Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

:obama:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

za który post Exact dostał bana?

nigdzie na nikogo nie wjezdzał osobiście, zawsze rozchodziło sie o pc/ xboxa

Opublikowano

Exact :banderas:

slowmotion-champagne-opening-o.gif

Opublikowano

za który post Exact dostał bana?

nigdzie na nikogo nie wjezdzał osobiście, zawsze rozchodziło sie o pc/ xboxa

Wjechał na ravena :lapka:

Opublikowano

Exact poleciał to może jeszcze do końca tyg wyleci limonczelo i mroku. Ot takie pozytywne zakończenie tego tygodnia.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Witam, jak tam wczoraj konferencje pc master coś tam? Zapowiedzieli kontynuacje symulatory kozy, kromki chleba i kąpieli ze starym? Ogłosili jakąś nową petycje? Może jakaś zbióreczka na kickstarerze? Nowe tytany za 5tyś zaprezentowane? Ogłosili kiedy nowa generacja zawita na pc, pokazali coś co zbliża się do tego

http://gifyu.com/images/Uncharted4SANDBAGS.gif

lub tego

https://lh4.googleusercontent.com/-XmWKpY9luuE/VIaWp_SOhXI/AAAAAAAAZ_c/XgO0gzi175o/w800-h450/ahcbuh.gif

Nie? Tak myślałem, beka z blacharni od zawsze na zawsze. Może 10% całego rynku, gdzie w tym 10% połowa to złodzieje i biedaki grające na 21 calach w rozdzielczości 720p. Niżej niż boty w łańcuchu pokarmowym.

Opublikowano

poza ravenem jest ktos jeszcze na tyle upośledzony by myślec ze koszt S3 to 2mln $?

twoja stara jest upośledzona (odziedziczyłeś btw)

Widze ze od rana na wyżynach intelektualnych.

za to niby? gorsze rzeczy padały w CW, Copper kiedyś mi pojechał od zapinania w d, dostał pauze na 2tyg

Mazzeo mi wczoraj nawyzywał i to któryś już raz, Czezky ile razy komuś tam

czemu lecą tylko osoby z obozu Sony

no bez jaj

Opublikowano

Spisek jakiś, to pewnie ci sami reptilianie co wczoraj przenieśli shenmue do działu multiplatform. Ktoś najwyraźniej nie chce dominacji jak za czasów ps2

Opublikowano

poza ravenem jest ktos jeszcze na tyle upośledzony by myślec ze koszt S3 to 2mln $?

twoja stara jest upośledzona (odziedziczyłeś btw)

Widze ze od rana na wyżynach intelektualnych.

za to niby? gorsze rzeczy padały w CW, Copper kiedyś mi pojechał od zapinania w d, dostał pauze na 2tyg

Mazzeo mi wczoraj nawyzywał i to któryś już raz, Czezky ile razy komuś tam

no bez jaj

Bo w obozie MS zostały 2-3 osoby a balans musi byc.

@YETI konferencja super, pokazali powerne karty AMD w dobrej cenie, pokazali motion system w Star Citizen, do tego gierki z konsol w 60 fpsach, piekne dodatki do HoTS i innych moba oraz super expansion Guild Wars 2. Jak widzisz duza roznorodnosc ktorej konsole moga tylko pozazdrościc i obejsc sie smakiem :lapka:

Ale nie martw sie, jak juz dojdziesz do wniosku ze strzelanie kapiszonami w korytarzach Cie nudzi zlozymy Ci PC'ta, nie bedziemy pamietliwi :)

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Bo ma największe zagęszczenie ynteligentnych inaczej?

Opublikowano

Fanek - obaj dostali warna. Exact dobił do 5 pkt. więc sobie nie dorabiaj teorii. Jak wspomniałem nie ma wyzywania od upośledzonych.

Opublikowano

rejwen wyzwał matke experta od upośledzonej i co ban jest? PYTAM SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????????

Najpierw Ficuś, dziś kolejny nasz kolega z KRÓLESTWA NIEBIESKIEGO. Boto moderacja widzi, że dni marki xbox są policzone, to nas banują za chvj wie co! Panowie klapy, trzeba brać sprawy w swoje ręce widły, pochodnie i...

bur-the-witch.gif

CO TO ZA MODERACJA!!!!!!!!!!???????????????

NA STOS!!!!!!!!

Opublikowano

Jakbym zaraportował teraz Mazzeo za wczoraj wieczorem (wjazd na mnie) to już pewnie też by dobił do 5pkt.

no ale nie bede tego robił

Yeti - ale Kyo akurat ma PS4

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Total War... ech nie jestem kupiony jednak, wolę historyczne okresy niż fantasy.
A co do tego co tutaj się wypisuję... To spora ilość użytkowników powinna odpocząć, obrażanie leci non stop, czasami nie tylko w betoniarni. Okropnie się to czyta.

Opublikowano

Zrób, wtedy Daddy i Czezare beda juz pisac tylko miedzy soba i pójda dyskutowac na skype :reggie:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

@YETI konferencja super, pokazali powerne karty AMD w dobrej cenie, pokazali motion system w Star Citizen, do tego gierki z konsol w 60 fpsach, piekne dodatki do HoTS i innych moba oraz super expansion Guild Wars 2. Jak widzisz duza roznorodnosc ktorej konsole moga tylko pozazdrościc i obejsc sie smakiem :lapka:

Ale nie martw sie, jak juz dojdziesz do wniosku ze strzelanie kapiszonami w korytarzach Cie nudzi zlozymy Ci PC'ta, nie bedziemy pamietliwi :)

Przy tych mobach przestałem czytać :dynia:

Blachary to mają poczucie humoru 100 x :dynia:

Opublikowano

exact na banie?

tumblr_nodf15NL7a1t4dccno1_500.gif

Opublikowano

Czemu blachary? Obaj mamy te same konsole i takie same telewizory, ja poprostu zdjalem klapki z oczu :)

Opublikowano

Czemu blachary? Obaj mamy te same konsole i takie same telewizory, ja poprostu zdjalem klapki z oczu :)

Idz na pclab, bo tu nikt nie czyta twoich postów.

Post rejwena, gdzie obraża matke experta już skasowany, chcę wiedzieć, jak został ukarany urzytkownik rejwen_rejwen za obrażanie czyjeś matki.

PYTAM???!!!

Opublikowano

Fanek - obaj dostali warna. Exact dobił do 5 pkt. więc sobie nie dorabiaj teorii. Jak wspomniałem nie ma wyzywania od upośledzonych.

Idz na pclab, bo tu nikt nie czyta twoich postów.

Post rejwena, gdzie obraża matke experta już skasowany, chcę wiedzieć, jak został ukarany urzytkownik rejwen_rejwen za obrażanie czyjeś matki.

PYTAM???!!!

Widac czytanie ze zrozumieniem nie nalezy do twoich mocnych stron.

Opublikowano

Jak nie czytasz moich postów do jakim cudem na nie odpisujesz? :facepalmz:

Piecze ze konsolka słaba, rozumiem.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

bo admini to bociarnia!

Tak, na 100%. Jestem botem z PS, PS2, PS3, PSP i PS4. XOne sprzedałem tydzień temu. Został tylko X360 ze sprzętu od MS :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.