Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Mam nadzieje ze Bethesda.net bedzie opcjonalna a nie kolejny wymagany klient z DRM'em.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 95,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

doom i fabuła xd. klimacik był gęsty nawet bez czytania tych wszystkich holodysków. ja chodziłem po tych ciasnych korytarzach świecąc jedynie małą latareczką z duszą na ramieniu. grafa też urywała jajca. mam nadzieje, że jak to wypali odświeżą też singlowego quake'a.

Opublikowano

widac w bethesdzie coś sie pozmieniało, pierwsza pod ich szyldem konferencja, wydawanie produktów "bogatych w kontent", nowe ip, wejście na rynek mobilny, własna aplikacja, bethesdzie bliżej do takiego blizzarda aktualnie niż do raka ubi czy ea, ktoś dobrze kieruje firmą tam na górze, Konferencja spoko, mimo przemycania między duzymi tytułami balaski pokroju kolejnej gry pokroju areny fpp czy karcianki TES, czy gierki na tablety i telefony fallouta. aby jeszcze gry były ok xd

Opublikowano

Z duszą na ramieniu to się chodziło w Aliens vs. Predator, gdzie skrobot facehuggera przy akompaniamencie pulsacyjnego dźwięku wykrywacza ruchu, przyprawiał o palpitacje serca. Gdy facehugger wskoczył na ekran, to można było spaść z krzesła.

W Doomie 3 to na początku tylko te wyskakujące impy robiły stracha, potem to już było przewidywalne, i tylko: "ok no to wyskakuj". Zwłaszcza, że w zasadzie przeciwnicy nie budzili grozy, nie byli trudni, więc z biegiem czasu się ich po prostu mordowało. Na ten sam problem cierpi wiele survival horrorów, na przykład Dead Space. Jedynka to dla mnie był praktycznie slasher, tylko się strzelało.

Karcianka w świecie ES? Kurcze, ten świat jest mało mainstreamowy, nie wiem czy da się na jego podstawie zrobić karciankę. Ma bardzo dużo szczegółów i naprawdę spory lore, ale jest on najzwyczajniej w świecie dość nudny i w zasadzie tylko dla tych, którzy chcą się nim zainteresować ze względu na dopracowanie i ogrom informacji...

Opublikowano

Nowy Doom wygląda na arcade'ową bombę :)

Opublikowano

ale doom to nie survival-horror tylko staroszkolny fps, klimat grozy to tylko wisienka na torcie. z resztą nię będę cię przekonywał, to że gierka wymiatała swego czasu z butów to niezaprzeczalny fakt. W kolejnae karciankę f2p wyje.bane jak nawet w hearthstone nie mam czasu grać Lol. konfy jeszcze nie widziałem ale ten klon team fortressa ma podobno ciekawy setting, jakieś quasi-WWI klimaty i walki w okopach na bagnety itd, prawda to? jeśli tak to nswet jaranko i przysiadłbym do tego nawet chętniej niż do overwatcha od blizzarda.

Opublikowano

Forumowy czat + stream ze studia w warszawie: twitch.tv/daveczezky

17.30

Opublikowano

ms o 15? bo nastawiam na 14:30 budzik. proszę o odp jak wyjdę z pod prysznica :reggie:.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Co to za klon karcianki? Mowili na jakie platformy i jakies szczegoly?

Opublikowano

pc i ios. karcianka w uniwersum elder scrolls.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

ms o 15? bo nastawiam na 14:30 budzik. proszę o odp jak wyjdę z pod prysznica :reggie:.

18:30 chyba
Opublikowano

fajna konfa, oby to oznaczalo dobry poczatek do najlepszego E3 od lat, czekam dzis w wywieszonym jezorem na 18.30 - trzymam kciuki bez beki za spencera i microsoft

Opublikowano

Moze ktos mi powiedziec gdzie bede mogł rano wejsc na strone i obejrzec powtórke konfy sony bez zadnych spoilerów?.

Opublikowano

Cieszę się, że jestem świeżutki i wyspany w pracy, dobrze, że nie siedziałem w nocy by zobaczyć to, co nad ranem do śniadanka sobie obejrzałem :sir:

Czekam na 18.30 z całkiem sporym jarankiem. Halo 5 :ohboy:

Opublikowano

Bardzo dobry poczatek tegorocznej edycji E3. Zarowno D4 jak i F4 prezentuja sie naprawde fajnie. Teraz tylko jezcze gdzies wcisne pierwsze Dishonored zeby ukonczyc przed premiera dwojki,.

Opublikowano

Świetne rozpoczęcie, zabrakło tylko jakieś konkretnego gameplayu z Dishonored.
Dobrze poprowadzona konfa, nieduże pierdzielania, same gierki, zarówno megatony jak i pierdoły

oby tak dalej :banderas:

Opublikowano

Ty nie możesz szpagaciarzu.

Opublikowano

Forumowy czat + stream ze studia w warszawie: twitch.tv/daveczezky

17.30

Jeśli chcesz, mogę być na Skype wtedy i być w roli komentatora, o ile da jakoś radę technicznie to ogarnąć ;)

Szkoda, że nie będzie z nami Figaro, przez co będę musiał samemu wchodzić na gafa...

Opublikowano

Co z CW? Na czas E3 się nie bijemy?

Opublikowano

E3 jest w betoniarni, więc chyba nie ma zawieszenia broni

Opublikowano

Co za ulga

:obama:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Proponowałbym rozejm mimo wszystko, takie zjednoczenie konsol. E3 to święto konsolowych braci i sióstr, niestety jakiś Pecebulowy folklor w tym roku nam próbuje się wtarambolić, dlatego pokażmy w tym dniu że konsole rządzą światem i kreują trendy i szlaki w tej branży... 

Opublikowano

And my axe!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.