Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

nobody tlou ograne na pozyczonej konsoli, reszta to jakies chinskie gierki dla pedofili, w ktore pewnie tak sie zagrywales jak w dark souls :lapka:

potwierdzam sami pedofile

Ta gra jest niesamowita. Jest esencja gier video gdzie gameplay (i cycki) jest glownym punktem programu. Idealne polaczenie rozbudowanego scrollowanego beatemupa i rpg. Nie dalo sie tego zrobić lepiej. Jakkolwiek by nie rozpatrywać - arpg czy beatemup - to najlepsza gra. Nie mogę sie oderwać.

Skończyłem wątek głowy Fighter lvl 32 zrobiłem 30 pobocznych questow zajęło mi to 14:38h, miazga:) zrobię sobie pare dni odpoczynku i ciśne dalej na hardzie zeby wymaksowac Fightera

:pawel:

ps mam w domu nówki D'sC i NNK.

ps2 jak na konesera przysatało ograłem Demon's Souls, bo Dark jest dla mainstreamu. :lapka:

Edytowane przez nobodylikeyou

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

Jesienią jest taki wysyp gierek, że nie będę wiedzieć za co się zabrać - mgs, halo, tr, zestiria, persona no i fallout (nie jara mnie, ale gra pewnie bedzie dobra).

Opublikowano

nobody tlou ograne na pozyczonej konsoli, reszta to jakies chinskie gierki dla pedofili, w ktore pewnie tak sie zagrywales jak w dark souls :lapka:

:obama:

obwtroT.png

Prawda jest taka, że Sony rozyebało konfą na E3, ale jak już się ochłonie to tak naprawdę te gierki wyjdą przy najlepszych wiatrach do 2 lat. MS przynajmniej pokazał w większości gry na konfie, które wyjdą w tym roku, a na GC pokaże gry na 2016 i jestem raczej przekonany, że te gry faktycznie wtedy wyjdą. Przy Sony nie ma żadnej pewności, a jedyną grą, która jest warta uwagi z exów Sony to U4, a może Horizon, ale to GG więc pewnie zyebią. :/

Opublikowano

ale w czym problem zrozumieć że framerate DS1 na konsoli mnie odrzucił, więc czekam wolę ograć remaster? Demon's to praktycznie ten sam flow gry. 

Opublikowano

a to nie ja wyjechałem z 4 latami dominacji MS. :dunno: na razie to dosłowna susza od jesieni 2014 panuje w królestwie Spencera, oraz ciche nadzieje że H5 dobije do poziomu śr. BB 

Opublikowano

ale w czym problem zrozumieć że framerate DS1 na konsoli mnie odrzucił, więc czekam wolę ograć remaster? Demon's to praktycznie ten sam flow gry.

Trzeba było prawilnie na komputrze w 60fps ograć z padem w rączce :hi:

Opublikowano

Jak sobie przejrzałem listę gier na jesień i Q1/Q2 2016 to chyba to będzie pierwszy rok od bardzo dawna kiedy w okresie czerwiec-wrzesień będę miał w co grać, i to tak naprawdę. :obama:

Teraz np. głoduję do premiery Fallouta. :(

Chyba, że jakimś cudem uda mi się w miarę na bieżąco to ogrywać, w co wątpię bo sporo długich gier się szykuje. Piękny okres będzie. :fsg:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

@raven

no właśnie Blightown ma dropy do 40', a mate mi mówił że grze z modem na 60 zdarza się crashować. jeśli korpofjutki z FS do końca roku nie dadzą info o remasterze, wezmę wersje na pc. na razie mam wystarcząjacy backlog. nie muszę chyba mówić że z większą pulą znajomych pogram co-op na konsoli.

@mazzeo

tak. jeśli dorówna lub przebije 92 to MC nikogo.

Opublikowano

Mi się ani razu soulsy nie wysypały, a trochę godzin wbilem. Może jakiś inny mod albo coś z konfigiem pc było?

Opublikowano

Scalakowałem Soulsy na PC bez żadnych modów. Jesteś mięczakiem niekochany. :cool::lapka:

Opublikowano

@teddy

może. musiałbyś spytać jego. mi swego czasu odradzał mod.

@suteq

no ja mogę grać i bez niego, ale po co mam grac w taką grę na takich choyowych warunkach (laptop podłączony do tv kablem hdmi -> audio za pośrednictwem specjalnie dokupionych słuchawek za parę stów), skoro na konsoli mam kino 5.1 i duży ekran bez zabawy w podłączanie całego syfu? To nie crpg które nie wyobrażam sobie inaczej jak na biurku z myszką i klawiaturą. Taka gra zasługuje na koneserskie potraktowanie.  :cool:  :lapka:

Opublikowano

Ale o czym my w ogóle rozmawiamy? Licząc od dzisiaj do końca roku to Wy niebiescy chłopi pańszczyźniani nie macie nic do grania. Macie tylko:

1. Film do objrzenia (Until Dawn)

2. Parę kotletów w MacDonaldzie do zjedzenia.

15rb120.jpg

W co zaś w tymże samym czasie  zagra zielona burżuazja nie będę po raz n-ty pisał :yao:

Taka sytuacja :reggie:

Opublikowano

a to nie ja wyjechałem z 4 latami dominacji MS. :dunno: na razie to dosłowna susza od jesieni 2014 panuje w królestwie Spencera, oraz ciche nadzieje że H5 dobije do poziomu śr. BB 

Patrząc na dokonania 343 nie liczyłbym na więcej niż 85-87 na MC :)

Opublikowano

U4 zrobiło największe wrażenie więc w ogóle się nie dziwię wynikom. 

Opublikowano

Patrząc na dokonania 343 nie liczyłbym na więcej niż 85-87 na MC :)

Mogę sie z którymś z naczelnych klapów założyć o usunięcie konta,że Halo 5 równo w 2 tygodnie od premiery osiągnie na Metacritic note co najmniej 90 lub wiecej. Podejmie ktoś rękawicę? :Coolface:

Opublikowano

dlaczego nie 92%? zobaczmy czy boner dostanie megatonę na co najmniej takim samym poziomie co BB  :cool:  

Opublikowano

h5 nie bedzie mialo 92 na 100%. magia halo i niebotycznych ocen umarla po 3 czesci, 85-88 realny przedzial

Opublikowano

Dobra...niech będzie co najmniej 92. Kto wchodzi w to?

Opublikowano

To jest jeszcze głupsze niż mój zakład. xDD

Opublikowano

Halo 5 nie dobije do 90%, nie ma na to szans

Lepiej trzymajmy sie retoryki, ze dzienikarze to janusze jarajacy sie uncharted i nie sa w stanie docenic geniuszu Halo, a poza tym sa przekupieni przez Sony

Opublikowano

jestem za. lepiej lepiej na tym wyjdziecie.

ale ty Czarek pokaż cojones i nie rezygnuj z zakładu.  :cool:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.