Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Różowe cuś > skąpo odziana dziewoja z chińskich bajek.

Mononoke też była skąpo odziana, ale to ona jest na piedestale jeżeli chodzi o japońską animacje, a nie to "różowe cuś".

jemu chodziło o hentaje z różowym mackowatym czymś gwałcącym chińskie rysowane dziewoje wy nieogary  :yao:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

Śmieszne to jest, jak tam gadacie blacharze, jaki to pc jest super i że nie ma na konsolach dużo exów podczas, gdy na pc jest równo ZERO megaton. Są może z 3 gierki które bym obczaił, gdyby ktoś mi dał do nich dostęp albo były w promocji w biedronce za 20zł, ale nie kurfa za ponad 100zł xDDD Dajcie mi chociaż przykład jednego exa na poziomie Horizon albo Uncharted 4.

W ogóle to gadanie, że chu.jowe konfy haha. Jak dla mnie to nastały złote czasy i nie jestem do tej pory w stanie uwierzyć w to co widziałem 2 dni temu. Może czas zmienić sobie hobby, jeśli tegoroczne E3 was w ogóle nie podjarało ? ;/

Opublikowano

tak w zasadzie to jeśli sceptycy muszą się cofać 15 lat w tył do lepszych czasów, to chyba coś w tych tegorocznych jednak było. 

Opublikowano

Ja dalej szukam swojej szczęki po tych megatonach od Sony i dalej nie mogę dojść do siebie. 

Patrząc po komentarzach na forum to chyba znalazłem się w innym wymiarze, bo dla mnie to były najlepsze E3 jakie widziałem. Niektórzy nie powinni już grać w gierki, bo ile można jęczeć i narzekać. Swoją drogą na forum jest też ogromny wysyp blacharzy ostatnio, PC rośnie w siłę, tylko dlaczego na konfie PC nie pokazali nic z tego "mitycznego" DX12, o co chodzi? Miało być 4k % więcej wydajności, a widzę ekskluzywne gry na PC w grafice rodem z MOBY co najwyżej :(

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Śmieszne to jest, jak tam gadacie blacharze, jaki to pc jest super i że nie ma na konsolach dużo exów podczas, gdy na pc jest równo ZERO megaton. Są może z 3 gierki które bym obczaił, gdyby ktoś mi dał do nich dostęp albo były w promocji w biedronce za 20zł, ale nie kurfa za ponad 100zł xDDD Dajcie mi chociaż przykład jednego exa na poziomie Horizon albo Uncharted 4.

W ogóle to gadanie, że chu.jowe konfy haha. Jak dla mnie to nastały złote czasy i nie jestem do tej pory w stanie uwierzyć w to co widziałem 2 dni temu. Może czas zmienić sobie hobby, jeśli tegoroczne E3 was w ogóle nie podjarało ? ;/

Komputer jest między innymi od tego żebym komfortowo jak człowiek pograł sobie w 1080p60 w detalach jakie na konsoli będą za 10 lat we wszystkie multiplatformy. A jak na ps4 wychodzą 2 exy w roku to kupię tę konsolę za 3 lata jak się uzbiera z 20 gier wartych zagrania.

Opublikowano

Ale mi serio wystarcza to jaką jakość mają multiplatformy na xone/ps4 i myślę, że reszcie konsolowców też. Zresztą polecam porównać battlefront na pc i ps4, jak dla mnie zero różnic.

Edytowane przez JJeday

Opublikowano

Zresztą polecam porównać battlefront na pc i ps4, jak dla mnie zero różnic.

nicholas.gif

JWopefd.png

Edytowane przez Labtec

Opublikowano

W całym tym zalewie plusów brakuje tylko jednego - doskonałej sprzedaży tych gierek na PC :( 

Faktycznie MOBY i MMO na siebie zarabiają kosmiczne pieniądze, reszta już tak dobrze nie wygląda. Gdyby zminimalizować piractwo...

Opublikowano

Dajcie mi chociaż przykład jednego exa na poziomie Horizon albo Uncharted 4.

Hearths of Iron IV.

Opublikowano

Ale mi serio wystarcza to jaką jakość mają multiplatformy na xone/ps4 i myślę, że reszcie konsolowców też. Zresztą polecam porównać battlefront na pc i ps4, jak dla mnie zero różnic.

No bo jak gameplay szedł z pc, to nie ma co się dziwić :reggie:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Czaicie jak sony będzie dominować na e3 przez najbliższe 4-5 lat teraz? Na każdej konferencji tlg, shenmue 3 i remake finala :fsg: Już się nie mogę doczekać następnej

Opublikowano

Na następnej ogłoszą tytuły ekskluzywne dla PC. 

Opublikowano

na konsole wychodza dopakowane wersje divinity i wasteland, dzieki blacharze za beta testy

Opublikowano

Nie ma za co, dostaniecie w końcu dobre gierki po 2 latach czekania :cool:

Opublikowano

Czaicie jak sony będzie dominować na e3 przez najbliższe 4-5 lat teraz? Na każdej konferencji tlg, shenmue 3 i remake finala :fsg: Już się nie mogę doczekać następnej

Jak PS4 się będzie tak dobrze sprzedawać, to na następnej konfie Sony na E3 pojawi się Gaben i zapowie HL3 "on PS4 first" (a potem na Steamboxie :Coolface: ). Jakbym był Gabenem to bym tak zrobił, a potem podbiegł do jakiegoś okna, zobaczyć fajerwerki z fruwających szczątek dup pc-towej rasy.

Ja dalej szukam swojej szczęki po tych megatonach od Sony i dalej nie mogę dojść do siebie. 

Patrząc po komentarzach na forum to chyba znalazłem się w innym wymiarze, bo dla mnie to były najlepsze E3 jakie widziałem. Niektórzy nie powinni już grać w gierki, bo ile można jęczeć i narzekać. Swoją drogą na forum jest też ogromny wysyp blacharzy ostatnio, PC rośnie w siłę, tylko dlaczego na konfie PC nie pokazali nic z tego "mitycznego" DX12, o co chodzi? Miało być 4k % więcej wydajności, a widzę ekskluzywne gry na PC w grafice rodem z MOBY co najwyżej :(

Bardzo wiele osób nie może znieść sukcesu Sony, bo to oznacza porażkę ich ulubionych platform - czy to Xboxa One czy to PC. Są oni tu bardzo aktywni, więc można odnieść wrażenie że społeczność się stacza. Jednak jak tak spojrzeć na inne fora czy media, to panuje tam ogólna ekstaza i ludzie w zdecydowanej większości się cieszą. Cieszą się i patrząc po słupkach sprzedaży, kupują masowo Playstation 4.

A co do blaszek? Emulatory konsol i piękne wydmuszki technologiczne, których potencjał nie zostanie wykorzystany z natury rzeczy. Dodatkowo sytuację pogrąża fakt, że najlepiej sprzedają się tam gry f2p ( najlepiej MOBA), o niskich wymaganiach. Zdecydowana większość innych i większych gier, musi być finansowana albo zrzutkami na kickstarterach albo wersjami na konsole...

Opublikowano

Komputer jest między innymi od tego żebym komfortowo jak człowiek pograł sobie w 1080p60 w detalach jakie na konsoli będą za 10 lat we wszystkie multiplatformy. A jak na ps4 wychodzą 2 exy w roku to kupię tę konsolę za 3 lata jak się uzbiera z 20 gier wartych zagrania.

Optymista. U mnie jak na razie jest JEDNA, która wyjdzie i nie będzie to kupa. :cool:

Opublikowano

Po 3 tygodniach grania we wszystko w 60 klatkach na PC płynność animacji Bloodborne robi mortal kombat oczu. Szczególnie, że w tej grze bardzo dynamicznie operuje się kamerą.

Gdyby to chodziło w 60 klatkach na Greatness Awaits 4 to byłoby 11/10.

Opublikowano

Dokladnie tak. Nie wiem jaka gre ma Suteq na myśli. Ja mam na myśli również JEDNĄ JEDYNĄ grę, którą jest NieR 2, ale większość klapków o pierwszej części nawet nie slyszala. :yao:

PS: oczywiście gra wyjdzie najwcześniej w 2017 roku. Dominacja jak za czasów PS2 :pawel:

Opublikowano

Nier nie gralem, ale Drakengardy zaliczone wszystkie, ale boty nawet nie slyszaly, bo to seria z PlayStation. 

Opublikowano

na konsole wychodza dopakowane wersje divinity i wasteland, dzieki blacharze za beta testy

Przecież te PCtowe gierki ze składek nikogo.

Opublikowano

Shen > Zagraj w Nier koniecznie, spodoba Ci się.

Opublikowano

Mam na liscie, kiedys ogram, podobno nawiazuje do Drakengard 2. 

Opublikowano

O ile wiem, to twórcy Bloodborne sami celowali w 30 fps-ów ze względów praktycznych - uznali, że to jest lepsze dla gier akcji (które nie są fps-ami czy wyścigami). Zresztą Bayonetta 2 też nie ma 60 fps-ów i patrząc na to co się tam wyrabia, absolutnie nie było to problemem. W analizach Eurogamera dodatkowo wspomniano, że i tak trudno byłoby osiągnąć 60 fps przy tylu specyficznych szczegółach.

IMO? Są gry gdzie 30 fps-ów może doskwierać (np. jak grałem w demo Forzy Horizon 2 to doskwierało), a czasami te 30 fps-ów to bardziej jak kondom, bardziej siedzi jego obecność w psychice niż w realnych doznaniach.

Jako staroszkolny gracz mam wyj*bane na frame rate, o ile nie rwie widocznie tak jak w cutscenkach ME3 na PS3.

Opublikowano
:dynia:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.