Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

Przy okazji E3 wypływają dane sprzedażowe 

Hiszpania

700 tysięcy ps4

600 tysięcy ps vita

Około 80 tys. xbox one

To już nawet nie jest dominacja jak za czasów ps2, to jest ANIHILACJA   :drag:

ciekawe ile czwórek się stopiło już w tej gorącej Hiszpanii

Opublikowano

pytanie do Niebieskich - da się jakoś zmienić ustawienia, żeby przycisk na obudowie PS4 wyłączał konsolę?

Wyłączanie konsoli 7 przyciskami to jakaś makabra.

Opublikowano

wut xd

Opublikowano

Navigacja Wiedzmina

Opublikowano

pytanie do Niebieskich - da się jakoś zmienić ustawienia, żeby przycisk na obudowie PS4 wyłączał konsolę?

Trzymać paluch na wyłaczniku ok 7 sekund, do drugiego sygnału dźwiękowego

Opublikowano

Navigacja Wiedzmina

Koment z yt

Jak się wjeżdża do Sosnowca to powinien powiedzieć (pipi)j stąd. :dynia:

Bansai jak to tam u Ciebie jest :woot: 

Opublikowano

Trzymać paluch na wyłaczniku ok 7 sekund, do drugiego sygnału dźwiękowego

Dzięki za info, to rozwiązanie też jest bardzo słabe. Mam nadzieję, że to zmienią w jakimś update i będzie można zdecydować samemu co ma robić przycisk power na obudowie - jak na komputerach od 15 lat.

Opublikowano

Tylko mało ludzi rozumie fakt, że przeskok pomiędzy ps2 a ps3 był ogromny i tamte gierki odpalane na dużych tv wyglądały tragicznie i nie dziwie się, że ludzie mieli to w (pipi)e... 

Natomiast gry z 360 czy też ps3 wyglądają dobrze, a część tytułów jest warte ogrania ponownie (np. Nier, Vesperia etc). 

Dryga mi na samą myśl o ponownym ogrywaniu Mass Effect - w 720p, bez AA i w 12 fps :fsg:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Czas chyba dokupic blache do xone. Nie ma co ukrywac tak dobrze pc juz dawno nie wygladal. Jak ktos mysli ze blacharzowi (czy komus innemu) smutno z powodu braku kapiszonow 4 czy horizona to mnie skreca ze smiechu.

jeśli wie się co to dobre gry z powodu BB, TLG i Nier 2 od Platinum powinno jak najbardziej. :lapka:

(przypominam ze producent nigdy nie zrobil dobrej gry)

z tematu najgorszego killzona:

co do multi to wciąga strasznie tylko póki co duża cześć graczy jest średnio ogarnięta

Dawno nie grałem w multi z tam fajnym feelingiem.Ogólnie mimo że widziałem Battlefielda 4 na ultra i Crysisa 3 to żadna z tych gier mimo prawdopodobnie lepszej grafiki nie zrobiła na mnie takiego wrażenia

po klęsce MS pod E3 chyba powinniście częściej prowadzić konsultacje we własnym gronie  :hi:  

Opublikowano

Sytuacja jest prosta: Sony wygrało marketingowo a to sie liczy dla korpo. Hype jest ogromny. Rozwala mnie to bo bratanek, co chyba pierwszy raz o Shenmue słyszy, krzyczy jak ebniety "Shenmue Shenmue o jaaa".

Sprzedaz PS4 pewno w góre, srednie znaczenie ma to co pisza fani Xone, choc pisza prawde.

Opublikowano

Tylko mało ludzi rozumie fakt, że przeskok pomiędzy ps2 a ps3 był ogromny i tamte gierki odpalane na dużych tv wyglądały tragicznie i nie dziwie się, że ludzie mieli to w (pipi)e... 

Natomiast gry z 360 czy też ps3 wyglądają dobrze, a część tytułów jest warte ogrania ponownie (np. Nier, Vesperia etc). 

Dryga mi na samą myśl o ponownym ogrywaniu Mass Effect - w 720p, bez AA i w 12 fps :fsg:

Mass effecta to 99% ma w (pipi)e, bo ogra na PC w normalnej jakości. Mowa tu o grach, które wyszły tylko na konsole. Oj Lem, naprawdę szukasz dziury w całym, zresztą jak zawsze. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Nobody, zagrałbyś w coś, a nie bawił się w archeologa, no ale tak najbliższe gry w 2016 lub 2017 xD jak na warunki psn to killzone sf miał całkiem zjadliwe multi bez autocelowania, szkoda ze multi padło po 4 miesiącach xD

Opublikowano

Nobody ja po Soulsach nie mam juz mega parcia na BB a TLG ciezko sie jarac z powodu w jaki sposob ta gra powstaje - wyjdzie, bedzie fajna - ok. Narazie to dalej gra widmo dlubana od 6 lat a to nie wrozy niczego dobrego. W Niera nie gralem ale platynowi takze robia exa na xone wiec 1:1 (niezle dz.iwki z nich swoja droga xd). W to co fajnego wyjdzie na ps4 (ff7 i shenmue 3) moge sobie zagrac na pc a nie kupie ps4 dla jednego BB. Z zreszta jak ktos juz dzisiaj tutaj pisal duzo sie pozmienialo i obecnie konsole to slabsze pcty, ktore sie od nich niczym nie roznia poza tym ze niedomagaja grafika.

Opublikowano

Zaczyna się na dobre "Next gen spod znaku remastera"

During a group interview session yesterday at the ongoing Electronic Entertainment Expo in Los Angeles, I talked with Square Enix’s Tetsuya Nomura. Not only is he directing the Final Fantasy VII remake, but he’s been involved with the series since 1992’s Final Fantasy V. I asked him if he had any interest in working on remakes for the series’ other installments on the original PlayStation, Final Fantasy VIII and Final Fantasy IX.

But Nomura was thinking a bit further back than I was. “Considering that we have remakes of Final Fantasy up to IV and then we have VII — I’ve been working with Mr. [Yoshinori] Kitase since Final Fantasy V, and we’ve noticed that V and VI are missing. That bothers me,” Nomura said. “How come we skipped over those two?”

He’s right. Final Fantasy I and Final Fantasy II had remakes on the Game Boy Advance and PSP, and Final Fantasy III and Final Fantasy IV were on the Nintendo DS. Both the fifth and sixth installments of the franchise (which originally came out for the Super Nintendo) are beloved by fans. Final Fantasy VI is probably only behind VII in terms of popularity. And while they did have mobile releases, those only featured new art (that was arguably worse than the original). They have not received the same attention as their predecessors.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Nobody, zagrałbyś w coś, a nie bawił się w archeologa, no ale tak najbliższe gry w 2016 lub 2017 xD jak na warunki psn to killzone sf miał całkiem zjadliwe multi bez autocelowania, szkoda ze multi padło po 4 miesiącach xD

Do dzisiaj w martwyn multi kz:sf wyszukuje mecze 1 0x szybciej niż. W halo mcc:D
Opublikowano

During a group interview session yesterday at the ongoing Electronic Entertainment Expo in Los Angeles, I talked with Square Enix’s Tetsuya Nomura. Not only is he directing the Final Fantasy VII remake, but he’s been involved with the series since 1992’s Final Fantasy V. I asked him if he had any interest in working on remakes for the series’ other installments on the original PlayStation, Final Fantasy VIII and Final Fantasy IX.

But Nomura was thinking a bit further back than I was. “Considering that we have remakes of Final Fantasy up to IV and then we have VII — I’ve been working with Mr. [Yoshinori] Kitase since Final Fantasy V, and we’ve noticed that V and VI are missing. That bothers me,” Nomura said. “How come we skipped over those two?”

He’s right. Final Fantasy I and Final Fantasy II had remakes on the Game Boy Advance and PSP, and Final Fantasy III and Final Fantasy IV were on the Nintendo DS. Both the fifth and sixth installments of the franchise (which originally came out for the Super Nintendo) are beloved by fans. Final Fantasy VI is probably only behind VII in terms of popularity. And while they did have mobile releases, those only featured new art (that was arguably worse than the original). They have not received the same attention as their predecessors.

Co ja bym dał za tak prawdziwy remake FF9...

Opublikowano

Co ja bym dał za tak prawdziwy remake FF9...

Ja bym im rzucał w twarz $ za remake VI, ale kurde niech się skupią na jednym projekcie, a potem mówią takie rzeczy.

Opublikowano

FFIX trzyma się bardzo dobrze moim zdaniem i jest to chyba najlepszy Fajnal jeśli chodzi o ilość contentu i fabułę, która nie zostawia żadnych niedopowiedzeń. Dużo bardziej bym wolał remake FFVIII, bo uwielbiam tą część i ona by najwięcej zyskała moim zdaniem. Też zdziwko trochę, że Nomura nie wspomniał o niej, bo wydaje mi się, że był dosyć mocno zaangażowany przy produkcji.

A FFV i FFVI to trochę meh. Piątka zupełnie mi nie podeszła, a szóstka chociaż fajna to jakoś nie mam ochoty do niej wracać. :(

Opublikowano

Nobody ja po Soulsach nie mam juz mega parcia na BB a TLG ciezko sie jarac z powodu w jaki sposob ta gra powstaje - wyjdzie, bedzie fajna - ok. Narazie to dalej gra widmo dlubana od 6 lat a to nie wrozy niczego dobrego. W Niera nie gralem ale platynowi takze robia exa na xone wiec 1:1 (niezle dz.iwki z nich swoja droga xd). W to co fajnego wyjdzie na ps4 (ff7 i shenmue 3) moge sobie zagrac na pc a nie kupie ps4 dla jednego BB. Z zreszta jak ktos juz dzisiaj tutaj pisal duzo sie pozmienialo i obecnie konsole to slabsze pcty, ktore sie od nich niczym nie roznia poza tym ze niedomagaja grafika.

ja to wiem ssx. ale nie powiesz mi przecież że opinia bota/klapka/blacharza jest tutaj wyznacznikiem jedynej słusznej wersji? w sumie sytuacja patowa bo apeluje o nie używanie argumentu "ja mam gdzieś gierki xyz, więc gdzieś ma je większość" w temacie, który z gruntu rzeczy nie można brać poważnie.  :cool:  

niestety ostatnie 2 miesiace dzielę pomiędzy forumkiem, a nocnymi zmianami bez wolnego, więc najlepszą gierką zostało mi taplanie się w błotku CW. :usmiech:  

Opublikowano

Sorry chłopaki ale tak trzeźwo patrząc to remastery to największe zło i g,owno jakie dotknęło naszą branże

A wy ty sie ślijcie i prosicie w myślach o wiecej xD

Sam rowniez mam tytuły które chciałbym zobaczyc odnowione, ale tak jak Mejm pisał ze prawdziwe wrażenia / doznania najlepiej dostarcza oryginalna pozycja wiec serio je,bać remastery

Opublikowano

Ja bym im rzucał w twarz $ za remake VI, ale kurde niech się skupią na jednym projekcie, a potem mówią takie rzeczy.

Przed E3 pojawiły się plotki o tym, że w przyszłości FFVI też ma dostać remake (a Parasite Eve nową część) zresztą to samo źródło już wielokrotnie potwierdziło wiele rzeczy z obozu Sony/S-E (nową Dissidia, Street Fighter 5, zamianę versusa na XV, Dragon Questa Heroes i kilka innych)

Opublikowano

@kubson

ale mejm to pisał przede wszystkim w konteście rimejków. gdybyśmy mieli być takimi purystami gc nigdy nie dostałby takiego kozaka jak RE1. inna sprawa że wiele oryginalnych wersji straciło przez lata. pomimo usilnych prób nie udało mi się nadrobić Vagrant Story po latach. ta mechanika po prostu kompletnie się przejadła. tak samo mam po latach również np. z ff7. różnica jak miedzy niemym kinem, a erą imaxów.

Edytowane przez nobodylikeyou

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.