Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

No ja swego czasu przejrzalem biblioteke psx, ps2, pc, ps360 i currentgenow.

Raczej wszystko co chcialem to ogralem.

Jak przejrzałeś? Gatunkami? Reckami? Tematyką?

Moim zdaniem wiele osobiście ulubionych gier uderza znienacka, z nieznanego rejonu i rzadkiego dla nas gatunku, gdzie wszystko po raz pierwszy klika, choć się tego nie spodziewaliśmy. Tego nie da się przewidzieć. Jedynie trzeba się otworzyć na nieznane gatunki. Ja próbuję.

No ja się właśnie zastanawiam nad ograniem Sin and Punishment na Wii - podobno kozak giera.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 95,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

U mnie nadal czeka na kupce wstydu FFIX - nigdy nie ograłem do końca (nadal nie daje mi to spokoju w duszyczce gracza)  :(

Zbrodnia. Dziewiątka to arcydzieło.

Wiem dlatego ogram jeszcze w tym roku (doszedłem do połowy kiedyś i memorka padła w psxie)

Opublikowano

Fallout 4 na PC jednak nie bedzie mial FPS lock'a

Opublikowano

A będzie miał wreszcie fajna fabułę?

Opublikowano

Szkoda, że Bethesdzie zabrakło jaj, no ale nie spodziewałem się po nich odważnych ruchów, które zapewniłyby im w perspektywie rynkowej więcej korzyści.

W Fallouta gra się zresztą dla lore i historii pobocznych, jak odkrywanie przebiegu eksperymentów w Vaultach, czy pomoc jakiejś społeczności w rozwikłaniu jakiejś intrygi...

Opublikowano

Racja. Proszę o kontynuowanie dyskusji w CW 9, nie ma sensu dublować tematów...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.