Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Tak w ogole to nie ma co kruszyc kopii, konami zarznie marke po wyjsciu piatki a bez kojimy to juz nie bedzie to samo. Nie bedzie pedaua w peruce i chinskich bajek dla spiacych z poduszkami w cycate panienki. Wiec de facto PP bedzie ostatnim mgsem i (miejmy nadzieje) swietna gra. No chyba, ze w dniu premiery do sieci trafi filmik z kojima w noktowizorze pytajacym "kept you waiting huh?", na co specjalnie bym nie liczyl.

Ostani MGS, jak to brzmi. Trzeba bedzie salutowac nad pudelkiem ;/

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

Tak w ogole to nie ma co kruszyc kopii, konami zarznie marke po wyjsciu piatki a bez kojimy to juz nie bedzie to samo. Nie bedzie pedaua w peruce i chinskich bajek dla spiacych z poduszkami w cycate panienki. Wiec de facto PP bedzie ostatnim mgsem i (miejmy nadzieje) swietna gra. No chyba, ze w dniu premiery do sieci trafi filmik z kojima w noktowizorze pytajacym "kept you waiting huh?", na co specjalnie bym nie liczyl.

Ostani MGS, jak to brzmi. Trzeba bedzie salutowac nad pudelkiem ;/

Opublikowano

Wiadomo juz jak Batman chodzi na xbonie? Bo nie wiem czy brać czy od zawsze wolalem Spidermana..

1080p 30fps

Preordered.

Opublikowano

@majiin

wybacz nie zauważyłem, bo pisałem o gz wcześniej w kontekście fabuły. jeśli chodzi o gameplay, to tym bardziej fail, bo wszystkie każulowe ficzery jak widzenie przez ściany, czy kilka sekund slow motion po zauważeniu można wyłączyć w opcjach.

No i co z tego, że można wyłączyć. Wprowadzenie takich ficzerów jasno pokazuje do kogo jest kierowana gra - do każuali.

A 3 i PW ogram jak dadzą w kompatybilności z XBO. Obiecuję. :lapka:

A Batman chyba chodzi w 900p, a nie 1080p. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

iupnm0hg9f5n21.gif

ta piosenka to jest MOC!!

pokazuje że mimo że kojima wrzuca dużo dziwactw to jednak bardzo trzyma fason, i niewiele gier może realnie wzbudzić "press X to pay respecs"

tymczasem słysząc tą melodie naciskam X X X X !! bo naprawde chce wyrazić szacunek

Edytowane przez Yano

Opublikowano

@majiin

wybacz nie zauważyłem, bo pisałem o gz wcześniej w kontekście fabuły. jeśli chodzi o gameplay, to tym bardziej fail, bo wszystkie każulowe ficzery jak widzenie przez ściany, czy kilka sekund slow motion po zauważeniu można wyłączyć w opcjach.

No i co z tego, że można wyłączyć. Wprowadzenie takich ficzerów jasno pokazuje do kogo jest kierowana gra - do każuali.

>2015

>30 letnie prawiczki wciąż myślą że wysokobudżetowe gierki powinny być robione tylko i wyłącznie pod ich wąskie grono 

myślisz że dlaczego doradzałem by grać na hardzie i bez trybu podsłuchiwania/ lokalizatorów celi i podświetlania przedmiotów/ włączania komór ożywiających i asysty celowania? bo resztki tamtego flow można uzyskać właśnie tak. gra ma być defaultowo zrobiona by się spodobać i zwrócić jak największej ilości graczy. starej gwardii zostaje zabawa w oddałnianie w options. niestety.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Wy się tu Panowie kłócicie o głupotki zamiast grać w mesjasza na pececie od sony

2qb546e.jpg

Opublikowano

next-gen błoto tylko na PS4

1303215241605868977.gif

Opublikowano

Niestety Koleżkowie, ale błoto najlepsze jest w Spintires.

spintires2.jpg

Opublikowano

Czyli co? Ekscytacja niedorobionym TLG, Falloutem na starym silniku, nakładką na iPhone czy szmatkami od Nintendo jest w porządku? W jaki sposób podnosi to poziom naszej branży? Mamy przyjmować wszystko co podsuwają nam korpo jak jakieś jelenie?

No, a czemu nie ? Nie przeszkadzało ludziom zachwycać się niedorobionym ICO i SoTC, nie przeszkadzało czerapać przyjemności z ogrywania F3 i NV (które nie były najładniejsze), nakładka na smartphone'a jest do kolekcjnerki, nikt nie każe tego kupować, w życiu widziałem zresztą mnóstwo słabszych pomysłow, Amiboo to fajny patent, szczególnie dla ludzi, którzy lubią figurki.  Ktoś kto nie chce "przyjmować wszystkiego co podsuwają korpo" to tego nie robi, proste. Zresztą samo stwierdzenie jest startosferycznie głupie, szczególnie gdy mówimy o rozrywce.

Kur*a, dlaczego kiedy ktoś rzuca sceptycyzmem wobec jakiejś zapowiedzi, to od razu fani danej platformu rzuczają się na niego i mieszają z błotem. Jeżeli zaróno gracze jak i dziennikarze będę nieustannie spuszczać się nad podejrzanymi zapowiedziami, debilnymi gadżetami i takimi rozwiązaniami rozrywki jak pokazane w DOOM'ie to nikt nas nie obroni przed bezzasadnym wydawaniem pieniędzy i dokarmianiem rakowych zmian toczących branże.

Ten fragment wypowiedzi, jest mocno przykry. Nie dopuszczasz możliwości, że komuś mogą się podobać zarówno owe rozwiązania jak i  "debilne" gadżety? Podkreślony fragment wypowiedzi to już w ogóle dla mnie fantastyka. Nie wiem jak Ty, ale ja nie potrzebuję kogokolwiek do obrony przed jakimkolwiek zakupem. Moje pieniądze  i robię co chcę z nimi. Mam ochotę kupić sobie 4 różne wersje tego samego filmu, to robię to. Mam ochotę kupić tuzin pudełek z AC, CoDem to to robię. Rak branży to termin głupi, szcególnie wobec tego przemysłu. Zresztą gry są dla wszystkich ludzi, nie dla wybranej grupy osób, która święcie "wie co dla branży najlepsze"

Day One Patch, niegrywalne gry AAA (Unity), rzesze DLC powyrywanych z gier czy oszukiwanie w zapowiedziach na E3 (ciekawe ile tym razem gier zaliczy Downgrade)... Naprawdę chcemy tego wszystkiego? Jeżeli chcemy zmian to nie możemy podchodzić do uzasadnionej krytyki i sceptycyzmu jak do ognia. Są one niezbędne by wywrzeć na devach zmiany w poszanowaniu klienta. Jeżeli wszyscy będziemy cały czas prowadzić wojenki CW, to nawet nie zauważymy coraz większych pyt w naszych anusach. 

Mityczne downgrade'y, kiedyś chyba spróbuję poważnie podejść do tego tematu na forum, ale to nie temat na CW/betoniarnię (i tak, gry często zmieniają swój wygląd od pierwszych zapowiedzi, tyczy się to każdej generacji, a najmniej czasów 2D, od przejścia w 3-ci wymiar, optymalizacja zwykle zbiera sobie obfite żniwo).

Do DLC nic nie mam(chociaż jak we wszystkim to i tu czasami znajdzie się zgniłe jabłko), w życiu kupiłem dwa razy. Nie kupując, nie czuję się gorszy. Gry to drogi i często niedochodowy biznes, budżet prodkucji wzrósł niebotycznie, a ceny gier prawie się nie zmieniły (na początku poprzedniej próbowały być większe, ale się nie udało), to przyszedł pomysł płatnych dodatków, ot cała filozofia.

No i z jedną rzeczą się zgadzam, uzasadniona krytyka jest i zawsze była w cenie, gorzej gdy więcej jest tej drugiej.

Zresztą ta wymiana zdań zeszła na dziwny tor. I  w sumie sama jest błędem tautologicznym :)

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

django zamknął temat i jakieś natchnienie mnie wzięło, wchodząc na metacritic we wszystkie gry, które wyszły na gówno obesrane zauważyłem, że mając tylko tę podkonsolę można zagrać dokładnie w 9 gier "wartych uwagi" czyli 75%> sami przyjęliście ten zielony wyznacznik za swój argument w walce z ps4.

Titanfall: Frontier's Edge 
#IDARB 
Dead Rising 3 
Forza Motorsport 5
Sunset Overdrive
Halo: The Master Chief Collection 
Super Ultra Dead Rising 3' Arcade Remix Hyper Edition EX Plus Alpha 
Forza Horizon 2: Storm Island
Ori and the Blind Forest (można ograć na pc)

Forzy Horizon itp. pod uwagę nie wziąłem, bo można w to zagrać w tej samej rozdzielczości na konsoli za 300zł.

Console Wars 9 gier od premiery.

:banderas:  :master:
Opublikowano

fh2 na 360 nie ma nic wspolnego z wersja na one

Opublikowano

django zamknął temat i jakieś natchnienie mnie wzięło, wchodząc na metacritic we wszystkie gry, które wyszły na gówno obesrane zauważyłem, że mając tylko tę podkonsolę można zagrać dokładnie w 9 gier "wartych uwagi" czyli 75%> sami przyjęliście ten zielony wyznacznik za swój argument w walce z ps4.

#IDARB 
Dead Rising 3 
Forza Motorsport 5
Sunset Overdrive

Forzy Horizon itp. pod uwagę nie wziąłem, bo można w to zagrać w tej samej rozdzielczości na konsoli za 300zł.

To wez prosze zrob tak dla ps4, odejmujac gry ktore mozna ograc na ps3 i vicie :reggie:

Opublikowano

Czesiu ale idarb, titan, ori i dead rising 3 można też ograć na pc, a to jeszcze gorsze, więc już się tak nie ownuj. :Coolface::lapka:

Opublikowano

#IDARB 
Dead Rising 3 
Forza Motorsport 5
Sunset Overdrive

To wez prosze zrob tak dla ps4, odejmujac gry ktore mozna ograc na ps3 i vicie :reggie:

Aleto będzie  Console Wars 4 gry od premiery :sorcerer:  :notbad:

Opublikowano

PC przegralo

Ciekaw jestem jak on by chciał to zrobić? Xbąk i 4k haha  :dunno:

Opublikowano

To jest aż przykre jakim trzeba być idiotom by wypisywać takie farmazony. Choć pewnie znajdzie się jakiś % graczy kąsolowych co na serio wierzy,że będzie miało takie same mody jak na pc z super duper teksturami i innymi bajeramiXD

Opublikowano

Jeden pozytyw po tym E3 - albo mi się wydaje albo gracze mocno stracili zainteresowanie zarówno nowym CoDem jak i AC. Mało ruchu w necie wywołują, na naszym forumku też. O wiele więcej piszę o tomb raiderze, battlefroncie, fallout, deus ex czy halo.

Opublikowano

Jeden pozytyw po tym E3 - albo mi się wydaje albo gracze mocno stracili zainteresowanie zarówno nowym CoDem jak i AC. Mało ruchu w necie wywołują, na naszym forumku też. O wiele więcej piszę o tomb raiderze, battlefroncie, fallout, deus ex czy halo.

I dobrze, może w końcu ludki będą się interesować i grać w sensowne gierki, a nie jałowe tasiemce.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.