Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Oglądam to i zadaje sobie pytanie, kiedy microsofty wypuści konsole nowej generacji. Jak to wygląda xD. Project Cars przebija tego brzydala.

PS. Ten deszcz :dynia:

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

Uff co za ulga ze MS dogadał się z SE w kwestii TR jesli chodzi o ex'a , a nie nowego Deus Ex'a :obama:  I to ma być ten (pipi)a powrót Rare ,  MMO ? Spencer Why ? :(

Opublikowano

79641774500845865699.png

34c5a5d89699a28f2486c23c5b381486b62553f3

o ku.rwa ale wsteczna kompatybilność ahahaahahahahaahahahaahahah, a ja myślałem że to chodzi o wszystkie gry.

Opublikowano

Zjedz mięso, lubię sobie czasem yebnąć samograja. :lapka:

To już nawet nie jest samograj, to jest samooglądaj

Opublikowano

Moim zdaniem bardzo dobra konferencja Microsoftu. Wątpie , że Sony pokaże coś ponad to. Najlepsze dla mnie;

- Halo 5 wyglądało bardzo dobrze wiec tutaj nie ma wątpliwości ze bedzie spoko.

-TR super się zapowiada

-Forza bezkonkurencyjna

-Wsteczna kompatybilność mega

-Nowy pad must have

Pamiętajmy jeszcze , że został GAMESCOM , na którym zjawi sie Microsoft wraz z kolejnymi exami. Sony olało sprawe , wiec jesli chcą być poważni i mają jaja to pójdą na całość podczas swojej konfy i pokażą coś wyjątkowego, jeśli nie no to przykro mi i współczuje klapom.

Opublikowano

Jak to wkoncu z ta kompatybilnoscia wsteczna?. Wszystkie gry czy tylko ta garstka, bo jak tak to beka.

Opublikowano

Gorzej być nie może ehehe

Opublikowano

exact jakbyś oglądał konfę i znał angielski to byś nie pisał takich głupot xD

100 gier na start, z czasem biblioteka ma się powiększać, ale to też kwestia czy dogadają się z wydawcą gry. 

Przecież na tej liście gierek na ekranie były nawet gry pokroju Risen 3, który wyszedł niedawno. 

No, ale lepiej płacić za remaster 40$ jak u sony c'nie? 

Opublikowano

:dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:

Dziękuje Ci M$ że przez was znów premiera TLG będzie przesunięta bo nie było nic (pipi) nic co mogłoby być gwoździem do trumny Sony

Wsteczna kompatybilność? 

Poczekałbym do gamescomu, bo tam jednak będzie gameplay z gry platinium + kilka nowych zapowiedzi. E3 nie jest od promowania nowych gier, na E3 pokazuje się często gry wychodzące w tym samym roku lub na samym początku następnego.

Jeżeli Sony zaora w nocy grami to tylko się cieszyć, bo KAŻDY gracz na tym skorzysta. Ja liczę, że dziś pokażą przede wszystkim nowe gierki, a nie tasiemce.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Jak to wkoncu z ta kompatybilnoscia wsteczna?. Wszystkie gry czy tylko ta garstka, bo jak tak to beka.

10 gier na krzyż

Opublikowano

Teraz jeszcze czekac na pokaz Quantum Break i Scalebound od mesjaszy gejmdevu :fsg:

Sony nie spier*ol tego bo inaczej allegro.

xMOH2Ln.jpg

Opublikowano

Oglądam to i zadaje sobie pytanie, kiedy microsofty wypuści konsole nowej generacji. Jak to wygląda xD. Project Cars przebija tego brzydala.

PS. Ten deszcz :dynia:

Prawie identycznie jak na E3! xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Bansai z ciekawości, dlaczego tak obracasz konsolami? Nie lubisz zatrzymać czegoś na pózniej jak za pół roku kupujesz znów?

Opublikowano

Pamiętajmy jeszcze , że został GAMESCOM , na którym zjawi sie Microsoft wraz z kolejnymi exami. Sony olało sprawe , wiec jesli chcą być poważni i mają jaja to pójdą na całość podczas swojej konfy i pokażą coś wyjątkowego, jeśli nie no to przykro mi i współczuje klapom.

A ty pamiętaj, że Sony zostaje PGW i PSX.

Opublikowano

ta wsteczna kompatybilność to to samo prawie jak na początku żywota x360 można było sobie kilka xboksowych gierek ze sklepiku ściągnąć chyba xddd. jak wjechało from to myślałem, że otogi3 a tu taki chu.j ;/.

Opublikowano

Bansai z ciekawości, dlaczego tak obracasz konsolami? Nie lubisz zatrzymać czegoś na pózniej jak za pół roku kupujesz znów?

Bo na dluzsza mete wychodzi taniej (pod warunkiem ze dobrze spylisz), zaufaj :)

Poza tym mam chrapke na bordowo-mgoswe PS4 :fsg:

Opublikowano

A ty pamiętaj, że Sony zostaje PGW i PSX.

I TGS, gdzie microsoft jedynie co tam zrobi, to po imprezie wyczyści kible.

Opublikowano

ja sie tylko pytam (choc konfa mi sie super podoba) gdzie jest grafika w exach? wyjdzie w patchu? gyrosy wygladaja jak remaster, f6 gorzej niz carsy, halo5 brzydkie lol

Opublikowano

No tylko, że Unchrted zaliczy 3 razy downgrade. :kaz:

Opublikowano

A teraz porównajcie sobie pierwszy pokaz gameplayu Uncharted 4 :fsg: z Gearsami 4 :yao:

Do tego duże levelu vs korytarzyk.

:kaz:

Opublikowano

A teraz porównajcie sobie pierwszy pokaz gameplayu Uncharted 4 :fsg: z Gearsami 4 :yao:

Dominacja jak za czasów ps2.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.