.

A moze Geralt zasadził Wam jakiś poczwórny znak aksji na Wasze łby? :usmiech:

To mogłoby pomóc:

30xg3si.gif
A teraz ad rem. Konfa Mikroszafotu. Nie wiem co klapy widzialy, ale ja widzialem i slyszalem to:
1.Halo 5, z podana konkretna data premiery w tym roku, z najlepiej zapowiadajacym sie  multiplayerem na konsolach ever. Skad to wiem? Gralem w bete. Innymi slowy...

2ijr90g.gif

2.Forza Motorsport 6, z podaną konkretną datą premiery w tym roku. Oczywiscie...

zx1qfm.gif

3.Tomb Raider, z podana konkretna data premiery w tym roku.Klapy najwczesniej za poltora roku liczac od teraz. :reggie:

51rqk7.gif

4. Calkiem nowy ex od Keiji Inafune i kolesi od Metroida tj Recore. Jedyny ex z obu konf, o ktorym nikt nic nie wiedzial i nie plotkował o nim. Pelen zaskok. Rzecz ciemna...

r0s8dd.gif

Poza tym wsteczna kompatybilnosc! :banderas:

15i2il5.gif

Ten kosmiczny pad! :banderas:

15psldd.gif

No i jeszcze swiadomosc, ze na Gamescom M$ dokonczy dziela zniszczenia takimi grami jak Scalebound, Quantum Break i Crackdown :banderas:

24o6bkp.gif

Innymi slowy total KO!!

pu0x2.gif

Jeden zgrzyt zwiazany jest z Rare. Zamiast pozamiatac resztki klapów pod dywan i zapowiedziec nowego Conkera lub Banjo wypuszczaja zbiór jakis staroci plus rakowe mmo (gatunek wywodzacy sie z jeszcze bardziej rakowej blachy).Drugi dysonans to prezentacja Gears Of War 4, ktora widac zrobiono napredce i wybrano malo ekscytujacy fragment gejpleja.

A co na to wszystko Sory?

Wiadomym bylo od samego poczatku, ze glownym ratownikiem dla tej podupadajacej korporacji stanie sie Drake z Kapiszonarted 4. Gdybym mial checi i talent kolegi Bansai to bym przerobil gifa ze Slonecznego Patrolu dorabiajac mordke Drake`a samemu Davidowi Hasselhofowi! :kaz: Gra wyglada zacnie, zwlaszcza w kwestii mnogosci animacji i obiektow.

I teraz najwieksza beka nad bekami...Klapeczki dostaly amoku po zapowiedzi remake`a FF7. Kedy ta gra wyjdzie, ja sie pytam? No KEDY ? Gra wychodzi tez na blacharska onkologie, ale o tym rzecz jasna sza! :pawel:

The Last Guardian...Szkoda mi slow...Tak sobie Sory wychowalo swoich wyznawcow. Ono ich bezczelnie i to od wielu lat gwalci doustnie i doodbytniczo, a Ci jeszcze peany na ich czesc wykrzykuja! :dynia:

O tym, ze gra wyglada jak z okresu wczesnego PS3 juz nie ma nawet co wspominac, wszak dla kubotków grafa sie przeciez nie liczy :daddy: Poza tym podana rzekoma date premiery tj 2016 mozna zawsze latwo przeprawic na 2018 :yao:

Horizon...Wszystko by bylo fajnie, gdyby nie dwie rzeczy. Trailer ma oznaczenie "Dozwolone od lat 7". Czyzby gra dla mlodszych graczy? :Coolface: Sprawa numer dwa to Guerilla, czyli specjalisci od gier srednich i dobrych, ale na pewno nie wybitnych. Beda musieli spiac bardzo poslady, zeby dorownac choc w polowie naszym Redom. Pobawie sie w Nostradamusa - nie dadza rady :s159:

I gdy juz myslalem, ze niebieskiego plebejstwa nic nie uratuje ratunek (niewielki, ale jednak) przyniosla Sory firma Sqare Enix, w postaci NieR 2. Przyznaje, ze to absolutnie PIERWSZA gra z eksow na PS4 ktora bym ogral bardziej niz bardzo chetnie.Jedynka byla wyjatkowa, a soundtrack uwazam za absolutnie mistrzowski, najlepszy jaki slyszalem w grach! Nie wiem...moze jak jeszcze wyjdzie Yakuza to bedzie mozna w koncu pomyslec o zakupie tego gunwa obesranego :oh_you:

Acha, jak wam klapeczki wywrozylem, ze bedziecie pod koniec roku grali w CoD-a i FIFE to sie obruszyliscie. No wiec bedziecie w to grali, ZWLASZCZA w CoD-a, ktorym przeciez gardzicie, prawda? :cool:  :lapka:

Opublikowano

staram się uprawiać wyrafinowany, one linerowy trolling, a ty mnie tak zasmucasz. :<

Opublikowano

Tez sie staram, ale jestem nowicjuszem w trollowaniu :frog:

@Czezare

Podziwiam, zeby po takich bombach na E3, takim wgnieceniu w ziemie przez Sony jeszcze cos skrobać na forum i bronic łoniaka to trzeba miec naprawde twarda psyche :obama:

Opublikowano

:obama:

Przy zdaniu z redami i :s159: kwikłem xD

Opublikowano

Mówiłem, że nie będzie co zbierać po pokazie ND, ten gameplay momentami wygląda jak film z blu-raya

ujCKdr3.gif
vAE97bj.gif
f7yb.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.