Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

i tak nieźle jak na remake

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 95,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

Nie moge sie doczekac tych gearsów :banderas:

Na premiere zagrywalem sie w to codziennie przez kilka miesiecy, multi było miodne jak cholera, duzo epickich akcji. Mam nadzieje ze ten REMAKE sprawi ze serwery beda znowu zaludnione i moze bedzie nawet z kim z forumka pograc.

Opublikowano

Co ten M$ to ja nawet nie.....
Tak całkiem serio to inne lokacje wyglądają lepiej na X0, chyba o tej konkretnej ktoś zapomniał :D

ILu74nU.png

FcGuRBU.jpg

Co oni zrobili z kolorami?

Jdy0UoX.png

Opublikowano

Tylko Nintendo bądźmy poważni.

Opublikowano

Jdy0UoX.png

Na X360 wszystko się zlewało, nie wiem jak ludzie w to grali w multi 10 lat temu. Na Xone przy szybszej rozgrywce nieraz na pierwszy rzut oka przeciwnicy mylą się z naszymi, a co dopiero jak wszystko było czarne i szare.

Opublikowano

ILu74nU.png

FcGuRBU.jpg

kompletnie wypruli z klimatu brudu i mroku.  :reggie:

Opublikowano

11183437_916153495124901_362501915173960

:banderas:

ja wiem ze to cw, ale to jest niesmaczne

Opublikowano

pegasus był kupowany przez ludzi, których nie było stać na pełnoprawną konsolę, tak samo xbox one

Opublikowano

ukryty content GOW1 wreszcie ujawniony!!!

dobry ten remake!!!

2mhxvf9.jpg

Opublikowano

No trudno żeby w rimejku nie było jaśniej skoro ma jakiś system oświetlenia. Gearsy z 2006 roku nie miały.

poza tym screeny z gridlocka ktory jest najjaśniejszy, proponuje zobaczyć jak wygląda gold rush albo canals.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

no bez jaj, Mazzeo nie mów że nie zabolało jak się spojrzało na to porównanie

zresztą o czym tu mowa - to ma być dealbreaker na korzyść xone? cmon, to tak jakby handlować tym szrotem od srony i trylogią kapiszonów itd

obecna generacja ssie jaja po dzień dzisiejszy z drobnymi wyjątkami, wolę nadrobić shenmue na DC i inne perełki, które pominąłem niż męczyć sie z tym szajsem

Opublikowano

obecna generacja ssie jaja po dzień dzisiejszy z drobnymi wyjątkami, wolę nadrobić shenmue na DC i inne perełki, które pominąłem niż męczyć sie z tym szajsem

w końcu jakiś mądry.

ludzie, nawet nie wiecie ile was ponadczasowych klasyków ominęło.

Opublikowano

w końcu jakiś mądry.

mnóstwo - dla mnie teraz kupno current gena to jakby się dobrowolnie zgodzić na zrobienie sobie ass to mouth, a przed chwilą się jeszcze srało

kupka wstydu czeka, gorzej z czasem

edit: Mazzeo - serio nie masz ochoty zagrać w coś nowego, a nie odgrzewać kotleta?

Edytowane przez xmortex

Opublikowano

w końcu jakiś mądry.

Jedyne czego moge zalowac ze nie ogralrm to Shenmue, ale to jest spokojnie do wykonania zwlaszcza ze do listopada nie wychodzi dla mnie nic ciekawego.
Opublikowano

w końcu jakiś mądry.

Jedyne czego moge zalowac ze nie ogralrm to Shenmue, ale to jest spokojnie do wykonania zwlaszcza ze do listopada nie wychodzi dla mnie nic ciekawego.

Problem w tym, że człowiek często nie wie, że coś ominął. Taki lajf.

Opublikowano

No ja swego czasu przejrzalem biblioteke psx, ps2, pc, ps360 i currentgenow.

Raczej wszystko co chcialem to ogralem.

Opublikowano

ja od przyszłego miesiąca poluję na DC - polecam zrobić to samo, ale tam jest pięknych rzeczy do ogrania :obama::rotfl:

Opublikowano

Jak przejrzałeś? Gatunkami? Reckami? Tematyką?

Moim zdaniem wiele osobiście ulubionych gier uderza znienacka, z nieznanego rejonu i rzadkiego dla nas gatunku, gdzie wszystko po raz pierwszy klika, choć się tego nie spodziewaliśmy. Tego nie da się przewidzieć. Jedynie trzeba się otworzyć na nieznane gatunki. Ja próbuję.

Opublikowano

No na golu lecialem gatunkami. W dodatku na filmwebie przejrzalem wszystkie gry az do pozycji z 3 glosami.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

U mnie nadal czeka na kupce wstydu FFIX - nigdy nie ograłem do końca (nadal nie daje mi to spokoju w duszyczce gracza)  :(

Także Sucio nie martw się, każdy czegoś nie ograł. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

No na golu lecialem gatunkami. W dodatku na filmwebie przejrzalem wszystkie gry az do pozycji z 3 glosami.

petardy i tak wyskakują znienacka vide nowy nowy Mad Max. Za cholerę nie dawałem mu szansy. I co? Najlepszy film akcji ever, zrobiony w dodatku przez 70-letniego dziadka. kto uwielbia sceny pościgowe, a nie słyszał ryków V8 w kinie ten pizda i  niech żałuje  :cool:

Opublikowano

U mnie nadal czeka na kupce wstydu FFIX - nigdy nie ograłem do końca (nadal nie daje mi to spokoju w duszyczce gracza)  :(

Zbrodnia. Dziewiątka to arcydzieło.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.