Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Cezare niezly try hard znowu, do tego tej sciany bzdur nikt nie przeczyta

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

Cezare niezly try hard znowu, do tego tej sciany bzdur nikt nie przeczyta

ważne że reszta botów zasypie go plusikami :pawel:

Opublikowano

Czezare - luknij na to, świeżutki gameplay z Forza 6, nie jakieś tam CGI z E3, NEXT GEN ! XDDDDDD

Opublikowano

Czaruś zapodaj dissa jak to Sony załatwiło że Shenmue 3 w życiu nie pojawi się na bonerze. :kaz:

jeszcze zrozumiem blacharzy, ale boner???

Opublikowano

Nie, nobody, Ty po prostu głęboko wierzysz w to, że Sony jest zbawicielem a wszystko od nich to gejmingowe kamienie milowe.

stwierdzając prawdę n.t. zaklepania S3 na jedną konsolę? acha

Opublikowano

Ta Forza wygląda mega średnio, wtf. :/

@nobody

Przecież boty jak zechcą to ograją na PC, to nie klapy, że obiecują, a potem i tak grają tylko na plejstejszyn. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

@suteq

dlatego napisałem że jeszcze rozumiem blacharzy, ale nie botów, którzy gardzą pc gaming - t.j. właśnie Czarek.

@maji

oddałbym się każdemu za TLG i czasową eksluzywnosć FF7

Opublikowano

Czezare ale sony pokazało black opsa więc powinieneś skakać z radości stulejarzu gejmingu.  :kaz:

Opublikowano

@niekochany

:pechowiec:

Opublikowano

wiesz że myślami byłbym zawsze z tobą

Opublikowano

Mówiłem, że nie będzie co zbierać po pokazie ND, ten gameplay momentami wygląda jak film z blu-raya

ujCKdr3.gif

vAE97bj.gif

czasem wkur/wiasz mnie bardziej niż figaro

czy dla ciebie coś innego istnieje poza grafiką? grałeś ty w ogóle w uncharted czy czekasz na remaster jesienny za 60 dolarów?

serio jesteś najbardziej żenującym graczem na tym forum, jedyne co cię interesuje to poziom graficznych gier, nic więcej, nie ma drugiej osoby na forum która jest tak bardzo ograniczona.

co do zbierania z podłogi - po shadow fall i the order też miało co nie być zbierać z botów, tymczasem boty zyja, maja sie dobrze a o tych dwóch grach nikt nie pamięta i skończyły jako tytuly które latały z ręki do ręki jako używki, podejrzewam że pudełka tych gierek mają więcej syfu i bakterii niż banknoty NBP.

gameplay z uncharted bardziej niż grafiką, która nadal nie prezentuje poziomu pierwszego trailera, robi fizyką i zniszczalnością otoczenia, reszta to jest kapiszon totalny, i tak jak nikogo kto nie jara się Halo nie przekonał gameplay z Guardians, tak samo tutaj kto nie jest fanem kapiszonów ten nie ma czego szukać.

i serio powiedz mi co ci nie pasuje w grafice z forzy? jestes kolejnym kto porównuje to do drivecluba?

Opublikowano

wiesz że myślami byłbym zawsze z tobą.

Soon.  :beksa:

Opublikowano

Mówiłem, że nie będzie co zbierać po pokazie ND, ten gameplay momentami wygląda jak film z blu-raya

ujCKdr3.gif

vAE97bj.gif

f7yb.gif

to jest gameplay? :pawel:

To sa przerywniki w gameplayu.

Opublikowano

po e3 to ja chyba jednak PS4 kupię a nie X1 :reggie: 

Opublikowano

Czaruś zapodaj dissa jak to Sony załatwiło że Shenmue 3 w życiu nie pojawi się na bonerze. :kaz:

jeszcze zrozumiem blacharzy, ale boner???

Doprawdy dziwie sie, ze taki wybitny gosc jak Yu Suzuki zmuszony zostal do prostytuowania sie na konfie Sony. Wygladalo to zalosnie i mnie jwiecej tak:

15ygayf.jpg

Poza tym dzieki za przypomnienie. Crowfunding na konfie jednego z glownych graczy na rynku?! Sony wlasnie wprowadzilo nowe standardy! :kaz:

Co do Shenmue 3 to mam powazne obawy czy Yu zrobi dobra gre za te pieniadze...

Opublikowano

Mazzeo... nawet nic ci nie odpisze :)

//co do ostrzeżenia, tych gifów tu nie było i ważą do 8mb, sprawdziłem przed wstawieniem, wiec wszystko jest zgodne z regulaminem

zapamiętałem poprzednio

Opublikowano

Czezare - luknij na to, świeżutki gameplay z Forza 6, nie jakieś tam CGI z E3, NEXT GEN ! XDDDDDD

100 x :dynia:

Patrzę na DriveClub i nie widzę różnicy generacji, tylko DWÓCH!!! :kaz:

<gify_od_fanka_które_niszczą_tytany_za_4tys>

:mog: :mog: :mog:

Sony jak zmiotło. :obama:

Mam nadzieję, że ten rimejk wyjdzie na pc i xone, bo to należy się wszystkim graczom, obojętnie na czym grają

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Kickstarter był po to żeby przekonać Sony czy jest zainteresowanie grą. Okazało się, że jest więc pomogą sfinansować developing.

Sony takie dobre :sir:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

to jest gameplay? :pawel:

To sa przerywniki w gameplayu.

Hahaha, blachy nie wierzą, że tak może wyglądać gra, ale nic dziwnego, skoro oni sa na etapie

Symulator-Kozy-664x374.jpg

Opublikowano

Mazzeo punch za punchem, poza ostatnim akapitem, przeciez te modele aut wygladaja gorzej niz w 5ce :/

żart jakis? przeciez to wyglada super jak na gre 1080p z BETONOWYM 60fps.

czytam na youtubie, forach simracowych czy nawet obrzyganym gafie opinie i wszyscy są zachwyceni tą grą a tutaj ja nie wiem, jakby każdy się spodziewał czegoś ładniejszego od drivecluba.

Fanek nie dziwi mnie to, podejrzewam że trafiłem w dziesiątkę z tym postem.

Opublikowano

:obama:

Czytaliscie Szwejka?

Jezeli tak, to teraz mozecie spodziewac sie odpowiedzi Fanka w stylu Szwejla

"Nie wiem o co sie tak denerwujesz mazzeo, chcialem tylko pokazac jak fajna gierka bedzie Uncharted :) w poprzednie czesci nie gralem bo nie mialem ps3 :)"

Lub cos podobnego, napisanego w lagodnym spokojnym, fankowym tonie

Czasami zastanawiam sie czy Fanek rzeczywiscie jest tak zalosny, czy moze uskutecznia bardzo wyrafinowany trolling

Edit:

O juz odpisal:)

Edytowane przez asax

Opublikowano

gif full hd pewnie by zajmował z 200mb - myśl troche

:obama:

nie no z informatykiem się nie kłócę, ale napisałem o czymś takim jak webm, polecam sobie obadać kolego po fachu :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.