Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Jak tam konsolorze, zapowiedzieli w końcu coś na te kawałki plastiku w 1080p+60fps czy dalej 900p i 30fps ewentualnie 1080p i 15fpsów w deszczu plus pasy? :lapka:

Zapowiedzieli gry, a nie moby.

:daddy:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

Na pc co tam? Kolejne klony doty i karcianki f2p?

Opublikowano

Ktoś ma link do konferencji blacharni, bo mam ochotę na kabaret.

Opublikowano

Ten Dawn engine zapowiada się ciekawie,pierwsze materiały z nowego Deus Exa dobrze rokują i liczę,że może engine przebije się przez dominację EU i będzie pod tym względem jakaś różnorodność na rynku.

Total Wara to mogliby zrobić w Chinach w epoce Trzech Królestw. Materiał na grę wprost genialny.

Nie przebije się raczej, UE poszedł po całości jeśli chodzi o warunki i dostępność (naprawdę łatwo i stosunkowo tanio dostajesz silnik) plus ma super dokumentację (widziałem, potwierdzam), ale fajnie gdyby Dawn był malutką alternatywą, bo ma kilka fajnych rozwiązań.

No epoka Trzech Królestw to super materiał (choć mi w sumie wystarcza wszystko co robi Tecmo-Koei)

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

Wyczuwam zjednoczone siły konsolowe (boty + klapy) vs blacharnia.

Edytowane przez Radovan

Opublikowano

http://www.agor.io

Edytowane przez ragus

Opublikowano

A to było coś jeszcze wywołujące heheszki, co przebiło TLG, zaprezentowane po 7 latach w takiej samej formie?

Opublikowano

Nie ma co w co grać? Bitch pls, P5 ma wyjść w październiku i będę grał w gierkę pewnie ze 150h lub więcej, dodatkowo zesteria - nie będzie w co grac :dynia:

A wy co dalej będziecie grac w pif paf Multi bez żadnego celu i fabuły? :yao:

Tylko FALLOUT a nie jakies pedalstwo. :problem:
Opublikowano

nowe karty graficzne na konfie amd  xd

Opublikowano

Konferencja na której największą bombą było to, że jedna multiplatforma wyjdzie na PC w tym samym terminie co na konsole. xD

Opublikowano

Odnośnie fallouta to obiło mi się o uszy, że MS chce wydać nowego Tomb Raidera w dzień premiery Fallouta 4. Oni chyba specjalnie chcą się wykończyć

Opublikowano

Nie ma co w co grać? Bitch pls, P5 ma wyjść w październiku i będę grał w gierkę pewnie ze 150h lub więcej, dodatkowo zesteria - nie będzie w co grac :dynia:

A wy co dalej będziecie grac w pif paf Multi bez żadnego celu i fabuły? :yao:

Tylko FALLOUT a nie jakies pedalstwo. :problem:

Wyjdą fajne mody lub dodatek na wzór New Vegas to pomyślę na gierką Bethesdy... kupować to na konsole bez modów to jak strzelić sobie w głowę. 

P5 i tak będzie lepsza od Fallouta - przynajmniej dla mnie. Także no niech każdy gra w to co chce. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Wiadomo ze Fallout>reszta gier na jesieni. Lare ogram w grudniu razem z JC3.

@Starh

Gralem zarowno w F3, NV oraz Skyrim bez modow i nie widze w tym zadnego problemu. Mody to ciekawostka na 10 minut chyba ze dodaja nowa fabule.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Żeby rywalizować z nowym falloutem tego samego dnia to trzeba mieć jaja ze skały albo być debilem. W przypadku tomb raidera obstawiam to drugie i będzie pewnie katastrofalna sprzedaż na xone. Ludzie poogrywają fallouty i kupią sobie tomb raidera jak stanieje i wyjdzie na inne platformy. MS chyba pozbył się wszystkich myślących ludzi, którzy tam pracowali za życia X360

Opublikowano

chyba ze dodaja nowa fabule.

No przydałyby się jakieś na fabułę i questy bo to co serwuje za każdym razem Bethesda wywołuje uśmiech politowania.

Opublikowano

To raczej decyzja S-E, chcieli uniknąć walki z Uncharted 4, więc przyjęli czasowo eksluzywność. Dostalli zonka, bo U4 został opóźniony i wielce możliwe, że mimo próby ucieczki to i tak będą musieli konkurować z U4.

No i teraz dochodzi do tego fakt wyjścia razem z F4, Battlefrontem i CoD. Jeśli jakąś grę obstawiam z tej czwórki, która nie spełni oczekiwań sprzedażowych to będzie to nowy Tomb Raider.

@Copper
Na Ps4 też będą. Co nie zmienia faktów, że mody na konsole to będą raczej te ingerujące w kosmetykę, oby były też te ingerujące w zawartość (bo graficznych nie będzie)

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

A to było coś jeszcze wywołujące heheszki, co przebiło TLG, zaprezentowane po 7 latach w takiej samej formie?

Te heheszki przy prezentacji mesjasza generacji.

neogaf is down!!! fuck xbox!!!

:banderas::obama:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Cala patologia plejstejszyn na jednym wideo. :obama:

Opublikowano

Suteq nie zrozumiesz emocji towarzyszących przy zapowiedziach takich megaton skoro masz xboxa  :kaz:

Opublikowano

Podsumowanie E3:

master race dostaje wiecej tzw. konsolowych exow niz... PS4 i XB1 z osobna xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

:obama:

Komputer w domu musi miec kazdy - to jest fakt. Za cene konsoli dokupuje sie karte graficzna, ktora umozliwia granie w 100 razy lepsze wersje gier i do tego dwa razy tansze, w konsolowe exy i PCowe exy. Do tego wsteczna kompatybilnosc i odpalanie gier ze starszych konsol.

Hhahahahahhahahahaha xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Kur.wa pawcio pokaz mnie gdzie tu zapowiedziano cos nowego? XD

Przeciez to sie nie rozni NICZYM od pokazu sprzed 5 czy tam 6 lat.

Reanimuja na szybko trupa z ps2/3, a klapy nerdgazm. xD

Opublikowano

No ale co, mają płakać, czy gwizdać, jak okazuje się, że projekt, na który wszyscy bardzo liczyli, ale przez te lata zdążyli postawić już na nim krzyżyk, jednak żyje ? Ludziom, których interesuje ten tytuł, jest obojętne w jakiej formie się ukaże, może być nawet grafika wektorowa. 

Przerzutom z nełoplusa nie dogodzisz  :dunno:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.