Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

>NVIDIA GeForce GT 540M

k,urwa ten układ graficzny ma 5 lat i jest przeznaczony dla laptopów, przecież to nawet nie jest śmieszne xD

dzisiaj jest warty jakieś 10 kapsli od coca-coli

Tak wygląda Witcher 3 na kompie z obecnej epoki za cenę PS4:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 95,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

poskładany z uzywanych czesci z ebay

Opublikowano

Przestańcie, już nie masakrujcie tak blacharni, bo to niehumanitarne.

:kaz:

Najpierw PES, później F4, a teraz ta bomba.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Czy wspieranie bandy cebularzy, którzy tylko wypatrują wyprzedaży, piracą na potegę, a dobre kompy ma może 2 % z nich (reszta kompy i lapki z Biedronki, byleby tylko poszedł darmowy LoL czy inna DOTA)?

Bo konsolowcy to tacy swieci,ja (pipi)e ale ty jestes nudny juz(obrazac cie nie bede bo nie jestes warty,warna). Jedyny powod dla ktorego ludzie nie piraca na ps4 i xbone bo NIE MOGA(jeszcze). Na x360 piractwo bylo gigantycznym problemem,na ps3 mniejszym bo dopiero pod koniec generacji zlamali. nds,psp,ps2 itd.piractwo bylo duze ,wiec zamknij sie juz z tym piractwe tylko na pc bo konsolowcy tez kradna. Na tym forum sa ludzie ktorzy kradna apki z andro i ios za .69 centow.  :dynia: Jedna z bardziej oczekiwanych opcji na ps4 to support mkv,pewnie zeby legalne filmy ogldac :D Ten darmowy LoL i Dota zarabia wiecej niz jakikolwike ex od sony. 

edit;

WezyrBiałegostoku dobrze mowi,skladki na 5 osob a jak sony usunelo opcje na 5 to kombinowanie jak obejsce blokade 2 konsol . 

Dodal bym jeszcze takich ludzi jak ty medrek,ktorzy gier prawie nie kupuja bo czekaja az bede w ps+ :D

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Dodam od siebie przykład PSP gdzie piracili wszyscy i składki na PS3. Jeszcze klapy mają czelność sie odzywać, gdzie nie ma już od nich niższego gatunku gracza. Takich powinno trzymać się w zoo, bo tam pasują jak ulał.

Opublikowano

beka jak boty coś piszą o piractwie, widać teraz jak się sprzęt micro sprzedaje gdy nie jest złamany :reggie:

Opublikowano

Hehe, dziwnym trafem ps3 sie zaczęło sprzedawać gdy można było na tym guwnie piracić. :kaz:

Opublikowano

beka jak boty coś piszą o piractwie, widać teraz jak się sprzęt micro sprzedaje gdy nie jest złamany :reggie:

Akurat to Medrek( :klapek: ) najwiecej piperzy o piractwie,a jego niebiescy bracia zabili piractwem psp. 

Opublikowano

Grałem na piratach gdy posiadałem jeszcze złom pc do grania, widać że od razu złodziejskie zwyczaje przechodzą nawet na tak uczciwych i prawych ludzi jak ja. tfu pecety tfu.

Opublikowano

Dodam od siebie przykład PSP gdzie piracili wszyscy i składki na PS3. Jeszcze klapy mają czelność sie odzywać, gdzie nie ma już od nich niższego gatunku gracza. Takich powinno trzymać się w zoo, bo tam pasują jak ulał.

Skladki nadal istnieja na PS3 i PS4. Jest to ciemna strefa, czesto fora ktorych nie wygooglujesz, siedzi tam okolo 40-50 osób i zrzucaja sie na gierki i sobie nawazjame pozyczaja do ogrywania. To jest najwyzszy poziom cebuli, piracenie na PC przy tym to pestka.

Opublikowano

Skladki nadal istnieja na PS3 i PS4. Jest to ciemna strefa, czesto fora ktorych nie wygooglujesz, siedzi tam okolo 40-50 osób i zrzucaja sie na gierki i sobie nawazjame pozyczaja do ogrywania. To jest najwyzszy poziom cebuli, piracenie na PC przy tym to pestka.

Wystarczy wejsc na allegro tam pelno aukcji jest. 

Opublikowano

Tak, to tylko tutaj zostawię.

OUwPVof.png

Tylko nie napisałeś, że 95% gier na steamie uciągnie w FHD mój trzyletni laptop, reszta tj. 5% to są gry AAA :reggie:

Opublikowano

Dla klapa Indie to deal breaker :reggie:

no nie wiem, to bociarnia sie zasłania od początku roku multiplatformowym ori

Opublikowano

Tranzystor gó/wno obesrane, to samo z bastionem. Studio odpowiedzialne za wyplucie tego gniota powinno zgnić, tak jak i media molecule.

Jak to jest, że studia klepiące takie mierne ścierwa nie wiadomo dla kogo, no bo na pewno nie dla prawdziwych graczy, nadal istnieją, a ekipy takie jak liverpool studio gryzą piach, przez co nie mogę poszarpać w nowego WIPEOUT. Oddałbym wszystkie LBP za jednego WIPEOUTA.

A co do piractwa każdy kiedyś kradł. W 98-99 roku jak ciorałem na pierwszej plejce to co dwa tygodnie naginałem na robotniczą we wrocławiu i kupowałem te dwa-trzy verbatimy od rudego co pod wiatą obok indiańca z płytami audio handlował. Był też empik z grami po 250zł, ale rodzice dawali 20zł kieszonkowego więc trochę lipa dla małolata bo do pracy nie pójdzie. No i gierek które pokazywali w EXTEME nie dało się kupić gdzie indziej niż na giełdzie. Piękne czasy, a teraz przerzucanie się tekstami kto płaci za gry a kto nie.

Najwięcej do powiedzenia mają BOTY co za 50zł flash napędu a potem do hurtowni za 200zł 20 płyt esperanza dual layer i jazda na piratebay. Klapy jak piracili to piracili bo takie były czasy, a na kloca typy się rzucili z przeróbkami choć na allegro gierki po 20-30zł oryginalne latały, ale wiadomo pan zapłacił za konsole 800zł to musi grać NOWOŚCI.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Co jak co, ale jakoś od czasu Playstation 3, posiadacze tej konsoli przestali masowo piracić. Z jednej strony, bo się nie dało. Z drugiej, bo Sony zrobiło wszystko by przekonywać do oryginalnych gier - czy to cyfrowo, czy to w kwestii pudełkowej. Można mówić o sukcesie, bo nawet po złamaniu PS3, nie nastąpiła fala piractwa. I Playstation stało się konsolą dominującą w Polsce bez piractwa. Przekuto porażkę piractwa, w sukces marki. To nie może pozostać bez podziwu...

Opublikowano

Co jak co, ale jakoś od czasu Playstation 3, posiadacze tej konsoli przestali masowo piracić. Z jednej strony, bo się nie dało. Z drugiej, bo Sony zrobiło wszystko by przekonywać do oryginalnych gier - czy to cyfrowo, czy to w kwestii pudełkowej. Można mówić o sukcesie, bo nawet po złamaniu PS3, nie nastąpiła fala piractwa. I Playstation stało się konsolą dominującą w Polsce bez piractwa. Przekuto porażkę piractwa, w sukces marki. To nie może pozostać bez podziwu...

No nie nastąpiła bo trzeba było firmware podmieniać, gry patchować, wrzucać na dysk przez FTP, a i tak nie wszystko działało - na pewno janusz przeróbkarz by tego nie ogarniał więc brał klocka gdzie po prostu wkładał płytę i grał.

Więc nie ma co pier.dolić o tym że SONY magicznie PRZEKONAŁO do oryginalnych gier - po prostu piracenie było trudniejsze niż na klocu i się Seba z Mateuszem nie mogli połapać więc brali KLOCA. Taka prawda.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Przekuto porażkę piractwa, w sukces marki. To nie może pozostać bez podziwu...

Pacze ale nie wiem co czytam  :mog:

Indoktrynacja level PlejStejszyn.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

To nie może pozostać bez podziwu...

A jednak

Opublikowano

Mendrek, odpowiedz serio

Wierzysz w to co przed chwila napisales?

Opublikowano

Botom uprzejmie przypominam, że Transistor na meta ma 83, a Sunset Overdrive ledwie 81.

@piractwo - po co w ogóle wracacie do tego, co było kiedyś? Dzisiaj obie konsole pozostają niezłamane i w efekcie PlayStation radzi sobie świetnie, a połowa botów wróciła na blaszane komunijne, bo tam dalej można ciągnąć z zatoki. To idealnie oddaje charakter obu obozów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.