Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Fejk, gra dziala w 60 klatkach i pracuja ciezko nad dostarczeniem fullhd

Przynajmniej nie ma pasow,skryptow i korytarzy jak wiekszosc gier na tym plejstejszonie. Nigga please

Edytowane przez Mroku333

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

http://www.psxextreme.info/topic/104807-spis-posiadaczy-ps4/?p=3466668

Zadaje pytanie. KTO MU OTWORZYŁ BRAMY DO KRÓLESTWA NIEBIESKIEGO???!!!

:shotgun:

Z drugiej strony, ładnie po e3 wbił nóż swoim kolegą od petycji

Mnie zamiotły gry na obu konferencjach. Gry właśnie. Jakoś jak zobaczyłem te konferencję PC, tasowanie do nowych kart graficznych i prezentację efektów w Deus Exie, które jakiegoś wielkiego wrażenia na mnie nie zrobiły, to zadałem sobie pytanie, co ja robię ze swoim życiem? 

Tasuje się do 60 fpsów, jaram lepszą teksturką, mam dwa źródła światła więcej, ciągle sprawdzam fpsy, konfiguruję gry, szukam rozwiązań, kminię czy pójdzie w 1080p, czy 1440p, sprawdzam czy odpalę w 4K, a jak mi klatki spadną do 53 to głowię się, w czym problem. 

Gdzie ta radość z grania? Gdzie te emocje, te łzy, ta ekscytacja jak podczas megaton od Sony, jak całe środowisko graczy (graczy, nie blacharskich betonów vide only 60 klatek ultra) płakało i skakało po stołach, gdzie ludzie masowo zalali Twittera wpisami o niewiarygodnych grach, gdzie pokazano, jak wielka to jest siła, jaka potęga, jaka moc, gdzie zbiórka na Shenmue III pobiła rekord Guinessa. 

Aż mi się przykro zrobiło, że na PCtowej konfie zasnąłem po godzinie, taka była tragiczna. I oczywiście faktem jest, że na PC możesz grać w masę gier w lepszej jakości niż na konsolach, że od dawna nie ma już problemów ze sterownikami, że jakichkolwiek błędów jest mniej-więcej tyle samo co na konsolach. Faktem jest, że można poskładać dobrego PC z groszowych części, który odpali Wiedźmina 3 w jakości wyższej od wersji na PS4. Ale tasowanie do tego jest aż przykre, bo PCtowcy nie piszą o dobrych grach na PC - piszą o lepszych detalach. 

Gdzie te gry na PC? To są faktycznie multiplatformy z konsol w nieznacznie wyższej jakości, bo developerzy mają w (pipi)e wersje PCtowe i nawet betonowy PCtowy Crytek musiał ratować się ucieczką na konsole, chociaż przy premierze Crysisa mówili, że tylko PC, że tylko na PC to możliwe - a gra później i tak pojawiła się na konsolach. I co? I też mogliśmy rozwalić każdy domek, ściąć każde drzewko, rozwalić każdy płotek, tylko teksturki były słabsze. 

Po tych megatonach na E3 coś mi się przestawiło w głowie i pojąłem, że najważniejsze w graniu jest granie w gry, a nie tasowanie do 4K. A że PCtowcy dostają dużo gierek z konsol? Super, oby jak najwięcej graczy mogło je sprawdzić :)

:łobama:

1wszy Judasz forum PSXE ;P

To co Macio, wkraczasz z powrotem na salony nowej generacji?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Przecież to nawet nie jest śmieszne XD Nowy TR wygląda o wiele lepiej, a ma latać w 1080p/30.

Opublikowano

Macio jak wrazenia z ponownego zakupu ps4?

Opublikowano

To co Macio, wkraczasz z powrotem na salony nowej generacji?

Jakie salony nowej generacji ?

Skryptow na kazdym kroku(anczartet) ? pasy?korytarze? mody do soulsow z inna nazwa? a moze chinskie giereczki pokroju the last of guardian,shenmue czy final fantasy 7 #nikogo. XD :xboss:

The Last Guardian- jaranie sie jakims dzieciakiem i stworem czy huk wie czym z grafika na poziomie pierwszych gierek na ps3 XD

Shenmue- to ta chinska giereczka na ktorej zebraja pieniadze na kickstarterze ? Nie dlugo za kazdy ex na plejstejszonie bedziecie musieli placic na kickstarterze,normalnie beka.

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

:sorcerer:

Opublikowano

Kiedy wiatr zawieje w strone microsoftu?

Edytowane przez pawciokratos

Opublikowano

Macio jak wrazenia z ponownego zakupu ps4?

A fajnie, fajnie ;) 

Mam te najnowszą rew.izję i działa lepiej niż premierowy model. 

Opublikowano

Kiedy wydadzą coś takiego

41qoK-2671L._SX300_.jpg

Opublikowano

(pipi) kupic ps4, bo shenmue 3 wyjdzie w 2020, a remake FFVII na ps5, no dawajcie sloik bo kisne :dynia:

Nigdzie nic takiego nie napisałem, nie dopowiadaj sobie ;)

Opublikowano

No Macio czekam na relacje XD. Jestem ciekawy jak z ust bylego blacharza beda brzmialy spusty nad grafa w The Order xD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Według prognoz pogody przy GC :reggie:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

No Macio czekam na relacje XD. Jestem ciekawy jak z ust bylego blacharza beda brzmialy spusty nad grafa w The Order xD

No dałem dupy z tym wychwalaniem każdego kolejnego sprzętu, więc podejrzewam, że prędzej skończe z CW niż będę tutaj pisać cokolwiek o zaletach/wadach PS4 czy gier na niej ;)

Opublikowano

No o grach to raczej duzo nie popisesz.

Opublikowano

Pewnie 30 klatek z dynamicznym skalowaniem do 1080p w kampanii i 720p z w miarę stałym 60 fps w multi.

doinformuj się, cała gra działa w 60fps, a direct feedy pokazują że daleko temu do 720p :cool:

Opublikowano

No o grach to raczej duzo nie popisesz.

Sprawdzę chociaż te, które już wyszły ;)

Opublikowano

a widzieliście co Wiesia od(pipi)ała? tyle ciepła bije z jej postów o modyfikacji konsoli

tyle radości daje tylko PS4

ixsj1y.png
6eglzc.jpg

Opublikowano

To już jest choroba :(

Jestem ciekawy jak z ust bylego blacharza beda brzmialy spusty nad grafa w The Order xD

To nie będzie nic niezwykłego, wszak ładniejszej gry na blasze nie widział :sir:

doinformuj się, cała gra działa w 60fps, a direct feedy pokazują że daleko temu do 720p :cool:

Starh wrzuca obrazki, na których jak byk stoi [30,0] 30 ms, więc z reklamacją do niego.

Opublikowano

Nie ma się co dziwić jak co 3 plejka chodzi niczym odkurzacz...

Opublikowano

:pawel:

Ale ją Sony pokarało i bardzo dobrze :kaz:

*jego

Co za złom i gniot ze trzeba kombinowac zeby zaczela chodzic normalnie, jak dobrze ze XOne chodzi cichutko :cool::lapka:

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Wiesia to lepszy inzynier niz kitajce z sony

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.