Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Obejrzałem ten 15 minutowy gameplay TR i od razu przypominają mi się posty kubsona i innych botów jak to TR zniszczy U4.

vd-Obama-standup-408x264.jpg

Ale ta generacja jest okrutna dla bociarni.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

Lem - jak to jest, że codziennie masz na liczniku 240 postów? :D

Opublikowano

Obejrzałem ten 15 minutowy gameplay TR i od razu przypominają mi się posty kubsona i innych botów jak to TR zniszczy U4.

Co nie zmienia faktu,że TR i tak zapowiada się bardzo fajnie.

Opublikowano

Lem - jak to jest, że codziennie masz na liczniku 240 postów? :D

Bo w tym dziale postow nie nalicza, a Lem ma konto tylko by nawiazac kontakt gejonly z cw wars, bo cala reszta towarzystwa zbanowana :lapka:

Opublikowano

bo cala reszta towarzystwa zbanowana

Przy odrobinie szczęścia może i on dołączy do zbanowanych :sorcerer:

Opublikowano

bo cala reszta towarzystwa zbanowana

Przy odrobinie szczęścia może i on dołączy do zbanowanych :sorcerer:

Nasmiewasz sie z xboksa, a poki co jest on jedyna nadzieja na pozegnanie z Lemem.

Opublikowano
:cool::lapka:
Opublikowano

Microsoft Will Announce More Xbox One Games Coming To The PC In The Next Few Months

As Kudo Tsunoda told MaximumPCMag when asked about Halo or Tomb Raider coming to the PC:

“You know we can’t have any announcements about that stuff today, but for sure there is going to be a lot more, you know, a lot more announcements coming as we roll towards Gamescom.”

http://www.dsogaming.com/news/microsoft-will-announce-more-xbox-one-games-coming-to-the-pc-in-the-next-few-months/

2572413-qmnazsj.gif

Ostatnia konsola microsoftu, a później przesiadka na pc i swój własny steam, tak będzie

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Nasmiewasz sie z xboksa, a poki co jest on jedyna nadzieja na pozegnanie z Lemem.

Akurat w tym przypadku mam nadzieję,że Xbox podała wyzwaniu.

Opublikowano

Yeti przeciez pc nikogo.

Opublikowano

Microsoft Will Announce More Xbox One Games Coming To The PC In The Next Few Months

As Kudo Tsunoda told MaximumPCMag when asked about Halo or Tomb Raider coming to the PC:

“You know we can’t have any announcements about that stuff today, but for sure there is going to be a lot more, you know, a lot more announcements coming as we roll towards Gamescom.”

http://www.dsogaming.com/news/microsoft-will-announce-more-xbox-one-games-coming-to-the-pc-in-the-next-few-months/

2572413-qmnazsj.gif

Ostatnia konsola microsoftu, a później przesiadka na pc i swój własny steam, tak będzie

trzeba bedzie nowa blaszke kupic, exy z xboxa juz tam sa, w full hd.

Opublikowano

Nie wiem z czego sie cieszysz, to bedzie koniec sony :pawel:

No chyba, ze sony zrobi to samo :banderas:

O kurfa, wszystkie gry na jednej, doyebanej w kosmos, platformie :obama:

Opublikowano

Tutaj przykład takiej do(pipi)anej gry na tej do(pipi)anej platformie:

Pecetowy eks, nie jest ograniczany mocą konsol i grafa jak zwykle jak z PS1. I jeszcze polecam co o grafice mówi dev w 0:42 xD

Opublikowano
  • Autor

Co nie zmienia faktu,że TR i tak zapowiada się bardzo fajnie.

Jak na (pipi)grajca to na pewno  :hi:

Opublikowano

Na doyebanym w kosmos sprzęcie biurowym chciałeś powiedzieć :pawel:

Wy tego nie zrozumiecie, bo po dwunastu godzinach tyrki na magazynie, siadając przed komputerem na kiepskim krześle z Ikei, możecie poczuć namiastkę przynależności do wyższej klasy społecznej. Klasy społecznej, która w klimatyzowanych biurach komputerów używa do pracy, a rozrywce oddaje się na dedykowanych urządzeniach.

Opublikowano

Klasy ciemnogrodzkiej ktora nie odroznia komputera biurowego od nasa :pawel:

Opublikowano

Czego ty oczekujesz od osoby, która uroiła sobie, że ma ps4? :dunno:

Opublikowano

Sut pogodziłeś się już z banicją?  :Coolface:

Opublikowano

Przecież ja mam na to wyjebane. xd

A lem tak czy tak poleci przecież. :kaz:

Opublikowano

Forumek nie zapomni twego poświęcenia.  :nvmnd:

Opublikowano

Pecetowy eks, nie jest ograniczany mocą konsol i grafa jak zwykle jak z PS1. I jeszcze polecam co o grafice mówi dev w 0:42 xD

Ale wiesz,że taka stylistyka była zamierzona przez twórców?

Opublikowano

Na doyebanym w kosmos sprzęcie biurowym chciałeś powiedzieć :pawel:

Wy tego nie zrozumiecie, bo po dwunastu godzinach tyrki na magazynie, siadając przed komputerem na kiepskim krześle z Ikei, możecie poczuć namiastkę przynależności do wyższej klasy społecznej. Klasy społecznej, która w klimatyzowanych biurach komputerów używa do pracy, a rozrywce oddaje się na dedykowanych urządzeniach.

No kurde zobacz, a ja gram na kanapie i z padem. Ale wy  piszący posty na furumek i piszący wypracowania na polski w notatniku padem od psxa tego nie zrozumiecie 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Klasy ciemnogrodzkiej ktora nie odroznia komputera biurowego od nasa :pawel:

Klapek to stan umysłu, a nie żadna klasa społeczna. Jeszcze,że niby kupno konsoli wykonanej z materiałów z odzysku za 1400zikos to niby wyznacznik jakiegokolwiek statusu XD

Opublikowano

Sut pogodziłeś się już z banicją?  :Coolface:

Przecież ja mam na to wyjebane. xd

A lem tak czy tak poleci przecież. :kaz:

Forumek nie zapomni twego poświęcenia.  :nvmnd:

Apropo screenow z Halo to chyba jeden przeoczyliscie:

qnHBhO4.jpg

FullHD, 60fps, a zaklad chyba bylo o 30? Wiec moze kogos jeszcze dorzucimy w worku z Lemem? :kaz:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Wiec moze kogos jeszcze dorzucimy w worku z Lemem?

Wysuwam kandydaturę Mroku333 :shotgun:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.