Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

dobra, a teraz jak ty to robisz, ze masz gry na ps4 w cenie gier na pc?

Bo widac na wszystko masz sposob cwaniaczku z miodem w uszach.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

są i będą, ale w poprzednim poście wyciągnąłeś argument finansowy, że dobry PC jest bardzo drogi, zatem taki NDS/3DS jest dużo tańszy od PS4 i ma kilkaset razy więcej gier, więc jest lepszym wyborem od PS4/XO. Po co dopłacać do PS4 które ma dużo mniej gier i jest kilak razy drożssze?

Fakt, DS/PS1/PS2 to króle pod względem cena/ilość dobrych gier. Dominacji jak za PS2 już nie będzie, ale myślę że nadal wystarczy dużo tańsza od dobrego kompa konsola, która zawsze oferuje jakieś porządne exy. A co mi da PC oprócz lepszej grafiki którą gardzę?

Opublikowano

Przecież o ile wiem, to PM jest właśnie podkręconym mocno kompem. Zresztą po co kupować takiego PC-ta? Po co w ogóle PC-ta? Przecież ani Horizon, ani TLG nie wyjdą na PC-ta. Nawet nie wiadomo czy FF VII remake wyjdzie. I czy go dobrze zoptymalizują, jeśli wyjdzie. Po co komu emulator konsol z niepełną biblioteką i całą gamą niepewności?

Opublikowano

Przecież to jasna sprawa, że jak ktoś chce kupić nowe części w sklepie, a nie bawić się w aukcje używane, olxy itp. sranie w banie to nie złoży PC o mocy graficznej PS4 w cenie PS4. Sony może sobie pozwolić na wynegocjowanie niższych cen na podzespoły przy zamówieniach 10 mln szt. O możliwości krojenia kosztów na ubogim układzie chłodzenia i obudowie nie wspominając.

Ale co z tego wynika? Kompletnie nic.

Opublikowano

Każdy gracz potrafiący trzeźwo ocenić sytuacje widzi, że najlepiej na tych targach wyszedł PC. Praktycznie każda konferencja to była po części konferencja blachy i tak jak pisałem ten cały PC Gaming Show (który miał beznadziejną formę tak btw) mógł się w ogóle nie odbyć.

Tymaczasem posty patologii takej jak Yeti, Mendrek czy świry z gameonly wyglądają tak:

straightjacket.gif

Co więcej, do końca tego roku wystartuje VR. Vive i Oculus są już w rękach developerów, sprzęt ten jest uważany za coś co ma potencjał na zrewolucjonizowanie naszego hobby i jak wiadomo najlepiej rozwinięte VR będzie na PC. Sony wydaje Morpheusa którego już teraz mało kto bierze na poważnie i znając przygody Sony ze swoimi peryferiami do konsol wszyscy wiem jak to się skończy. O okularkach MS nie mówie bo to nawet nie VR.

I właściwie po co komu teraz konsola? Żeby ogrywać multiplatformy w żałosnej jakości do 2016/2017 roku w oczekiwaniu na jakieś udane exy? Żeby jako gracz żyć nadzieją i gifami? Czemu mam wybrać nic skoro mogę wybrać wszystko?

Horajzon czy kapiszony 4 nie są w tym momencie żadnym argumentem przy tym ile fun'u oferuje PC, jakie gry wychodzą na PC i jak się zapowiada przyszłość tej platformy. 

Opublikowano

Mendrek, kupiłeś już ps4? bo nie wiadomo czy też zagrasz w horizon, tlg i ff.

Opublikowano

Po tym jak chodza multiplatformy maja jeszcze czelnosc "bac sie o to jak bedzie chodzila wersja na pc" xDDDDDDDD

Powiedzial yeti, po czym medytowal bo przyszla burza na moczarach.

Opublikowano

Swoją drogą nie wiem czy ja dobrze przeczytałem bo było późno ale czy Mendrek pisał wczoraj, że nie ograł FF7 czy mi się wydawało?

Opublikowano

Może sobie w końcu zadacie przynajmniej minimum trudu i sprawdzicie, ile kosztuje samo gpu z tego zestawu, zamiast co stronę bełkotać o kompie za $350? :dynia:

Niby po co? Mi nie zależy na tym, żeby składać budżetowego kompa o mocy ps4 bo to żadne osiągnięcie. Kupiłem ps4 na premierę i od prawie 2 lat była jedna gra, przy której dobrze się bawiłem, a nie była ona multiplatformą. Za to z exów sony dostałem pasy na 1/3 ekranu, klatkujący framerate, gry po 250zł jako okazję bo już drożej niektóre tytuły widziałem, skandaliczną usługę sieciową gdzie 5gb potrafiło się ściągać godzinę (dla porównania 5,5gb 3,5 minuty wczoraj na steamie ściągałem), żenujący pad, który już mi zdechł mimo, że na konsoli gram sporadycznie i masę zapowiedzi greatnessu w bliżej nieokreślonej przyszłości.

Dzięki, wolę sobie ogrywać multiplatformy w najlepszej jakości, a jak na ps4 wyjdą jakieś dobre gry to wtedy pewnie do niej wrócę przejść te gierki na 12h i hyc na PC znowu.

Opublikowano

Nie ma to jak płacić za wypożyczenie gry mehehe

Opublikowano

Tak komp za 350$, ale dolarów w AMERYCE... u nas w EU za tyle nie kupisz tych części, nawet zapomnij o tym 

oni chyba skladali tego kompa z uzywanych czesci kupionych na ebay

Opublikowano

Jakbym chciał, to gry na PS4 miałbym po 30-40 złotych, bo tyle maksymalnie traci się kupując, spokojnie ogrywając i sprzedając dalej. Na szczęście nie jestem jak ta blacharska cebula kluczykowo-wyprzedażowa - biedny plebs, który całe kieszonkowe wydał na kompa i teraz każdą złotówkę ogląda z dwóch stron. Mam dobrą pracę i mogę sobie pozwolić, żeby kupić grę w Empiku, przejść ją i odstawić na półkę, nie zastanawiając się czy kosztowała 150, czy 250 złotych.

Czy wam się wydaje, stemowa biedoto, że konsolowców nie stać na komputerki? Na stanowisko złożone z wydajnego laptopa i dwóch monitorów do pracy wydałem więcej niż kosztują wasze "gejming rigi". Po prostu jestem młodym człowiekiem na poziomie, który poza grami ma normalne życie i wstydziłbym się przed znajomymi wstawić do salonu coś, co wygląda jak kiepska pamiątka z komunii.

:yao:

Opublikowano

Tak samo jak wstydzisz sie swojego profilu z PSN?

Opublikowano

Nie no, pewnie lepiej fhói wygląda pod tiwikiem PS4 na kapslach od fanty postawiona żeby się nie grzała xddd

oh lawdy

Opublikowano

o gurwa, kupowanie gier w empiku oznaką dobrobytu i statusu społecznego XD kisne. 

Opublikowano

Na stanowisko złożone z wydajnego laptopa i dwóch monitorów do pracy wydałem więcej niż kosztują wasze "gejming rigi". Po prostu jestem młodym człowiekiem na poziomie, który poza grami ma normalne życie i wstydziłbym się przed znajomymi wstawić do salonu coś, co wygląda jak

:dynia: :dynia:

O (pipi)

edit: Laptop, 2 monitory i gierki z empiku. Do tego życie. Prawdziwy VIP :yao:

A na ircu siedzi z druzyna niebieskiego pierscienia i robi intenetowe przewroty, powazny człowiek na poziomie :yao:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Na pewno lepsze to niż pecet za pożyczkę z providenta i dziadowanie do stem summer sale.

Opublikowano

i kupowanie nowej karty graficznej co 10mscy

Opublikowano

Przyznawanie się do kupowania jakichkolwiek gierek w Empiku to jak strzał w łeb - najdroższe ceny, największe przekręty, gierki często używane, foliowane ponownie i sprzedawane po normalnej cenie. 

To ma być oznaką dobrobytu? :dynia:

Opublikowano

apartament na domaniewskiej, kawalerka na skarbka z gór, codziennie bażanty z kokosami na obiad, jak wędlina to tylko z krakowskiego kredensu, szybkie samochody, dyskoteki i gry z empiku, żyć nie umierać

jeszcze telefon na ABONAMENT

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Nie no młodemu człowiekowi na poziomie to faktycznie nie przystoi xd, lemonidas ma racje

Opublikowano

i kupowanie nowej karty graficznej co 10mscy

Mój 2 letni dżifors ru.cha bez mydełka multiplatformy z ps4 :cool::lapka:

Opublikowano

apartament na domaniewskiej, kawalerka na skarbka z gór, codziennie bażanty z kokosami na obiad, jak wędlina to tylko z krakowskiego kredensu, żyć nie umierać.

I PS4 na filcowych nóżkach pod telewizorem xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.