Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

Wsteczna kompatybilnosc i lensy, reszta zaorac. Pada z o wiele lepsza funkcjonalnoscia mozna miec bylo juz 5 lat temu.

Early access xDDDDDDDDDD

Opublikowano

Szkoda, że nikt z Was się nie połapał, że te Girsy wychodzą za ponad rok. Szok, że już mają normalnie działającą grę.

Opublikowano

Szok, niedowierzanie! To po ch.uj pokazują prototyp, który wyglada jak jakis dodatek do remastera jedynki?

Opublikowano

Bo mogą i morda klapie! 

Fajnie, że w EA na XO zanim się grę kupi można ją zwyczajnie wypróbować, a nie jak na steam. 

Opublikowano

a na ch,uj mnie grafika jak widac ze wracaja do horrorowego klimatu z jedynki?beka z was graficzne wnusie

Opublikowano

Plus tej konferencji jest taki, że do botów chyba w końcu dotarło, że next gena to oni dostaną za jakieś 3, 4 lata, jak microsoft wyda xone two i wrzuci do niego podzespoły przewyższające gpu wartości jednej gierki.

Minus konferencji jest taki, że zapewne teraz w Sony jest burza mózgów. Yoshida z Kazem dyskutuje, które gry przesunąć na jakie targi. Shenmue na TGS, nową gre Quantic Drem na targi w Paryżu, Last Guardiana na PS Experience.

(pipi)ŁEM

Dzięki yeti, zawsze tworzysz dobre skecze.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Bo mogą i morda klapie! 

Fajnie, że w EA na XO zanim się grę kupi można ją zwyczajnie wypróbować, a nie jak na steam. 

Na stimie mozna xD

Opublikowano

:cebula:

Opublikowano

Plus tej konferencji jest taki, że do botów chyba w końcu dotarło, że next gena to oni dostaną za jakieś 3, 4 lata, jak microsoft wyda xone two i wrzuci do niego podzespoły przewyższające gpu wartości jednej gierki.

Minus konferencji jest taki, że zapewne teraz w Sony jest burza mózgów. Yoshida z Kazem dyskutuje, które gry przesunąć na jakie targi. Shenmue na TGS, nową gre Quantic Drem na targi w Paryżu, Last Guardiana na PS Experience.

(pipi)ŁEM

Dzięki yeti, zawsze tworzysz dobre skecze.

Na tym polega ten temat ;)

Opublikowano

Z reszta oni mowili, ze wyprobowac mozna early access. EARLY ACCESS demo xD

Opublikowano

Moim zdaniem bardzo dobra konferencja Microsoftu. Wątpie , że Sony pokaże coś ponad to. Najlepsze dla mnie;

- Halo 5 wyglądało bardzo dobrze wiec tutaj nie ma wątpliwości ze bedzie spoko.

-TR super się zapowiada

-Forza bezkonkurencyjna

-Wsteczna kompatybilność mega

A były w tej bajce smoki?

Mnie Microsoft nie zachęcił niczym do kupna swojej konsoli, w kółko odgrzewanie starych marek, co dziwne wszystkie te xboxowe exy w ogóle "nie robią" graficznie. Nie wiem czy to konsola jest taka słaba, czy studia developerskie.

Edytowane przez amsterdream

Opublikowano

O której jest EA? o 22 czy o 23?

Opublikowano

To bedzie rownie bekowe E3 co to na ktorym tanczyly dzieci i graly w pontony. I to czuje, ze na kazdej konferencji.

Opublikowano

Szok, niedowierzanie! To po ch.uj pokazują prototyp, który wyglada jak jakis dodatek do remastera jedynki?

Żebyś nie płakał po E3, że nie pokazali tylko żebyś stękał, że pokazali i Ci się nie podoba :)

Opublikowano

ale serio gearsy 4 zostały pokazane zbyt wcześnie, wyglądało to średnio a po drugie było nudno, 6 minut gameplayu z czego 5 minut to było łażenie. Przecież tam nawet muzyka pochodziła z Gears of War 3, jeszcze długa droga przed nimi.

Studio sformowali w styczniu 2014, trochę ponad rok robienia gry, choć jak tak sobie przypomnieć to Gears of War 1 na E3 2005 w pewnych kwestiach też wyglądał na niedorobiony.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Moim zdaniem bardzo dobra konferencja Microsoftu. Wątpie , że Sony pokaże coś ponad to. Najlepsze dla mnie;

- Halo 5 wyglądało bardzo dobrze wiec tutaj nie ma wątpliwości ze bedzie spoko.

-TR super się zapowiada

-Forza bezkonkurencyjna

-Wsteczna kompatybilność mega

A były w tej bajce smoki?

Mnie Microsoft nie zachęcił niczym do kupna swojej konsoli, w kółko odgrzewanie starych marek, co dziwne wszystkie te xboxowe exy w ogóle "nie robią" graficznie. Nie wiem czy to konsola jest taka słaba, czy studia developerskie.

Nie to co sony, 535 god of war, 422 killzone, 876 gran turismo, 358 uncharted. 

Opublikowano

Czy na konferencji pochwalili się, że H5 chodzi w 1080/60?

Opublikowano

Streści ktoś konfe MS, bo nie oglądałem. Było coś ciekawego?

Opublikowano

Kiepska konferencja, dobitnie pokazuje obecny stan "next-genów", a zwlaszcza xbox one ktory prezentuje najslabsza forme. Ludzie czekaja na gierki bo posucha a Ci im zapowiadaja ograniczona wsteczna kompatybilnosc, nowego pada zeby sobie na niego popatrzec i press X to jason TR.

Teraz czekam na konfe Sony, zeby sie utwierdzic w przekonaniu ze slusznie wyemigrowalem na PC.

Girsy, Halo, Forza.

Girsy, Halo, Forza

Girsy, Halo, Forza

Ile mozna :whyyy:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.