Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Wsteczna kompatybilność na plus, ale bez szału. Sony może to zniwelować z pomocą PS Now. Czekam do rana i tego co zobaczę po konfie Sony.

Zniwelowac placac 10 funtow za gierke ktora juz masz XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

Chmielarz na pewno z ulgą oglądał pokaz Gearsów. Jest duża szansa, że to nie PCF stworzy najgorsze guwno w historii serii.

Opublikowano

Mnie tam jara tylko Destiny, Fallout 4, Halo 5 i moze Fable ze wzgledu na fajne opcje spolecznosciowe. Wsteczna kompatybilnosc przyjme z otwartym odbytem, bo bede mogl znowu pograc w mega gierki z 360.

Opublikowano

Wsteczna kompatybilność na plus, ale bez szału. Sony może to zniwelować z pomocą PS Now. Czekam do rana i tego co zobaczę po konfie Sony.

jak zniwelować jak wsteczna kompatybilnosc masz za darmo, a ps now kosztuje?

Opublikowano

MESJASZ

Boże co za trailer :banderas:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Wsteczna kompatybilność to jest na WiiU. To na xboxie to nie jest wsteczna kompatybilność/

Opublikowano

Podobno w demie Gearsów 4 było widać dwa księżyce na niebie. Planeta z GOW1-3, Sera, ma tylko jeden.

No bo to chyba nie jest Sera, brak locustów wtf. No i te żałosne próby jechania na fejmie The Last of Us czyli wolna eksploracja ciemnych lokacji i dwójka bohaterów typ i obowiązkowo typiara w beanie żeby zgarnąc plusy u polygonu. 

Serio... teraz w kazdej grze musi byc kobita zeby sjw przypadkiem sie nie doczepili :/

Ok konfa MS za nami, bylo spoczko, Sony pewnie na szybko wprowadza zmiany, takze fanboye znowu poszli w ruch http://i.imgur.com/bpAjb76.gifxD

Opublikowano

Mnie tam jara tylko Destiny, Fallout 4, Halo 5 i moze Fable ze wzgledu na fajne opcje spolecznosciowe. Wsteczna kompatybilnosc przyjme z otwartym odbytem, bo bede mogl znowu pograc w mega gierki z 360.

napisz, że trollujesz

Opublikowano

W sumie jak tak teraz myśle, to chyba dobrze, ze ten pokaz gearsow nie urwał jaj, maja jeszcze ponad rok do premiery i mogą dłubać. A tak by był lament, ze downgorat itp.

Opublikowano

Nie było źle. Świetna Forza nareszcie dostanie deszcz i noc Halo i tak zarządzi, Tomb Raider znowu zniszczy Uncharted. Beka z Sony jak zawsze 

Opublikowano

Jak dla mnie to na plus było tak:

- pad

- wsteczna kompatybilność

- Cuphead

- Kolekcja rare

- mody do F4

Na minus wszystko pozostałe a przede wszystkim TR i Gearsy 4. Straszna mizeria te dwie gierki na tych fragmentach. Pozostaje mieć nadzieję, że poprostu źle wybrali to co chcieli pokazać.

Opublikowano

Można było spokojnie wiele rzeczy z tej konferencji wywalić i dac gameplay Scalebound i Quantum Break czy tam Crackdowna 3

Opublikowano

podsumowanie xbota

kompatybilność wsteczna - klapy na kolanach i pełna usta

Halo 5 - wyjątkowo bez szału

Forza 6 - dotykam się po penis

nowy pad - coś niesamowitego

Gears of War remaster - beta już dzis, mam WZWÓD

indie gufna - xDDDDDDDDDDDD

Tomb Raider - totalny rak, po tym gameplayu mam ochotę na chemioterapię

Gears 4 - chyba największy zawód, bez jaj w ogóle ten gameplay i czemu locustów brak?

7/10, ale i tak klapy zaorane

Czemu nie wspomniałeś o modach i early acces na konsoli MS? Jak to jest nagle zostać blacharzem?

Opublikowano

Mi się wydaje, że ten materiał z Gearsów to taka trochę desperacja, żeby rzucić koniecznie jakąś bombę na koniec. Holiday 2016 by to potwierdzał

Opublikowano

Dobra teraz tak bez trollingu to dla mnie na plus:

- wsteczna kompatybilność

- mody na XO do F4

- TR

- Gearsy, zarówno remaster jak i 4, sorry, ale stanie w miejscu to cofanie się, jestem otwarty na nowości więc zagram jak najbardziej w 4

- parę indie guwien jak Cuphead

Reszta w sumie może dla mnie nie istnieć. 

Jak z tą betą Gearsów? Na zaproszenie czy open tylko jeszcze nie dali? 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Sony pokaże DLC do Bloodborne i już wygrało. :fsg:

Najsmutniejsze w tym jest to, że to prawda :frog:

Opublikowano

:dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia:

Dziękuje Ci M$ że przez was znów premiera TLG będzie przesunięta bo nie było nic (pipi) nic co mogłoby być gwoździem do trumny Sony

Wsteczna kompatybilność? 

34c5a5d89699a28f2486c23c5b381486b62553f3

Czy ludzie rzucili się do sklepów po next geny żeby grać kur.wa w gry z X360 które tablet odpali w lepszej jakości, zresztą takie samo zdanie mam o tym całym PS Now, mówiąc krótko - na ch.uj to komu,w ogóle na początku konfy mówić o wstecznej kompatybilności a kończyć konfe zapowiedzią remastera z X360 - no ku.rwa tylko Microsoft to potrafi :dynia:

Zero, kur.wa, zero zapowiedzi po które człowiek chce lecieć po targach i kupować Xbox-a.

Nowy pad - fajny, plus im za to, osobiście nie jestem zwolennikiem faworyzowania graczy którzy mają pieniądze tak jak na PC, ale Xboxowi już bliżej do PC niż do konsoli więc niech będzie, szału na mnie nie robi anyway.

Forza 6 - render, nie uwierze w tak wyglądające odwzorowane warunki pogodowe na Xboxie One w stałych 60 klatkach w 1080p.

Halo - skrpyty everywhere, Januszowy szoterek, brakowało tylko cofania czasu.

Unchraider - niech któryś bot napisze raz jeszcze o samograju Uncharted to go ku.rwa śmiechem zabije, ładna gra, lubię takie, poczekam na definitywną edycję na PS4.

GOW 4, kończą się pomysły na klepanie tej samej marki i wychodzi to co było widać lub raczej nie widać na ekranie, szału nie zrobiło chyba na nikim.

Sony musiałoby nie wyjść na scene żeby przegrało tą konferencję, tyle ode mnie.

Opublikowano

http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/backward-compatibility/available-games

Available games

Banjo Kazooie: N n B

Banjo-Kazooie

Banjo-Tooie

BattleBlock Theater

Defense Grid

Geometry Wars Evolved

Hexic HD

Jetpac Refuelled

Kameo

Mass Effect

Perfect Dark

Perfect Dark Zero

Small Arms

Super Meat Boy

Toy Soldiers

Toy Soldiers: Cold War

Viva Piñata

Viva Piñata: TIP

NO WYJE<BANA WSTECZNA KOMPATYBILNOŚĆ.

Coś czuję, że w tym przypadku patch będzie mógł, a nawet musiał zamieszać xDDD

Opublikowano

podsumowanie xbota

kompatybilność wsteczna - klapy na kolanach i pełna usta

Halo 5 - wyjątkowo bez szału

Forza 6 - dotykam się po penis

nowy pad - coś niesamowitego

Gears of War remaster - beta już dzis, mam WZWÓD

indie gufna - xDDDDDDDDDDDD

Tomb Raider - totalny rak, po tym gameplayu mam ochotę na chemioterapię

Gears 4 - chyba największy zawód, bez jaj w ogóle ten gameplay i czemu locustów brak?

7/10, ale i tak klapy zaorane

Czemu nie wspomniałeś o modach i early acces na konsoli MS? Jak to jest nagle zostać blacharzem?

bo nie interesują mnie te rzeczy.

Opublikowano

Dobra teraz tak bez trollingu to dla mnie na plus:

- TR

ej miało być bez trollingu

Opublikowano

http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/backward-compatibility/available-games

Available games

Banjo Kazooie: N n B

Banjo-Kazooie

Banjo-Tooie

BattleBlock Theater

Defense Grid

Geometry Wars Evolved

Hexic HD

Jetpac Refuelled

Kameo

Mass Effect

Perfect Dark

Perfect Dark Zero

Small Arms

Super Meat Boy

Toy Soldiers

Toy Soldiers: Cold War

Viva Piñata

Viva Piñata: TIP

NO WYJE<BANA WSTECZNA KOMPATYBILNOŚĆ.

Coś czuję, że w tym przypadku patch będzie mógł, a nawet musiał zamieszać xDDD

beka z botów

Opublikowano

Zjedz mięso, lubię sobie czasem yebnąć samograja. :lapka:

Opublikowano

Sony wystarczy że pokaże TLG, MGS i Gran Turismo, pewnie do tego jakis Cod wejdzie i killzone i boty będą zaorane jak guwno w polu.

TLG nie byłbym taki pewien :D

U4 samo wystarczy

Imo słaba konfa MS, tytuły exc mają duże, ale nie potrafią tego zaprezentować, wszędzie prawie samo CGI, zero gameplayu

jedynie na tych piratach pokazali jak ta gra w rzeczywistości wygląda

Jak to wygląda na samych shootach robionych przed monitorem :obama:

YH822lj.jpg?1

TxLgH7h.jpg?1

Ca0i77D.jpg?1

Opublikowano

exact - oddałeś bonera do sklepu i znów jesteś w rodzinie? :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.