Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Do zobaczenia na PSN/Live.

Dzisiaj warto mieć dobrego PC i PS4/Xone, ludzie powinni przestać ograniczać się do jednej platformy, jeżeli nazywają się graczami ;)

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

Widze blacha ciagle zyje marzeniami :dynia:

Ciagle czekacie na port Sunset i Horizon 2?

dawno ograne w day one  :kaz:

pc jedyną platformą gdzie sie ogra "pseudo exy" konsolowe od xbona i ps4, te pojedyncze strzały eksxluzywne sie przezyje

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

dlugii post, ktos stresci?

Macio nie umie grac w gry bez patrzenia ile ma FPS i dlatego konsole sa lepsze. Tak to zrozumialem.

Ja nie umiem grac na Playstation w gry bez patrzenia na trofea, dlatego PC dla mnie lepsze :reggie:

Opublikowano

Macio -  :flag_of_truce:

Opublikowano

Macio -  :flag_of_truce:

chorgiewka-do-rowerka-puky-rozowa.jpg

Opublikowano

mnie bawi jak spencer wytrenowal botow, jak po playstation expierence plakalem, ze na impezie jubileuszowej nie zapowiedzili, rzadnego powrotu legendy, pomimo tisowania min crasha, a zamiast tego na koniec konfy dali jakas podrobe splatoona to teraz po e3 tylko czezky jako jeden wygarnal microsoftowi to co zrobili z rare - tisowali battletoads, conkera czy banjoo a ci te legendarne studio znowu sprowadzili do parteru do produkcji jakiegos mmo, a ich legendarne marki wyjda jako retro collection

Opublikowano

Czyli co Macio sprzedaje peceta na części i kupuje ps4 ? xD

Opublikowano

30 gier za 30 dolcow na 30lecie firmy to caly czas lepiej niz teasowanie Crasha na znaku drogowym.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

beda bacznie obserwowac twoj gamertag i plusujacego mazzeo jak to bedzicie zagrywac sie do upadlego w te retro collection

Opublikowano

Ficek ale przynajmniej wyjdą i w sumie spoko deal jak ktos ma cisnienie bo za $30 ogra sobie niezła kolekcje gierek

I poki co to Sony was wytresowalo elegancko, znow mydlenie oczu, gry zapowiedziane z data 2017 xD

Nawet takiego TLG pokazali praktycznie to samo i data 2016 a nie zdziwię sie jak znow przełożą

Ficek nie ma w co grac do 2017 to bacznie bedzie obcinał profile botów xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

beda bacznie obserwowac twoj gamertag i plusujacego mazzeo jak to bedzicie zagrywac sie do upadlego w te retro collection

Napewno nabije wiecej godzin niz Ty w BB :reggie:

Opublikowano

wytrenowane to są klapersy w wyjmowaniu pieniędzy z portfela. Jak tam, odłożone już pinionszki na remaster god of wara, uncharted 1-3 i heavy rain?

tymczasem biblioteka gier kompatybilnych na xone zwiększa się z dnia na dzień.

jakby ktoś mi powiedział po e3 2013, że microsoft będzie dwa lata później wycierał podłogę sony to bym nie uwierzył :kaz:

Opublikowano

nie mam w co grac?

dalej wiedzmin, za chwile batman, potem mgs5, fallout4, dodatek do wiedzmina, persona5, poczatek 2016 - uncharted4 od bogow i genialny ratchet, do 2017 faktycznie bez gier

bronisz kolekcji gier majacych sto lat, kore mozna ograc na komorce, ktore wyjda na xone w niezmienonej jakosci - to rownie dobrze moge pisac ze crashe przeciez mozna ograc na vicie, psp, psx,ps2 i ps3

Opublikowano

ficek jaki ból dupy, wszystko w imię plejsztejszon  :D

Opublikowano

Napewno nabije wiecej godzin niz Ty w BB :reggie:

zakladzik? BB w kazdej chwili moge kupic i 60h nabic z przyjemnoscia, juz widze jak ty tyle czasu spedzasz z kolekcja gierek sprzed stu lat, chyba ze kupisz gre z musu i odpalisz ekran glowny byle licznik konsoli nabijal czas zeby sie koledzy z CW z ciebie nie smiali

Opublikowano

Wiedzmin skonczony tydzien temu. No nie wiem Ficus jak znajdziesz czas na sprawdzanie mojego gamertagu jak tak sie wleczesz z grami. Jeszcze nie zapominaj o Teralej i Until down. W takim tepie grania bedziesz mial do 2019r.

@up

Bb kupie dla zakladu z hejwenem ale dla przyjemnosci ogrania "Daru od Bogow" to juz nie XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

I jeszcze niby fan japonszczyzny XDDDDDDDDDD

Przestan sie pograzac prosze.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ficek z gier ktore wymieniles tylko jedna narazie wyszla, tak tylko mówie :reggie:

Opublikowano

Ficek z gier ktore wymieniles tylko jedna narazie wyszla, tak tylko mówie :reggie:

naucz sie czytac i skumaj o czym jest rozmowa, gadamy o tym co wyjdzie i w co bedziemy grac do 2017r

Opublikowano

brzydkie halo5 zjadajace wlasny ogon z rakowymi mikroplatnosciami

forza6 zmiazdzona nawet przed premiera przez carsy w wersji na pc i ps4

tomb raider, ktory nawet na zwiastunie na konfie square nie mial informacji, ze to ex na xone

remaster gierki z poczatkow x360

wczesniej 9 miesiacy bez exa, z gorszymi multiplatformami

masakratycznie po tym e3 widac jak wam kawalek plastiku boty mozg wypral xD

Opublikowano

Tak czytam o tych mikropłatnościach w H5 i okazuje się, że niektóre z nich nie będą tylko kosmetyczne... najpierw pad kosztujący połowe ceny konsoli (nawet więcej bo 700zł kiedy xo wyrwać można za 1200) więc i pokazanie .!. w stronę aktualnych użytkowników - pad dający realną przewagę w multi, a teraz p2w w grze, która mulitkiem stoi.

Ja (pipi)e Microsoft, dlaczego dalej strzelacie sobie w łeb.

Edytowane przez Starh

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.