Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

ITS OVER SONY ITS OVER!!!

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

By się wysilili chociaż na inne fragmenty gameplayu.

Opublikowano

Pytanie czy kupowanie znowu staroci i to działa na tej zasadzie co ps now, czy płytki bedzie odtwarzac [wątpie]

Płytka, powiedział, że nie będą kosić graczy za gry, które już posiadają.

Opublikowano

Pytanie czy kupowanie znowu staroci i to działa na tej zasadzie co ps now, czy płytki bedzie odtwarzac [wątpie]

Płytka, powiedział, że nie będą kosić graczy za gry, które już posiadają.

stream czeza muli na jego modemie, nie doslyszalem

Opublikowano

Halo, cgi nie wiadomo czego, b/c, nowy pad i już jadą z multiplatformami :dynia:

suteq - jak tam, liczymy piksele na yt czy czekami do premiery?

Opublikowano

Ale mnie wkurza pokazywanie multiplatform, dawać exy i czasowe exy! Ale F4 fajny, ależ będzie zwiedzanie!

Opublikowano

WE DON'T CHARGE YOU FOR GAMES YOU ALREADY OWN :daddy:

Opublikowano

Pewnie tylko cyfrówki będą objęte wstęczną kompatybilnością, ale Spencer powiedział że nie będą kazali płacić za gry drugi raz. Sony właśnie za kulisami liczy czy stać ich na darmowy PS Now ;)

Opublikowano

dajcie zdjęcie pada od Xa, bo przegapiłem 25 minut konfy 

Opublikowano

ten fallout, wyglada gorzej niz falloust 3 na modach, pies nawet futra  nie ma :D

Opublikowano

Emulacja 360, pad z wymienialnymi częściami, nowe IP ja (pipi)e a to dopiero początek

Opublikowano

ten f4 wyglada gorzej niz skyrim na 360

Opublikowano

Czy dobrze usłyszałem - wsadzasz płytę gry x360 i sciągasz wersję cyfrową na x0ne?

Opublikowano

Geeeeeezus, niech Bethesda zrobi coś z oczami postaci w tym ich silniku, tak nienaturalnych to chyba żaden inny engine nie ma...

Opublikowano

Po ch.uj remake GOW1 jeśli konsola ma być wstecznie kompatybilna ? ;/

wsteczna kompatybilność to nie remaster. zagrasz w jakości 360 a nie one. remastery w nowych standardach nadal będą ale może się uspokoją i nie będą wydawać każdego gówna w hd.

a u Sony co, dalej płacenie 250 zł za gierki z poprzedniej generacji?

No to jak jest właściwie?

Opublikowano

Pewnie tylko cyfrówki będą objęte wstęczną kompatybilnością, ale Spencer powiedział że nie będą kazali płacić za gry drugi raz. Sony właśnie za kulisami liczy czy stać ich na darmowy PS Now ;)

powiedział, że płyty też działają i wsio za free

Opublikowano

A od kiedy ta wsteczna kompatybilność?

Opublikowano

Ale MS megatony spuszcza.

Opublikowano

ten pad to czuję że 99$ bedzie kosztował

No to by był mój max ile moge wydać na takiego pada... No nie pooglądam konfy bo yebana burza :/

Opublikowano

Halo, cgi nie wiadomo czego, b/c, nowy pad i już jadą z multiplatformami :dynia:

suteq - jak tam, liczymy piksele na yt czy czekami do premiery?

No skoro nie powiedzieli jak gra chodzi to czekamy, w sumie założyliśmy się o rozdzielczość wersji finalnej. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.