Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Gdyby to co mówisz było prawdą Bayonetta 2, BB, Super Mario 3D World, czy W3 nie skończyłyby na poziomie +90%. Dobra w swojej klasie gra (szczególnie mainstaremowa) obroni się sama. I nie jest to żaden trolling.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

Premiera Persony 5 już w tym roku, więc jak tylko skończe Steambot Chronicles: Battle Colloseum, to zabieram się za pierwsze, snesowe Shin Megami Tensei - zpatchowany, agielski rom kiszę na dysku od 2 lat, potem remake pierwszej Persony na PSP i mam nadzieję, że wtedy będę mógł ograć Personę piątkę. 

Gorzej jak SMT1 okaże się zbyt trudnym dungeon crawlerem i nie podołam. : (

Edytowane przez mate5

Opublikowano

o kur.wa do czego to doszło że klapy muszą gierki z 2013 ROKU przywoływać i to na PLAYSTATION 3 xD

źle sie dzieje w kalifacie klaperskim, susza jak na saharze.

ale wiesz, że na xbocie nie ma w co grać, a że nawet klapy pograją w remastera to i tak będzie lepiej niż halo 9?

edytka: ja i tak ogram eksy. bo mam każdy sprzęt, ale (pipi)aaaaaa

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Czemu boty, kiedy porównują lineupy na ten rok, zapominają o Personie 5, Unitl Dawn, Tearaway czy Dragon Quest Heroes? 

Pytam bo taka Persona to jest tak ze cztery razy ciekawsza od trzech Xbockich, generycznych exów na ten rok. 

Aha no i:

O Phantom Dust: 

"It has been a passion project for Phil and a lot of folks on the team and we are currently exploring what we are going to do in the long term. The project is not canceled. We don't have an active developer on it right now"     

<dynia> <dynia> <dynia>

MS i ich super exy :] A jeszcze ze 2-3 miesiące Aaron eksajtował się tym projektem w podcaście, chociaż potem wyszło na jaw, że devowie gry nie mieli pojęcia o czym on pie.rdoli xD No ale taka to first party sytuacja na Xboxie. 

A i bawi mnie, jak botki zachwycają się tą szybkością relacji zapowiedzenie gry - wydanie jej. Kiedy to pokazali Quantum Breaka? W maju 2013 roku? A kiedy wychodzi? Dokładnie trzy lata później? <dynia> 

Beka z xboczków. Że też jeszcze po tegorocznym E3 nie wyginęli, albo uciekli do ciepłych krajów.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

chińskie bajki/żelki, gierka z vity i gierka pseudo horror dla 12latków na szynach.

:dynia:

Co ta sonybociarnia ćpa to ja nawet nie wiem, do listy mega gier na XO też można dorzucić sporo takich gier ale nie kopmy już obsranego leżącego w rynsztoku zniszczonego $ony po E3   :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Jedna kitajska gra mniej. Co za piekne czasy dla zielonej rodziny :banderas:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

XO > PS4

360 > PS3

PC = nikogo

Zadna nowosc.

Opublikowano

Wiadomo największa biblioteka, wsteczna kompatybilność, gry za grosze, do tego sam sobie robisz remastery starszych gier suwakami w opcjach :fsg:

Opublikowano

Ehhh już tęsknie za czasem bez Figaro.

Mazzeo wierzę w Ciebie. :dafuq:

Opublikowano

PES nikogo.

Powiedz to Jaczesowi.

:pawel:

Edytowane przez YETI

Opublikowano
PC users will miss out on the improved graphics of PES 2016 on the new consoles.

Damnit+ronaldo+get+off+the+internet+and+

Typowy, kolejny bieda-port na emulator konsol. Konami rucha blaszki chyba już głównie dla zasady, bo przecież oni już nic nawet nie poczują...

Opublikowano

konami to nieudacznicy #konaminikogo

Opublikowano

bez Kojimy konami to nieudacznicy #konaminikogo

jest tak jak piszesz 

Opublikowano

W sumie to obejrzalem kawalek tego wywiadu zamiast czytac bloga i wydaje mi sie ze koles powiedzial "PC version will be its own entity, it will have a lot more features than PS4".

Co nie zmienia faktu ze PES mnie w ogole nie obchodzi od kilku lat.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

To jak w końcu? Te info o 1080@60 w MGS i Pes na Xbąku potwierdzone, bo nie wiem czy mam zacząć szanować Konami czy nie. :cool:

Opublikowano

Tak, to tylko tutaj zostawię.

OUwPVof.png

To niemozliwe zeby na wii bylo wiecej gier niz na ps3.

Opublikowano

Oni te gry pewnie usuwają, podobnie jak dema.

Opublikowano

To jak w końcu? Te info o 1080@60 w MGS i Pes na Xbąku potwierdzone, bo nie wiem czy mam zacząć szanować Konami czy nie. :cool:

PES będzie w 1360 x 1080, więc raczej nie ma szans żeby MGS chodził w pełnym 1080p.

Opublikowano

Czyli jest jakiś progress. 

To będę szanował za pesa, a mgs to wiadomo chuj. :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.