Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

Było Last Guardian, było FFVII, było Shenmue 3, teraz czas na HL3 :)

Opublikowano

Idę w kimę xD Może wstanę za 1h

Opublikowano

co za zdrada ze nagle godzine pozniej?

tyle czekac zeby zobaczyć to samo co było wczoraj + jakies strategie, starcrafty i inne wowy i MOBY? e chyba to pyerdole

Opublikowano

beka :dynia:

Zaczelo sie, zgaslo i nagle "jeszcze godzina", no to ide spac :reggie:

Opublikowano

Gotowy!

11421870_656368014496562_2079593033_n.jp

Co tak słabo?

12d94e4e6a37c010b4e271bccd2fb60a.png

Blaszki wydygały i konferencja przesunięta? :/

Opublikowano

No już na wstępie zrobili z siebie kretynów, kto to w ogóle wymyślił?!

Zapowiadają na 2:00, by odpalić zegar do 3:00? :/ Żenada. 

Poszedłbym spać, ale pierdziele, to pierwsza konfa dla PC na E3, siedzę.

Chyba zapomnieli ludzia powiedziec,ze stream zaczyna sie o 2 a konfa o 3. Twitch tez mial 1h ''pre-show'' przed konfa ms. 

Opublikowano

przewiduje jakie będą główne "atrakcje"

- starcraft 2.3 protosi

- moba1

- moba2

- moba3

- moba4

- ta karcianka blizzarda

- ta komiskowa strzelanka blizzarda

- WOW dodatek nr 26

- sims 4.5

- simcity 2016

- jakieś strategie typu total war

- milion indyków

- 5 różnych gogli VR (to akurat mnie ciekawi)

- kilka multiplatform

fajnie by było jak by half life 3 dowalił finałową megatonę po powrocie TLG i ff7

ale jakoś wątpie ze coś zerwie cycki

Opublikowano

ta konfa e3 to moja pierwsza konfa sony od lat ktorej nie ogladalem i zalowac bede do konca zycia :( jak ogladam urywki te ktore chlopaki tu wrzucaja to masakra jak ludzie reagowali na to na zywo, sony zniszczylo wszystko i wszystkich

Opublikowano

jak pc miałoby wygrać to tylko za pomocą HL3 jako permanentnym exem. w końcu ze wskrzeszonych legend został tylko on. no i jeszcze BG&E2 hehe

Opublikowano

Rip Beyond Good & Evil 2 [*]

Michel Ancel, creator of Beyond Good & Evil, is no longer involved with Beyond Good & Evil 2, Ubisoft's Senior Vice President of Sales and Marketing at Ubisoft Tony Key told IGN.

When asked about the status of Beyond Good & Evil 2, which was once again absent from E3 this year, Key told IGN, "It's just a beloved franchise that gotten even more beloved over time. People ask me about it every year. So... We would love to do another one." That in mind, Key said, "There's just nothing to talk about right now. We don't really have anything to say. We appreciate how much people really want it."

When asked if Ancel was still working on BG&E2, Key said, "So he's a busy guy right now. But no.... He's got things going on and I can't really comment on his bandwidth. I know he's very busy. We still work with him on things." As of August 2014, Ancel was leading the sequel's development.

http://ie.ign.com/articles/2015/06/16/e3-2015-beyond-good-evil-2-director-leaves-project

Opublikowano

o Shen3, FF7 i TLG mówiono to samo. po wczorajszej konfie zacząłem wierzyć w cuda :pope:

Opublikowano

btw, czy ktos sie de facto poryczal? bo ja szczerze tak. 

i to nie dlatego ze bylem wielkim fanem FF7. Fakt, Shenmue pokochalem, ale nie skonczylem.

lzy mi splynelo po twarzy bo widze ze ta branza jednak nie jest az tak zla i przyszlosc nie sprowadza sie tylko do CoD'ow i AC'ow.

hvj w te platne DLC ktorych i tak nikt nie kupuje. w te bugi, patche,  liczby fpsow. 

kiedys bylismy inni, ale zostalismy rozpieszczeni i rozwydrzeni. mysle ze kazdy mial tak naprawde wojenki konsolowe w (pipi)e, i cieszyl sie, ze to co kiedys bylo dla nas najwazniejsze, dzisiaj z promieniem nadzieji powroci. nie wiem w jakiej formie, moze i najgorszej, moze to wszystko ostateczny cios dla graczy, ich sentymentu i portfeli, ale wole to, niz new open world cinematic experience. bo wazniejsze niz nowe IP sa te klasyki, ktore nalezy oczyscic z kurzu. dzieki temu powraca uczucie bycia graczem.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Wild-Scr-2.jpg

Zdziwiłbym się, jeśli Ancel jeszcze w ogóle pokazuje się w biurach Ubi...

Opublikowano

i serio powiedz mi co ci nie pasuje w grafice z forzy? jestes kolejnym kto porównuje to do drivecluba?

Chocby to, ze auta wygladaja jakby byly robione w technologii Cel-shading ^^ wyscigi nocne na filmach wygladaja beznadziejnie, brak zmiennych warunkow pogodowych, nic tam sie dynamicznie nie bedzie zmieniac, a wszytsko i tak wyglada 2 razy gorzej niz w CARSach.   :cool:  :lapka:

Edytowane przez easye

Opublikowano

ja miałem autentyczny opad szczeny przy prezentacji pierwszej pozycji. zwłaszcza że 10 min. wcześniej pisałem by przestać wypominać Guardiana, bo tylko przysporzy to beki. no ale bądźmy szczerzy trzeba się było wpjerdalać w buciorach do sony, czy square, by paniska w końcu zauważyli że gracze nie zdebilacieli do końca by pakować im n-te odsłony samograjów, szuterków i wyścigów. przy prezentacji GT7 zamiast TLG i KZ5 zamiast Horizon zwyczajnie strzeliłby mnie choy. 

Opublikowano

i serio powiedz mi co ci nie pasuje w grafice z forzy? jestes kolejnym kto porównuje to do drivecluba?

Chocby to, ze auta wygladaja jakby byly robione w technologii Cel-shading ^^

cala cukierkowa grafika, wyscigi nocne wygladaja beznadziejnie, brak zmiennych warunkow pogodowych, nic tam sie dynamicznie nie bedzie zmieniac, a wszytsko i tak wyglada znacznie ktore i tak

wyglada 2 razy gorzej niz w CARSach, przy 2 razy mniejszej ilosci aut.   :cool:  :lapka:

Jakis zakladzik, ze Forza 6 zbierze lepsze oceny od Project Cars na ps4? :lapka:

Opublikowano

Jakis zakladzik, ze Forza 6 zbierze lepsze oceny od Project Cars na ps4? :lapka:

Co z tego jak juz widac ze bedzie slabsza gra z gorsza grafa, polowa aut podczas wyscigu (24 maksymalnie ?) i bez zmiennych warunkow. 

No miala byc petarda ktora zdmuchnie CARSy, a tu Turn 10 jak zwykle zostalo 200 okrazen w tyle...

I ta grafa z painta.  :lol:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jeżeli ploty się potwierdza i u4 wyjdzie w marcu, horizon do lipca, a p5 w tym roku to Sony zaora wszystko, a gracze sami się nakręca i wejdą do bagna zwanego hypem. Zresztą Sony leci teraz na takich emocjach, że człowiek który zobaczył konfy wchodząc do sklepu nie widzi czarnego pudła z napisem ps4, on widzi pudło z napisem spełniamy marzenia obklejonym logiem U4, FFVII, Shenmue, Horizon, P5 i więcej mu do szczęścia nie trzeba. Szkoda mi trochę m$ bo czego by nie zrobili, to i tak są i będą w czarnej (pipi)e i taka jest prawda.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

ja miałem autentyczny opad szczeny przy prezentacji pierwszej pozycji. zwłaszcza że 10 min. wcześniej pisałem by przestać wypominać Guardiana, bo tylko przysporzy to beki. no ale bądźmy szczerzy trzeba się było wpjerdalać w buciorach do sony, czy square, by paniska w końcu zauważyli że gracze nie zdebilacieli do końca by pakować im n-te odsłony samograjów, szuterków i wyścigów. przy prezentacji GT7 zamiast TLG i KZ5 zamiast Horizon zwyczajnie strzeliłby mnie choy. 

ja bylem przekonany ze wszystko co pokaza to kolejne odslony hicikow, t.j. U4 itp. Microsoft dupy mi nie urwal bo po prostu nie jestem fanem gearsow, forzy czy halo. ale elite controllerem mnie pozytywnie zaskoczyli. fajny motyw z tymi trybami dzialania triggerow, wymienianiem podzespolow itd. szkoda ze zapewne taki pad bedzie przeznaczony glownie dla sponsorowanych graczy a nie zwyklego szaraczka. ale to widac juz po nazwie ze pad nie jest dla plebsu.

swoja droga, szczerze, z dziecinna naiwnoscia wierze w zapowiedz HL3. czy ich obecnosc jest wymagana do pokazania materialu? wiem ze to mniej prawdopodobne niz pokazanie TLG, ale rzeczywistosc zweryfikowala takie prorokowania. jesli bedzie, to rzeczywiscie najlepsze e3 w dziejach branzy. jesli nie, trudno, żabie "ok" i do przodu.

Opublikowano

Co z tego jak juz widac ze bedzie slabsza gra z gorsza grafa, polowa aut podczas wyscigu (24 maksymalnie ?) i bez zmiennych warunkow. 

No miala byc petarda ktora zdmuchnie CARSy, a tu Turn 10 jak zwykle zostalo 200 okrazen w tyle...

I ta grafa z painta.  :lol:

Wlasnie oceniasz tylko i wylacznie grafe, bo jakos nir wspominasz o tym, ze kariera w carsach jest fhuj nudna, jest malo aut, a modelu jazdy nie jestes w stanie porownac :reggie:

Typowe dla klapow, nie ma grafy nie ma grania (chociaz beka, bo driveclub bez deszczu wyglada gorzej od tej Forzy, a dziala w 30fpsach :dynia:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.