Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Osobiscie nie sadze, aby stopien popularnosci danej gry na jakimkolwiek forum mialo jakiekolwiek przelozenie na jej popularnosc, a tym bardziej na sprzedaz. Moze sie to wielu osobom nie podobac, ale najnowszy CoD znowu zawojuje rynek, choc obiektywnie rzecz biorac Halo 5 zapowiada sie na najlepszego multiplayerowego fps-a w historii gamingu. CoD-owcy nie dyskutuja o grze. Oni ja kupuja, a potem masowo zaludniaja serwery. Tak to widze.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

Od której czesci CoD zaliczyl takie spadki jakosci? Modern Warfare był ostatnim dobrym czy cos wczesniej?

Opublikowano

mw byl mocny, pozniej mw2 mimo wszystkich absurdow czyniacych go najglupsza gra w multi ever byl znosny, przyjemnie sie w niego gralo, reszta to dno, rozpacz i tragedia. Jesli chodzi o singla to po mw tez slabo, kolejne absurdy z obrona burger kinga na czele xd

Opublikowano

Zagrałem w MW2 jako pierwszego CoDa i byłem bardzo zadowolony, poleciałem szybko po BO i zdębiałem co to za goovno

Opublikowano

Od której czesci CoD zaliczyl takie spadki jakosci?

Od drugiej części. W sensie od Call of Duty 2, jedynka też nie była wybitną grą, ale trzymała jakiś tam poziom.

Opublikowano

Zagrałem w MW2 jako pierwszego CoDa i byłem bardzo zadowolony, poleciałem szybko po BO i zdębiałem co to za goovno

No tylko że BO to ostatnia dobra część i w każdym aspekcie przewyższa góvno zwane mw2.  :reggie:

Opublikowano

bo kupilem za 200zl w dniu premiery i singla wylaczylem po godzinie-poltorej, co to za (pipi) bylo. Najgorzej wydane pieniadze na gierke.

Opublikowano

Black Ops miał najlepszą fabułę z CODów. CODy 1-3, WaW, MW1 i BO - reszte zakopać jak E.T

Opublikowano

NO TAK A KOMPUTER BEZ INTERNETU JEST BEZUŻYTECZNY HAHAHAHA CO ZA BETON

Oczywiscie ze nie. Jest jeszcze Word cze Excel.

To tylko moje zdanie ale dosłownie nie wyobrazam sobie gry na pc.

Opublikowano

Co do CoD-ow to tyle opinii ilu graczy. Mi jako namietnemu CoD-owcowi najbardziej przypadl do gustu Black Ops 2, w ktorym wbilem wszystkie prestize w multi. To jedyny CoD, w ktorym chcialo mi sie to robic. Najslabszy zas CoD to IMO to ostatni tj AW. Chyba tylko 3 prestize i koniec. Swoje zrobil tez w(pipi), ze na One nie moglem kupic pierwszego DLC :/

Aha...singiel malo mnie interesowal i interesuje. Ostatni singiel jaki przeszedlem to byl MW2. pozniej dopiero AW przeszedlem singielka na szybciora na easy, z ciekawosci zeby zobaczyc jak wyglada CoD na nowej generacji...

Opublikowano

Swoje zrobil tez w(pipi) ze na One nie moglem kupic pierwszego DLC :/

Myślałem, że to plotki. Myślałem, że nie istniejecie.

Opublikowano

UP: ?? :dafuq:

A tak z innej beczki. Wszyscy szydza z Ubisoftu jaka to onkologia i w ogole, a jakos nikt nie wspomina o tej szpili:

Zawsze marzylem o takiej grze! Z calym szacunkiem, ale Dark Souls nie spelnil moich wymagan, bo system walki tam zaprezentowany jest zbyt prosty.  For Honour zapowiada sie przede wszystkim na gre, w ktorej system walki i jego zlozonosc bedzie glownym punktem programu. Bede zyczliwie obserwowal co z tego wyjdzie...

Opublikowano

System w soulsach zbyt prosty? A to bardzo ciekawe, go on.

Opublikowano

Krytykujesz system walki w Dark Souls mówiąc, że jest prosty xD A chwalisz gameplay na którym system walki jest kontekstowy i gra zmienia reguły sterowania wchodząc w całkiem osobny ''tryb walki'' 

Nie dam się nabrać.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

>gra od Ubi

>zlozonosc

:yao:

Opublikowano

Zgadzam sie CoD Black Ops II mial bardzo dobre multi i jeszcze zombies, teraz czekam na Black Ops 3. Oczywiscie gre zamowilem i dostalem bete i plakacik dwustronny.

Opublikowano

cezare to drugi mroku, łykacie wszystko jak młode pelikany.

Opublikowano

UP: ?? :dafuq:

A tak z innej beczki. Wszyscy szydza z Ubisoftu jaka to onkologia i w ogole, a jakos nikt nie wspomina o tej szpili:

https://www.youtube.com/watch?v=yX_M2-j5SpY

Zawsze marzylem o takiej grze! Z calym szacunkiem, ale Dark Souls nie spelnil moich wymagan, bo system walki tam zaprezentowany jest zbyt prosty. For Honour zapowiada sie przede wszystkim na gre, w ktorej system walki i jego zlozonosc bedzie glownym punktem programu. Bede zyczliwie obserwowal co z tego wyjdzie...

System bardzo fajny, ale zyebauli, bo gra tylko multi. Powinni zrobić odpowiedź na Dark Souls, a nie robić grę ze świetnie zapowiadającą mechaniką tylko po to, żeby później porzucić, bo sprzedaż niska.
Opublikowano

Może kiedys doczekam się splinter cella, który ma ręce i nogi i swój głos. 

Hitman jako sandbox? Może być ciekawie...  :banderas:

Opublikowano

choc obiektywnie rzecz biorac Halo 5 zapowiada sie na najlepszego multiplayerowego fps-a w historii gamingu. 

amn36.gif

Opublikowano

Exact predko nie wroci, najpierw wyzywal od uposledzonych a po banie z 4 altery zalozyl (to nigdy nie jest dobre rozwiazanie, radze na przyszlosc pamietac). Gdyby poczekal z miesiac to jeden punkt by mu sam zszedl, a tak, zaorany do czasu az ktos sie za nim wstawi (xD).

Myślałem, że to tylko czasowy banik, a tu perm. :obama:

:banderas: 

Opublikowano

Ktos musi przejac jego role i siedziec na PC labie teraz.

Opublikowano

choc obiektywnie rzecz biorac Halo 5 zapowiada sie na najlepszego multiplayerowego fps-a w historii gamingu.

For Honour zapowiada sie przede wszystkim na gre, w ktorej system walki i jego zlozonosc bedzie glownym punktem programu. Bede zyczliwie obserwowal co z tego wyjdzie...

Chłopie nie wiem co bierzesz ale odstaw to bo ci szkodzi.

Opublikowano

As it stands, during both exploration and combat sequences, the game runs upwards of 30 per cent slower on Xbox One with a deviation ranging between 5-10fps at any random point. What was already a sluggish experience on original hardware becomes nearly unplayable at points on Xbox One. During an explosive encounter during the train sequence in the first mission, we encountered dips as low as 10fps.

Nawet mi was nie żal :pawel:

I wiecie co? Już bym wolał zapłącić za porządny remaster :reggie:

Opublikowano

Za remaster całej trylogii ME zapłaciłem 50zł, całkiem dobra cena jak na 60+h grania

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.