Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

:kaz:  :reggie:  :newell: to było dość wymowne że morda Spencera nie trafiła do emotikonów  

Et voila!ysecKiF.png

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

:kaz:  :reggie:  :newell: to było dość wymowne że morda Spencera nie trafiła do emotikonów  

Et voila!ysecKiF.png

ohoho jaki lewak plusik whore uciśnionych. ja już dobrze wiem do kogo znów uciekniesz pod koniec roku

Opublikowano

Nawet Kerbal wyląduje no konsoli (Ps4)

Kerbale są genialne więc fajnie,że wychodzą też na inną platformę. Zawsze to parę $$więcej w kieszeni deva. Gierkę polecam bo nieraz można się nieźle uśmiać, widząc co nasz skonstruowany z wielkim wysiłkiem statek kosmiczny odwala przy albo po starcie XD
Uwazaj bo klapy kupia gre w ktorej trzeba myslec. xd
Opublikowano

W sumie masz racje, no i grafika to nie Uncharted czy ten Horizon od crapiarzy z GG :/

Opublikowano

Ja tak sobie na chłodno przeanalizowałem nadchodzące gierki, w tym exy to serio nie wiem z jakiej paki blacharze cisną bekę z konsolowców xD 

W P5 nie pograją, w Halo nie pograją, Nathan odpada, Quantum, Ratchet, Horizon które wyjdą w 2016 również, Kingdom H3 odpada, w FF XV które będzie spoko (po demku wnioskuje) też nie pograją... nie ograją również za(pipi)istych wyścigów - czy to DC czy Forzy z konsol tj. ogólnie u nich bieda w uj w tym aspekcie i tak można wymieniać gierki dalej, ale i tak napiszą że nie ma gierek i wychodzą same multiplatformy. 

Także gierek podobno nie ma, a ja na to

giphy.gif

Edytowane przez Starh

Opublikowano

ohoho jaki lewak plusik whore uciśnionych. ja już dobrze wiem do kogo znów uciekniesz pod koniec roku

U mad? :Coolface:

QMNAZSj.gif

Opublikowano

a to dlatego Valkyria Chronicles była taka trudna :/

Opublikowano

A kogo obchodzi jakaś pedalska persona? Zalóźcie sobie jakiś kącik rysowanedziewczyki i poszli wy tam pedofile. GSR dzwoń na milicje.

Opublikowano

A kogo obchodzi jakaś pedalska persona? Zalóźcie sobie jakiś kącik rysowanedziewczyki i poszli wy tam pedofile. GSR dzwoń na milicje.

xD

Nie powiem na jaką platformę wychodzi symulator dziewczyny, ale czuje Bubu że google kupisz, w końcu nowa technologia, a wy kochacie każdy pretekst aby co rusz kupować nowe technologie right? 

:D

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Symulator dziwczyny? Poka poka.

giphy.gif

Opublikowano

:dynia:

Nie chce wiedzieć skąd ty wynajdujesz te gify.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

No na persone nie ma miejsca na półce silnego heteroseksualnego użytkownika majin uj. Co tam ogrywasz na jesieni? Jakieś gierki dla samców alfa pokroju nowego coda?  :kaz:

Opublikowano

Buulka to janusz?

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Buulka to janusz?

Przecież ma różowe coś z macką w avatarze. Idealnie by się nadawało na paradę w Berlinie. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

:niedobrze:

Niech Mesjasz jutro przyjdzie bo nie mam w co grac na tym pudle.

Ah, czekom na lepsza oferte na cebuli i biere New Vegas z dlc bo ogralem tak na odpier.dol w sumie.

Ale bedzie granie. :banderas:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No na persone nie ma miejsca na półce silnego heteroseksualnego użytkownika majin uj. Co tam ogrywasz na jesieni? Jakieś gierki dla samców alfa pokroju nowego coda?  :kaz:

Dla silnie heteroseksualnego mężczyzny z pc liczą się tylko kozy :reggie: 

Opublikowano

majin luj nie znający się na gierkach w chuy.

Opublikowano

Nawet Kerbal wyląduje no konsoli (Ps4)

Kerbale są genialne więc fajnie,że wychodzą też na inną platformę. Zawsze to parę $$więcej w kieszeni deva. Gierkę polecam bo nieraz można się nieźle uśmiać, widząc co nasz skonstruowany z wielkim wysiłkiem statek kosmiczny odwala przy albo po starcie XD

Nie chcę nic mówić ale fanom xboxa wystarczy, że pod RT się strzela.

Opublikowano

Różowe cuś > skąpo odziana dziewoja z chińskich bajek.

Mononoke też była skąpo odziana, ale to ona jest na piedestale jeżeli chodzi o japońską animacje, a nie to "różowe cuś".

Opublikowano

Internet syriys byznys

Internet może nie ale gierki dla dzieci jak najbardziej.  :shieeet:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.