Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Nintendo wygrało. Można zamknąć internety. 

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

Najbardziej chyba sie ciesze z 

Serio moja reakcja wyglądała podobnie

https://www.youtube.com/watch?v=zLCfp8tSREo

Ja się cieszę, że podczas oglądanie konferencji Sony byłem sam w domu. Przy TLG prawie się popłakałem :dynia:

Że kolejny raz pokazują trailer bez daty premiery?

Opublikowano

No już na wstępie zrobili z siebie kretynów, kto to w ogóle wymyślił?!

Zapowiadają na 2:00, by odpalić zegar do 3:00? :/ Żenada. 

Poszedłbym spać, ale pierdziele, to pierwsza konfa dla PC na E3, siedzę.

Chyba zapomnieli ludzia powiedziec,ze stream zaczyna sie o 2 a konfa o 3. Twitch tez mial 1h ''pre-show'' przed konfa ms. 

Nie zapomnieli, na stronie PC Gaming Show bylo napisane jak byk ze zacznie sie o xx godzinie i przez godzine bedzie odliczanie, tylko polskie portale tego nie podały do informacji i zle obliczyły czas. Ja polazlem spac po sprawdzeniu ze dopiero 3:00 :pawel:

Opublikowano

Haha, jaka cisza w temacie, zero podniety, ludzie pozasypiali. Konfa MS to była taka celebra w średnim mieście, konfa Sony to była celebra w dużej metropolii na sambodromie, konfa PC to jakieś spotkanie rocznicowe kółka gospodyń wiejskich :reggie:

Pamiętam wczoraj jaki orgazotron był tu jak pokazywano TLG, FF VII remake, czy Shenmue 3. Zresztą nie tylko tu, ale w internecie pełno filmów jak ludzie mdleli i szaleli gdy na konferencji Sony spadały megatony. Ech, piękne chwile to były.

Co mnie się podoba - Sony znowu pokazało, że słucha społeczności i internetu. Pokaz TLG na początku to nie był przypadek. Większe fora i serwisy trąbiły o tym, czasami ironicznie, ale hype train się rozpędził. I Sony znowu przejęło stery w jego lokomotywie. FF VII remake? To odpowiedź na zeszłoroczną krytykę pokazu FF VII w wersji z PC na PS4. Shenmue 3 też było wspominane. Sony to wszystko zebrało do kupy, przekonało wydawców czy twórców by zrobili materiał, i znów wygrało E3.

Faktycznie, dzięki temu znowu mamy to poczucie jak dawniej, o tym pisał Najtmer. Co prawda wtedy była jedna konsola w Polsce i wszyscy się dzięki temu rozumieli i kochali, a wojenek nie było bo nie było z kim (poza blacharzami którzy odzywali się pod koniec generacji), i ogólnie fajnie jakby tak znowu było. W sumie trochę jest, bo Playstation 4 póki co panuje. Rządzi i dzieli, i od razu wraca to wspaniałe uczucie bycia jedną rodziną ;)

Opublikowano

było coś ciekawego na PC w nocy?

Opublikowano

>ciekawego

>PC

:reggie:

Opublikowano

Microsoft po tej swojej konfie widac, ze strategie biznesowa zayebal od Nintendo. Tylko Forza, Halo i Girsy przez kolejne 120 lat.

Opublikowano

Przecież większość gier na PC pokazali już na konferencjach Playstation i Xbox, po co znowu by mieli to samo? :]

Opublikowano

Gears of War Ultimate Edition PC

Killer Instinct PC (ale ta gierka nikogo)

Total War Warhammer

Dodatek do PoE

expansion do Guild Wars 2 kozacki

expansion do HoTS

No Man's Sky na PC razem z PS4 tego samego dnia :banderas:

Jakis Planet Coaster ktorym sie ludzie jaraja a mi jakos nie przypadl do gustu

I duzo innych rzeczy ktore nie interesuja przecietnego konsolomaniaka z ograniczonym gustem, bo to przeciez "moba", bo to przeciez "mmo", bo to przeciez PC wiec nawet sie nie produkuje.

Opublikowano

było coś ciekawego na PC w nocy?

Shenmue 3 i Final Fantasy VII Remake w 4k i 60fps

Opublikowano

Czyli co? PC znów w roli psa co czeka aż coś skapnie z konsolowego stołu? Łby w górę i czekanie. A może Shenmue? A może FF VII? Oj, chyba pan się musi najpierw najeść i nie wiadomo czy dla psa starczy. Oczywiście Horizon czy Uncharted, to już nie dla psa kiełbasa...

Opublikowano

No skapło, skapło. Na przykład pudełkowa wersja na PC, na ps4 tylko cyfra :reggie:

Opublikowano

Czyli co? PC znów w roli psa co czeka aż coś skapnie z konsolowego stołu? Łby w górę i czekanie.

Tylko, ze ten pies je lepiej niz pan przy stole :pawel:

Generalnie obecnie wyglada to tak: exy z XB1 i PS4, exy z PC (ktora naprawde sa exami :yao:) + multiplatformy.

O (pipi)a, jak zle byc konsoowym peasantsem w tych czasach :pawel:

No to gearsioki ogram w jedynych prawilnych ustawieniach ULTRA 60 fps lock :obama:

Tymczasem steam sale trwa w najlepsze...

Opublikowano

Ale bedzie granie w multi w GoWie w 60 fpsach i rozdzielczosci 1440p :banderas:

Opublikowano

No Man's Sky na PC, ktokolwiek zaskoczony? Chyba nawet same klapy nie wierzyły w to, że powstanie jedynie brudna wersja na konsole w 1080p i 30fps.

Opublikowano

I celowanie na myszce a nie upośledzone autoaimy na padzie :banderas:

Opublikowano

Czas chyba dokupic blache do xone. Nie ma co ukrywac tak dobrze pc juz dawno nie wygladal. Jak ktos mysli ze blacharzowi (czy komus innemu) smutno z powodu braku kapiszonow 4 czy horizona (przypominam ze producent nigdy nie zrobil dobrej gry) to mnie skreca ze smiechu.

Opublikowano

MS sam doprowadził do tego, że za niedługo lepiej będzie brać blachę z Win10 na pokładzie, niż Xbox Łone

Opublikowano

MS sam doprowadził do tego, że za niedługo lepiej będzie brać blachę z Win10 na pokładzie, niż Xbox Łone

To samo SONY :)

SF5, NMS, Shenmue...

Boze, konsolarze tak zaorani ze az trudno uwierzyc xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

- kupilem sobie ps4 dla sf5

- mam to na pc i mozna grac na kazdej arenie, bo nie gubi klatek

- a ja kupilem xboksika dla gearsow

- tez mam na pc z normalnym sterowaniem

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Przykro to mówić ale konsolowy gaming umiera. Bycie graczem kiedyś oznaczało posiadanie konsoli, a to pecetami gardzono. Teraz sytuacja się odwraca. Sony i Microsoft tak naprawdę sami są sobie winni. Jedynie nintendo rzeczywiście żyje eksami, chociaż wii u wypadło słabiutko wczoraj, czego nie można powiedzieć o 3dsie. Gracz konsolowy przestaje w dzisiejszych czasach być hardcorowcem, grającym po nocach a powoli staje się naiwniakiem, wierzącym w zapowiedzi, a gdy przyjdzie downgrade to cichutko. Taka sytuacja zaczęła się od dystrybucji cyfrowej i chuyowej polityki dwóch firm. Już niedługo to pecet będzie dla gracza a konsole dla naiwniaków o ile jeszcze się te kawałki plastiku na rynku uchowają. Nadal wolę jednak siedzieć z padem na kanapie, ale gdybym miał więcej czasu na granie ( a możliwe, że niedługo tak będzie) i bardziej się temu poświęcał, ogrywając większą ilość tytułów, to nie sądziłem, że to kiedyś napiszę, ale zamienie vaio i3 na mocniejszego peceta.

Opublikowano

Nie wiem jak można się jarać konferencją firmy, która wzięła sobie pod skrzydła markę legendę i kazała o nią żebrać jej twórcy. Sony już nie tylko każe sobie płacić za gotowe gierki, macie też płacić jeszcze za proces powstawania xD. Co za rak, ja pier,dolę.

Opublikowano

poszedłem spać na godzinkę, skońcyło się zaspaniem do roboty, mózgu whyy ;_; 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.