Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

dobra, a teraz jak ty to robisz, ze masz gry na ps4 w cenie gier na pc?

Bo widac na wszystko masz sposob cwaniaczku z miodem w uszach.

Jakbym chciał, to gry na PS4 miałbym po 30-40 złotych, bo tyle maksymalnie traci się kupując, spokojnie ogrywając i sprzedając dalej. Na szczęście nie jestem jak ta blacharska cebula kluczykowo-wyprzedażowa - biedny plebs, który całe kieszonkowe wydał na kompa i teraz każdą złotówkę ogląda z dwóch stron. Mam dobrą pracę i mogę sobie pozwolić, żeby kupić grę w Empiku, przejść ją i odstawić na półkę, nie zastanawiając się czy kosztowała 150, czy 250 złotych.

Czy wam się wydaje, stemowa biedoto, że konsolowców nie stać na komputerki? Na stanowisko złożone z wydajnego laptopa i dwóch monitorów do pracy wydałem więcej niż kosztują wasze "gejming rigi". Po prostu jestem młodym człowiekiem na poziomie, który poza grami ma normalne życie i wstydziłbym się przed znajomymi wstawić do salonu coś, co wygląda jak kiepska pamiątka z komunii.

:yao:

nie znamy sie, ale bardzo ci zazdroszczę 

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

i kupowanie nowej karty graficznej co 10mscy

Ja wymieniam grafike co tydzień bo gry nie domagają.

Opublikowano

ja z dżiforsów 980 mam już wyłożone ściany w łazience zamiast kafelków :/

Opublikowano

Każdy gracz potrafiący trzeźwo ocenić sytuacje widzi, że najlepiej na tych targach wyszedł PC.

No jeśli "najlepiej" dla was, znaczy to że na PC wyjdzie kilka gier z pańskiego (tj. konsolowego) stołu, to macie bardzo niski próg poczucia zwycięstwa. Jak Wyspy Owcze które strzeliły Hiszpanii bramkę przy stanie 0:11 dla Hiszpanii.

Co to się z pc-tową rasą stało w ogóle? Dawniej nie do pomyślenia by to było, gdy na PC wychodziły takie Crysisy i inne megatony, a teraz to ledwo nie wszystkie gry z konsol, a oni skaczą jak jacyś ISIS po zestrzeleniu drona...

Opublikowano

no nie, Mendrek znowu to zrobił xd

Opublikowano

czyżby konferencje konsolowe najlepszym systemsellerem pecetów ? :banderas:

Mendrek przestań już, bo jest zbyt śmiesznie. Ja jako konsolowy gracz przyznaję, że pecet w połączeniu ze steamem, która jest platformą megaprokonsumencką to bardzo dobre rozwiązanie. Sam zastanawiam się nad zakupem mocniejszego sprzętu.

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

Zakładam że typowy konsolowiec, który chce przejść na PC i to zrobi, w końcu i tak wróci do konsoli ;) 

Opublikowano

Mendrek czemu nie odpowiadasz na moje pytanie? łamiesz moje serce tym olewactwem :(

Opublikowano

Lem jeżeli można kupić taniej, to po co przepłacać? Przecież i tak to jest ta sama gra... a gierek jest tyle, że tylko debil kupuje wszystko na premierę. 

steam to za(pipi)ista platforma, z masą gier w dobrych cenach! Dodatkowo coroczne wyprzedaże, kody z kart które można kupić po taniości etc.

A i zapomniałbym emulacja gier z ps2,wii - chcę pograć w xeno, a nie mam wii u? No problem, mogę ograć na emulatorze z podbitą grafiką w ponad 60 klatkach, z HD teksturami i innymi bajerami.  

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Zakładam że typowy konsolowiec, który chce przejść na PC i to zrobi, w końcu i tak wróci do konsoli ;)

Wiesz, tylko że bycie konsolowcem, to dla mnie czasy ps2 i kanapowe granie z kumplem. Kombinowanie, jak i gdzie kupić grę. Wyciąganie z tytułów godzin grania. I właśnie w obecnych konsolach już tej konsolowości nie ma. Nie ma duszy. Zamiast tego mamy porównania grafiki, wojny na fpsy, gry z dystrybucji cyfrowej a do tego jakieś ultra edycje za kilka stów. Jakby tego było mało remaster remastera ff x za ponad 2 stówy. Porównaj to teraz do steama. O tym jak pod przykrywką zmiany regulaminu sony zayebało mi 59 zł już pisałem. Hardcorowe granie umarło, a wojenki ps4 - xbox. Przypominają mecz wysp owczych z san marino. Jedni od drugich trochę lepsi, ale gdzieś tam wyłania się pecet, który gra jak Niemcy w szczytowej formie.

Opublikowano

Każdy gracz potrafiący trzeźwo ocenić sytuacje widzi, że najlepiej na tych targach wyszedł PC.

No jeśli "najlepiej" dla was, znaczy to że na PC wyjdzie kilka gier z pańskiego (tj. konsolowego) stołu, to macie bardzo niski próg poczucia zwycięstwa. Jak Wyspy Owcze które strzeliły Hiszpanii bramkę przy stanie 0:11 dla Hiszpanii.

Co to się z pc-tową rasą stało w ogóle? Dawniej nie do pomyślenia by to było, gdy na PC wychodziły takie Crysisy i inne megatony, a teraz to ledwo nie wszystkie gry z konsol, a oni skaczą jak jacyś ISIS po zestrzeleniu drona...

lol, przeciez dzisiaj gierki wychodzą albo na playstation i pc, albo xboxa i pc. Grając tylko na pc jakoś przeboleję stratę unchartet mając gry blizzarda. 

Opublikowano

Wiesz, tylko że bycie konsolowcem, to dla mnie czasy ps2 i kanapowe granie z kumplem. Kombinowanie, jak i gdzie kupić grę. Wyciąganie z tytułów godzin grania. I właśnie w obecnych konsolach już tej konsolowości nie ma. Nie ma duszy. Zamiast tego mamy porównania grafiki, wojny na fpsy, gry z dystrybucji cyfrowej a do tego jakieś ultra edycje za kilka stów. Jakby tego było mało remaster remastera ff x za ponad 2 stówy. Porównaj to teraz do steama. O tym jak pod przykrywką zmiany regulaminu sony zayebało mi 59 zł już pisałem. Hardcorowe granie umarło, a wojenki ps4 - xbox. Przypominają mecz wysp owczych z san marino. Jedni od drugich trochę lepsi, ale gdzieś tam wyłania się pecet, który gra jak Niemcy w szczytowej formie.

Dobre podsumowanie :banderas: Z pecetem mam tylko ten problem, że tam jest dostępna gigantyczna biblioteka gier za grosze i czasami ciężko się zdecydować w co grać. No i jak ktoś ma backloga to ma remastery HD za mniej niż 20zł często

Opublikowano

tak btw Mendrku to nie ty sie zagrywałeś w zubożone diablo 3 na ps3 tyle czasu? w gorszy port gry która wyszła po 1,5 roku z pc? xdddddddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano

i osobne stery do każdej gierki, inaczej nichu.ja nie ruszy ;(

Opublikowano

Dzisiaj wrzucilem film exacta kolesiowi, ktory twierdzil, ze Forza 6 wyglada znacznie lepiej niz CARS'y.

Dostalem taka odpowiedz:
A z czego to jest gameplay? Z potężnego PC. 

Shareplaye z PS4 to juz dla nich gameplay z poteznego PC xD
Tak umiera nadzieja ze na Loniaku kiedys powstanie nextgenowa gra.  :(

Edytowane przez easye

Opublikowano

tak btw Mendrku to nie ty sie zagrywałeś w zubożone diablo 3 na ps3 tyle czasu? w gorszy port gry która wyszła po 1,5 roku z pc? xdddddddddddddddddddddddddddddddd

No fajnie było posiadać eksluzywny sprzęt z Shadow ot the Collosus, grać na eksluzywnych levelach z The Last of Us, i turlać się na ekranie ilekroć ktoś na voice chacie wspominał o pc-cie.

Opublikowano

xbox skonczy jak wiiu, tych kilku fanatykow bedzie na tym grac

Opublikowano

Shareplaye z PS4 to juz dla nich gameplay z poteznego PC xD

Tak umiera nadzieja ze na Loniaku kiedys powstanie nextgenowa gra.  :/

Mój dobry kolega Jerzy wrzuca na różne fora łapane Averem screeny z PS4. Obrazki nietknięte programami graficznymi, a boty i blacharze jednym chórem płaczą, że przerabia je w photoshopie :kaz:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Hm, zaczynam się trochę zastanawiać czy eksterminacja xbotów w tym temacie, to był dobry pomysł.

Wiecie, to trochę jak z wróblami w Chinach, gdy w latach 50 wytępiono je, bo rzekomo wyjadały ziarno. Po wytępieniu wróbli, kraj padł ofiarą plagi szarańczy która była głównym elementem diety wróbli, i w efekcie pogłębiło to klęskę głodową.

My tępiąc boty, owszem może i pozbyliśmy się problemu, ale za to spowodowaliśmy rozrost populacji blacharskiej plagi szkodników i teraz mamy w temacie to co mamy...

Opublikowano

Jerzy tez siedzi z wami na ircu?

Lem masz zwyklego laptopa czy maca do pracy? Pytam poza CW

Opublikowano

już sie pogubiłem kto friend kto nie, z kim my teraz właściwie walczymy?

Xbox friend vs PC czy tłuczemy sie na 2 fronty?

forumku pomóżcie

Opublikowano

klapy i boty jednocza sily zeby nawiazac walke z blacharzami, ktorzy odeszli od konsol, bo nie lubią się kąpać ze swoimi ojcami

Opublikowano

Jerzy tez siedzi z wami na ircu?

Lem masz zwyklego laptopa czy maca do pracy? Pytam poza CW

Oczywiście. Jesteśmy jedną, wielką, ircową rodziną.

Swój zwykły i mac służbowy.

już sie pogubiłem kto friend kto nie, z kim my teraz właściwie walczymy?

Xbox friend vs PC czy tłuczemy sie na 2 fronty?

forumku pomóżcie

Niebiescy kontra reszta świata.

klapy i boty jednocza sily zeby nawiazac walke z blacharzami, ktorzy odeszli od konsol, bo nie lubią się kąpać ze swoimi ojcami

I dlatego to jest ex na blachę?

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Dla mnie konsolowa brać to jedno i to samo bez znaczenia czy bot czy klap czy grzyb z niny, ale jak widzę nie każdy ma podobne podejście do tematu :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.