Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Lemowi tylko przypominam, że obie gry są gunwem obeszczanym.

Ja ogólnie zapraszam do błękitnego królestwa, a reszta niech kupuje komputery z biedronki i bundle 20 gier za 2 dolary + abonament na piratbay.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 95,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano
Więc nie ma co pier.dolić o tym że SONY magicznie PRZEKONAŁO do oryginalnych gier - po prostu piracenie było trudniejsze niż na klocu i się Seba z Mateuszem nie mogli połapać więc brali KLOCA. Taka prawda.

No ale wówczas nie byłoby tak dobrej sprzedaży PS3, konsola by nie dominowała, a dziś to nie profil Xbox Polska na FB byłby pół-amatorski. Gdyby panowała zasada, że sukces = piractwo, to PS3 i PS4 skończyły jak konsole Segi czy Nintendo w Polsce. A jednak tak nie jest? Cud? Nie. Sukces SCEP? Owszem.

Trzeba mieć kurtynę na oczach, by nie dojrzeć że SCEP mocno inwestuje w Polskę w kwestii marketingu i PR. 

Opublikowano

sony tak bardzo inwestuje, że zatrudnił jakiś plastik w postaci kingii, ktora nie wie w ogóle o co chodzi tylko gada co jej napisali xd

Opublikowano

lepszy dobry plastik na ktory idzie oko zawiesic niz daddy i mroku prowadzacy profil xbox polska na fb

Opublikowano

i tak lepiej przycebulić w 5 osób na jedną grę z PSN niż nagrywać piraty z piratebay na esperanzy dl

Opublikowano

Bez kitu, są relacje z imprez, wizyty u producentow gier, a na profilu xbox polska memy z kwejka. Juz nawet nie wspominam ile boty musialy czekac na premiere konsoli u nas.

Opublikowano

Sony takie dobre i kocha graczy, że zamknęli Studio Liverpool. Serio? (pipi)a, studio odpowiedzialne za najlepsze wyścigi z pomysłem i które autentycznie wymagają skilla.

Pluję na Sony, bo nikt mnie tak nie zawiódł. Microsoft może nie jest mistrzem, ale to oni pokazali jak ma wyglądać nowa generacja pod względem comunity i gry sieciowej.

Opublikowano

Zamknęli studio Liverpool, bo Ci się obijali i lecieli w wała, bez powodu by ich nie pogonili...

Opublikowano

Niedlugo tak bedzie z evolution.

Opublikowano

Sony ogólnie ma od zawsze jakiś problem z audytem wewnętrznym, jeśli chodzi o studia 1st party. W zeszłej generacji było ich bardzo dużo, ale często wypuszczali gry na 7. Na szczęście byli jeszcze inni, którzy tworzyli megahity na 9-10, ale szkoda że pełen potencjał we wszystkich tych teamach nie został wykorzystany, bo by dziś po Xboxie nie było nawet co zbierać...

Opublikowano

Dodajmy ze w 90% tych exow bys nie zagral. :kaz:

Opublikowano

Szkoda, że Ori bliżej do AAA, niż takiemu Transistor czy OlliOlli.

Ori to top 3 gier tej generacji. 

Opublikowano

Ficus ogranicza CW bo gra w batmana wiec jak bylem zaskoczony gdy zobaczylem jego posty w temacie FM6 XDDD. Beka z tasiemcow Microsoftu ale musi sie wypowiedziec jak to jest zawiedziony gra w ktora nigdy nie zagra na platformie ktorej nigdy nie bedzie posiadal XDDDD.

Opublikowano

@suteq: Zależy od gatunku, bo przecież ograłem sporo ex'ów które mnie interesowały... :)

Opublikowano

ficuś prowadzi wojne podjazdową w temacie FM6

Mendrek czemu mi dałeś minusa jak napisalem ze lepiej przycebulić oryginalną grę niż piracić? lepiej piracić według ciebie?

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Dałem Ci minusa, bo masz kijowy avatar, i to tak dla zasady, także ten :reggie:

Opublikowano

Czyli cytujac twoja sygnaturke - brak argumentow i bul dupy. :reggie:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Odpłaciłem się pięknym za nadobne.

Oj tam, przypadek. Jak zobaczyłem avatar i słowo "cebula" to skojarzyłem to z PCatologią, i z automatu poszedł minus :reggie:

Opublikowano

mendrek! ale ty nawet nie przeszedłeś ff7!

Opublikowano

mendrek! ale ty nawet nie przeszedłeś ff7!

W plusie nie bylo to jak mial przejsc

Opublikowano

Jakim cudem te szajsy za tysiąc pińcset złotych nie są w stanie uciągnąć tego silnika w 60fps?

Opublikowano

Jakim cudem te szajsy za tysiąc pińcset złotych nie są w stanie uciągnąć tego silnika w 60fps?

Takim cudem, że lapek z biedronki za 1500zł nie uciągnie tego silnika w 60fps (podobne parametrami GPU), a taki za 2500 że niby do gier, to MEVEKowi się grzeje, że aż bluescreen resetuje kompa.

Opublikowano

>lapek

>do grania

I jeszcze moze Nintendo do grania przez neta co?

Opublikowano

Tak sobie dzisiaj przeglądałem artykuł DF (po polsku) o wstecznej kompatybilności na Xone i sobie pomyślałem, że ludki wrzucające screeny z mniejszą liczbą klatek mogły przynajmniej doczytać analizę na DF :)

Okazuje się, że różnica wynika z tego, że emulacja na Xone w obecnej formie wymusza na grach z X360 synchronizację pionową, czyli jeśli gra miała tearing na X360, to na Xone go nie ma, ale co jest naturalną tego konsekwencją - ma "mniej" klatek. Jeżeli więc w ME w danym momencie w testach na X360 było np. 26 klatek, a na Xone 16, to znaczy, że na X360 gra musiała mieć bardzo duży tearing, którego na Xone nie ma.

Wystarczy więc, że MS usunie z emulacji synchronizację pionową i gry będą chodzić 1:1 w stosunku do tego co było na X360, czyli ta sama ilość klatek i ten sam tearing. No może nie do końca 1:1 bo emulacja na Xone w jakiś sposób skraca czasy loadingów, więc siłą rzeczy gry będą chodzić na Xone trochę lepiej.

Opublikowano

a moze im sie zwyczajnie nie chce? fallout to nawet nie jest grafika, ten pies bez siersci, ja (pipi)e, ktory mamy rok?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.