Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Najlepsze na konfie, nowy Ford GT i trailer DSIII. Girsy juz bez of war, które wyparowało, w sumie słusznie, bo z czaru tej serii niewiele zostało, ale tak to jest, jak robią je jakies no najmy. Nowy TR, qte, cutscenka za cutscenką, Order może czuć się zagrożony. H5 skrypt na skrypcie, gameplay jak z gierki wydanej 10 lat temu. Knur ładnie pogrąża markę :obama:

Ale Sony ich rozniesie :fsg:

A przeczytaj sobie na głos Gears of War 4 po angielsku ( o ile znasz) 

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

Dla mnie dobra konferencja. Cieszę się, że mam Xbone :P Betoniarnia Edyszon: co za chvjnia

BTW. Wsteczna kompatybilność to potężny cios w jaja Sony i ich PS Now.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Konfa MS u Sony wyglądała tak:

Pierwsze 5 minut: "O kutewa, Yoshida-san. Musimy puścić trailer TLOU 2 i zrobić darmowe PS Now!"

Ostatnie 5 minut: "E, nie musimy..."

:kaz:

Opublikowano

jaka chuyowa konfa, ja pyerdolę

cuphead wygląda świetnie, reszta gów.no

Opublikowano

Sony wystarczy że pokaże TLG, MGS i Gran Turismo, pewnie do tego jakis Cod wejdzie i killzone i boty będą zaorane jak guwno w polu.

Opublikowano

Cuphead > wszystko

jakby to mialo normalne levele a nie tylko walki z bossami to jeszcze

ogolnie konfa rewelacja, ale widac juz tu i teraz, ze magiczna moc dx12 to banialuki, konsola moze sie obronic grami ale na pewno juz nie grafika

Opublikowano

Po tym co zaprezentował MS odechciało mi się kompletnie czekania na kolejne (dzięki Spencer  :/ ) ,  sobie je odpuszczę i zapoznam się z podsumowaniami a Bethesda tak dobrze zaczęła to e3.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Pierwsze 30 minut było świetne, potem chvjnia pania i beka z xboxa.

Jak zwykle główne gwoździe programu to forza, halo, gearsy xD

to od rare to multi, wiec nikogo

gearsy średnio

tomb raider bedzie bedzie spoko, ale ten fragment byl beznadziejny. w Uncharted to cinematic experience przynajmniej plynniuko jest przedstawiony, a tu tanie cięcia w środku akcji rodem z filmów z bollywood, tragedia. ale jak mowie, przy jedyneczce tez pokazy opieraly sie na cinematic experience, a sama gierka byla 10 lepsza, wiec spie spokojnie

rare collection - no ok, ale to tylko collection...

ogólnie szału nie ma, ale czekam na odpowiedz sony w związku ze wsteczną kompatybilnością

Opublikowano

Ja bym na miejscu Sony odwołał konferencje, aby nie przerywać tej beki w internecie.

:kaz:

Opublikowano

Wsteczna kompatybilnosc moze i beka na forumku ale to cios w PS Now i wydane grube kilkaset mialionow dolcow na Gakai wiec Sony idzie na dno.

Tak jakby ciagle nie szli :kaz:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

nowa Forza za dokładnie 3 miesiące. mam nadzieję że do tego czasu nowy pad będzie w sprzedaży bo kurna muszę go mieć.

muszę!

Opublikowano

Ciekawe czy nie będzie im głupio na konfie Sony jarać się tyloma remasterami, która zapewne pokażą xD

Konferencja dobra, ogólnie Mazzeo dobrze podsumował.

Opublikowano

nowa Forza za dokładnie 3 miesiące. mam nadzieję że do tego czasu nowy pad będzie w sprzedaży bo kurna muszę go mieć.

muszę!

Opublikowano

Teraz czytam, że pogoda i pory dnia w FM6 nie będą dynamiczne.

Więc beka z T10 i donka, który wczoraj wklejał ten tekst z Amazona .

Opublikowano

Najlepszy i tak był Wezyr na streamie u Czezkiego, który jarał się byle gów.nem.

Opublikowano

Ogólnie dziwny ten fragment Lary pokazali - mocno średni, a trailer i scenki w nim ukazane świetne... ktoś tam powinien dostać w łeb za taki marketing. 

Opublikowano

dramatyczna ta konfa, nic ale to kompletnie nic ciekawego i fajnego, graficznie te wszystkie duże gry od ms wygladają słabo i jakoś tak plastelinowo, pokaz gearsów 4 :reggie: 

Opublikowano

Podobno w demie Gearsów 4 było widać dwa księżyce na niebie. Planeta z GOW1-3, Sera, ma tylko jeden.

Opublikowano

I ta swiadomosc ze na konfie Sony bedzie jeszcze gorzej :/

Piekne podsumowanie, nawet nie czekam.

Opublikowano

Tomb Raider out Nov 10th ;] 

No to szybko. 

Opublikowano

A Janusze na ppe jarajo się Gearsami 4. xDDDDDDDDDDD Proud to be a Janusz.

Opublikowano

Wsteczna kompatybilność na plus, ale bez szału. Sony może to zniwelować z pomocą PS Now. Czekam do rana i tego co zobaczę po konfie Sony.

Opublikowano

Podobno w demie Gearsów 4 było widać dwa księżyce na niebie. Planeta z GOW1-3, Sera, ma tylko jeden.

No bo to chyba nie jest Sera, brak locustów wtf. No i te żałosne próby jechania na fejmie The Last of Us czyli wolna eksploracja ciemnych lokacji i dwójka bohaterów typ i obowiązkowo typiara w beanie żeby zgarnąc plusy u polygonu. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.