Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Od Ubi liczylem na sequel Child of Light albo nowego Raymana. Nic nie pokazali wiec niech (pipi)a :reggie:

Miałem podobne oczekiwania z tym że liczyłem także na BG&E 2 :(

Edytowane przez Karas

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

A to ten Ghost Recon na konfie Ubi jakos super wygladal?

Wygladal, jak dla mnie najladniejsza gra targow (chyba ze cos przegapilem i nie mam tu na mysli kapiszonow 4). Urywki, ktore nie sa gameplayem a chyba cutscenkami w grze wygladaja prawie jak film.

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

No to chyba mialem za duzo % we krwi bo nie pamietam.

Dla mnie najlepiej wygladajaca gra targow to Doom 4 ale pewnie takiej grafy nie bedzie nawet na PC Yaczesa.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

@Blue

Nie chcę żeby wyszło, że prowadzę krucjatę przeciwko SBH (bo tak nie jest, jest masę innych youtuberów  których nie lubię, w tym cała czołówka z AngryJoe i TB na czele, o kilku polskich nawet nie wspomnę, bo gdy musiałem oglądać filmiki Rojo, to myślałem, że zejdę), bo tak naprawdę zniesmaczyły mnie tylko dwa filmiki, ten o którym rozmawiamy i przytoczony wcześniej o Konami (a raczej seria filmików). Analizy ma fajne (chociaż często nie zgadzam się z nimi), recenzje różnie, ale to subiektywna rzecz.

Po prostu wydźwięk tego filmiku zdenerwował mnie, rozmowa jest o przemyśle rozrywkowym. Każdy punkt 10 minutowego filmiku, to narzekanie na rzeczy, które w przemyśle są od jego korzeni, od momentu gdy pierwsze automaty miały reklamy w TV, a pierwsze targi gier video miały miejsce. Już nie mówię o spokojnym znudzonym tonie w jakim się wypowiada, tylko podkreślającym "prawdziwość" jego założeń. Naprawdę, nie ma nic złego w tym, że ludzie się ekscytują, narzekanie na to jest absurdalne, szczególnie jeśli sam się stawiasz w roli "mówcy prawdy objawionej" a ludzi po drugiej stronie umieszczasz w roli "owieczek", niezdolnych do podejmowania decyzji.

I ja generalnie z tym mam problem. Ten sam zresztą problem mam w całym światku growym, tak mocno przesiąkniętym elitarnością (mimo że gry wideo to hobby, w dodatku w 100% rozrywkowe)

A co do treści związanej z Shenmue, Ilość użytych "fishy & suspicious"  w ciągu minuty, było trochę zabawne :)  (oczywistym jest, że gra ma backing dużego wydawacy, zresztą w takiej kampania nie ma nic złego. I ja w przeciwieństwie do SBH, życzę sobie jeszcze kilka takich projektów. Dobrze jest pokazać wydawcy, że takie gry też zbierają zainteresowanie.)

Opublikowano

No to chyba mialem za duzo % we krwi bo nie pamietam.

dla przypomnienia. tęcza6 meh, za to w to z ekipą grałbym aż eneloopy by walnęły squirta. no ale to ubi także rozporek zapięty bo nie ma co się podniecać zbyt szybko. 

Opublikowano

haven to zobacz sobie tego ghost recona

#colin wrzucil to nie zajmuje miejsca

gdyby nie ubi to nawet bym sie jaral, ale pewnie beda wieze do odkrywania mapy i inne rakowe nalecialosci charakterystyczne dla tej firmy

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Rzeczywiscie wyglada super. Ogram bete w 2017r. Pewnie do tego czasu gra bedzie wygladala jak Operation Flashpoint.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ghost Recony wszystkie mi sie podobaly (jedynie w tego online f2p nie gralem) wiec mam duze nadzieje co do tego tytulu. Future Soldier byl jedna z najlepszych gier militarnych do co-opa, czysta poezja umawiac sie ze znajomymi na jakies zsynchronizowane strzaly etc.

Opublikowano

Future Soldier :fsg: 

chętnie łyknąłbym zwykłego sequela, robione wg zasady bigger, better, more badass. 

Rozbudować aspekt taktyczny, dać więcej swobody, misji i mamy GOTY gierkę 

Opublikowano

O to moze ten MGSV jednak nie taki zly.

Opublikowano

zawsze chcialem schowac sie w kartonie xD

Opublikowano

dobre wiesci, pesa mam w (pipi)e, ale obawialem sie dalszego sabotazu i mgsa w 720p

Opublikowano

Phantom Pain i PES 2016 w 1080p@60fps na xboxie :kaz:

MGS nikogo takie rakowe gierki od tego japonca czy chinczyka nikogo, jak jara was chowanie sie w kartonach,cycki i inne guwna to :lapka:

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

jak bym negował to bym wyśmiał source, co bym nie napisał to fanek negacja xD

Opublikowano

Fanek a grales w ogole w jakiegos MGSa? Czy nie, bo zaden nie byl w 1080pe?

Opublikowano

grałem grałem na playstation i na pc

Opublikowano

O to chyba trzeba będzie się zainteresować pesem. :banderas: 

Opublikowano

A to ten Ghost Recon na konfie Ubi jakos super wygladal?

Wygląda jak Far Cry 4, ale die-hard blachary będą udawać, że to ładniejsze od Horizona i Uncharted :dynia:

Zakład że nie (znaczy PES może, ale Metal ni chu...)?

Opublikowano

Zakład że nie (znaczy PES może, ale Metal ni chu...)?

nie bede sie zakladal o gierki które mnie w ogole nie obchodza.

Opublikowano

Dygasz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.