Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Nobody, zagrałbyś w coś, a nie bawił się w archeologa, no ale tak najbliższe gry w 2016 lub 2017 xD jak na warunki psn to killzone sf miał całkiem zjadliwe multi bez autocelowania, szkoda ze multi padło po 4 miesiącach xD

Padło tak samo jak "rewelacyjny" Titanfall, no ale bylo jaranko ze strzelaniem do mobkow, to teraz bedziecie mogli do AI postrzelac w HALO. Spelnienie marzen!

Sorry chłopaki ale tak trzeźwo patrząc to remastery to największe zło i g,owno jakie dotknęło naszą branże

A wy ty sie ślijcie i prosicie w myślach o wiecej xD

Sam rowniez mam tytuły które chciałbym zobaczyc odnowione, ale tak jak Mejm pisał ze prawdziwe wrażenia / doznania najlepiej dostarcza oryginalna pozycja wiec serio je,bać remastery

Smiechlem. Pisze to Kubson jarajacy sie kazdym remasterem od poczatku generacji, od niedzialajacego HALO, ktorego do dzisiaj nie chce mu sie przejsc, po Gearsy (najlepiej jakby wydali wszytskie na jednym dysku !), by po raz N-ty grac w to samo... ^^

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

Synku wszystkie halo zaliczone :) wiec odbij i halo oraz re1 to jedyne rimejki które kupiłem wiec odbij ponownie

Opublikowano

30 fps lepsze dla gier akcji niż 60 fps  :facepalmz:

Opublikowano

Synku wszystkie halo zaliczone  :) wiec odbij i halo oraz re1 to jedyne rimejki które kupiłem wiec odbij ponownie

Ktory raz kupiles remaik HALO ? po milionie godzin z CE kupie remake na 360tce, a pozniej remake na Onie.

J(pipi)ac remastery!!!!!!

ale w gleby serca pewnie gdzies tli sie nadzieja, ze moze kiedys, jak juz MS w koncu wyda nextgena bedzie mozna kupic HALO w 1080p i 60 klatkach ponownie ! xD

Teraz jaranko Gearsami 1, marzenia ze moze wydadza 3ke.

No idealny klient wtecznej kompatybilnosci xD

serio je,bać remastery

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dupa peka, ze pokazali cos, co prawie nikomu sie nie podoba...

Opublikowano

Oczywiście wiadomo, że nawet po tym jak twórca Bloodborne tak powiedział, to i tak musiał się wycofywać. Ludzie są zbyt zafiksowani na pewnych rzeczach, niestety :/

Ale i tak podoba mi się ten ból dupy pc-towej rasy co do mojego posta. Oni już dawno przestali być graczami, stali się pudelkami którzy grają we frapsa i framerate testy na YT, przy okazji zarażając tą patologią innych. Szkoda, że twórcy też czasem uginają się pod tą presją. Na szczęście krytycy nie podłapali całkowicie tej głupawki i ocena na MC jest powyżej 90. Ale przyjdzie tu taki Wiesława z teddym i będą kręcić noskami. Pudelki, nie gracze.

Wpuszczenie tu tej zarazy było chyba najgorszą decyzją tego forum. Z pełnych pasji i emocji dysput i wojen, nawet CW zmieniło się w pclaba, w którym ludzie żyją potencjalną mocą, nic niewartymi cyferkami i iluzjami serwowanymi im przez producentów hardware...

Opublikowano

Beta sie wszystkim podobala i to w 720p :reggie:

dlatego wciaz mi przykro, ze material z E3 totalnie zabil te wrazenia.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Halo nikogo.

Opublikowano

Zresztą polecam porównać battlefront na pc i ps4, jak dla mnie zero różnic.

nicholas.gif

JWopefd.png

xd

powinno być na każdej stronie przypięte 

Opublikowano

Dlatego też pewnie wypuścili Dark Souls 2 Scholar of the First Sin w 60fps, ehhh ta presja społeczeństwa, a mogło być glorious 30fps z okazjonalnymi dropami

Opublikowano

Izi Ty chyba cierpisz ostatnio na niemiłą przypadłość. Wydaje Ci się, ze Twoja opinia pokrywa się i rzutuje na opinię ogółu. A przypadłość ta, z przykrością muszę stwierdzić, mój drogo konsolowy bracie, świadczy o bardzo głębokiej indoktrynacji jaką Sony przeprowadziło w Twojej głowie.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Przypominam ze to co pokazali w Halo 5 to coop dla 4 graczy wiec Xbox znowu rozwija

#community

#przyjazn

#gameplay

#XboxLive

kiedy Sony nie umie nawet wrzucic multi do remastera trzech Drejkow :pawel:

Nie dziwie sie iziemu ze tak hejtuje Halo 5, pewnie juz wie ze znowu nikt nie chcial by z nim grac w coopie jak i w multi.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Izi Ty chyba cierpisz ostatnio na niemiłą przypadłość. Wydaje Ci się, ze Twoja opinia pokrywa się i rzutuje na opinię ogółu.

Pisze o swoich wrazeniach tylko i wylacznie, czesto rozmawiam ze starymi wyjadaczami HALO jak Farm, Juan i inni, Ty zas uwazasz, ze skoro Tobie cos sie podoba, to wszystkim powinno... Nic nie poradze, ze najbardziej na E3 liczylem, ze do Xa przyciagna mnie znowu Gearsy i HALO i tak mocno sie zawiodlem.

Z Forza jest dokladnie tak samo, mega zawod z powodu zmiennych warunkow pogodowych, ogolnej prezentacji calej gry i nawet mi smutno, ze jest dokladnie odwrotnie niz chcieliscie, zeby bylo.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Oni już dawno przestali być graczami, stali się pudelkami którzy grają we frapsa i framerate testy na YT, przy okazji zarażając tą patologią innych.

Piekne podsumowanie klapow w dodatku przez ich wodza.

Opublikowano

Przeglądam sobie mekkę Sony i trafiam na taki komentarz:

begiemot [192.168.2.***.212.242.162] dodano: 18.06.2015, 09:48
E tam. Mi nie potrzebne 60fps. Szczerze mówiąc jest to dosyć denerwujący i nienaturalny element. Wolę 30fps - jest to bliższe doznaniom kinowym. :) Nie gram w Multi więc czasy reakcji nie mają dla mnie znaczenia. A co do U4 - biorę w ciemno nawet jeśli będzie 25fps.

:bad::niedobrze: :niedobrze:

Opublikowano
:niedobrze:
Opublikowano

To jest tak jakby powiedziec, ze woli sie starego poloneza od nowego mercedesa :pawel:

"Jakos tak nienaturalnie sie jezdzi, za bardzo jest wyciszony, nie slychac silnika, stukania, no nie czuc ze sie jedzie samochodem"

Opublikowano

Izi Ty chyba cierpisz ostatnio na niemiłą przypadłość. Wydaje Ci się, ze Twoja opinia pokrywa się i rzutuje na opinię ogółu.

Pisze o swoich wrazeniach tylko i wylacznie, (...)Ty zas uwazasz, ze skoro Tobie cos sie podoba, to wszystkim powinno...

Dupa peka, ze pokazali cos, co prawie nikomu sie nie podoba...

Przeciez niedlugo tylko Ty bedziesz gral na Xie...

:reggie:

I nigdzie nie napisałem, że to, co pokazali na konfie MSu w kwestii Halo czy jakiejś innej flagowej gry mi się podoba lub nie.

Opublikowano

Raczej woli się kompaktowego Smarta do zatłoczonego miasta, niż Ferrarkę która utknie w korkach.

Opublikowano

Szczerze mówiąc jest to dosyć denerwujący i nienaturalny element. Wolę 30fps - jest to bliższe doznaniom kinowym. :) Nie gram w Multi więc czasy reakcji nie mają dla mnie znaczenia. A co do U4 - biorę w ciemno nawet jeśli będzie 25fps.

Ah te wymagania współczesnych graczy :oh_you:

Opublikowano

Wiekszosc osob posiadajacych ps4 to nie gracze tylko janusze

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

tylko dlaczego na konfie PC nie pokazali nic z tego "mitycznego" DX12, o co chodzi? Miało być 4k % więcej wydajności, a widzę ekskluzywne gry na PC w grafice rodem z MOBY co najwyżej :(

Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie jak wyszło). Chyba, że jakaś składaczka na kickstaretrze. To konsole pchają tą cała branże do przodu, to na nich pojawiają się gry z największym budżetem, to tu developerzy zarabiają godnie na życie. Gdyby takie Project Cars wyszedł tylko na pc, to główny grafik na zakupach ze swoich synem w Biedronce, musiałby odmówić dziecku cukierka, bo by go nie było stać. Przykro mi Jacuś, ale blachary mnie okradli ściągając gre z zatoki i zarobiłem tylko na kg cebuli i pyrów. Na szczęście gra wyszła na konsole i teraz Jacuś jedzie na wczasy na wyspy kanaryjskie. Niech to dotrze do was, że jedyne co macie na tych tytanach, których posiada niewielka liczba blach, bo reszta to medium i 720p na 21 calach, to 60fps i lepsza tekstura na kamieniu.

To E3 pokazało dobitnie na co zasługują gracze, a na co złodzieje. Tytułów ekskluzynwych dla konsol zapowiedziano masę, a co zapowiedziano na konferencji blachar? Że No Mans Sky wyjdzie w tym samym czasie na PS4 i PC. (pipi)aaaaaaaaaaaaaaa, jaka beka z tych komunijnych złodziejaszków xDDD. Nawet nie pokazali jednej, JEDNEJ, J E D N E J, gry, która technologicznie dorównuje U4 (panie, czego ja wymagam). No ale na pokazach nvidii wiadomo, demka technologiczne robią i dymanko over 9999, a później przychodzi rzeczywistość i trzeba grac w symultor kąpieli ze starym, a w wolnym czasie pisać petycje o Bloodborne, po czym wysłać ją na zły adres.

Co te blachy to ja nie wiem :dynia:

TYLKO KONSOLE

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.