Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

hue tutaj hejt na M$, a cała redakcja PPE podjarana w wypowiedziach na stronce xD

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

Streści ktoś konfe MS, bo nie oglądałem. Było coś ciekawego?

Nie.

Opublikowano

D.upa i kamieni kupa.

TR też, gunwo. Boty śmiały się, że Uncharted samograj to teraz mają swojego.

Opublikowano

W koncu boty maja tego swojego Concera. Prawie jak oryginal :kaz:

Opublikowano

da się już gdzieś retransmisje konfy Microsoftu obejrzeć ?

przeczytałem remaster konferencji

Opublikowano
Girsy, Halo, Forza.

Girsy, Halo, Forza

Girsy, Halo, Forza

przecież dostałeś jeszcze Recore, nową gierkę od Rare, a na bliskim horyzoncie masz Crackdown, Quantum Break i Scalebound, same nowe IP poza Crackdownem. Pier/dolenie o trójcy xboxowej to ignorancja totalna.

Opublikowano

a na ch,uj mnie grafika jak widac ze wracaja do horrorowego klimatu z jedynki?beka z was graficzne wnusie

xD wygląda na to że jestem chyba jedynym który podjarał się bardziej horrorowym klimatem Gearsów. nareszcie odsłona która nie będzie męczyła buły bez co-opa. :banderas: oby. 

Opublikowano

a na ch,uj mnie grafika jak widac ze wracaja do horrorowego klimatu z jedynki?beka z was graficzne wnusie

xD wygląda na to że jestem chyba jedynym który podjarał się bardziej horrorowym klimatem Gearsów. nareszcie odsłona która nie będzie męczyła buły bez co-opa. :banderas: oby. 

Gears Evil 4 :ogor:

Opublikowano

no właśnie wy(pipi)isty był np. ten level w pierwszych Gearsach a'la Pitch Black, gdzie trzeba było współpracować z ziomkiem, tworząc źródła światła butlami z propanem, reflektorem, czy podchody z Berserkami.  :doom: \m/

no ale junusze płaczo że za mało scelanki. spokojnie też (niestety) będzie. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

dobra, laremid i pakiet onkologiczny załatwiony? za 20 min startuje ea

Opublikowano

Orzeszek musze przyznac ze przystojniak z Ciebie na tym streamie był :s159:

Opublikowano

Ja i tak najbardziej czekam na Ubi, pora nakarmic raka.

Opublikowano

jedyne co mnie interere od EA to jak bardzo rakowy będzie nowy nfs i jak dobre nowe plantsy. do tego co z mirror's edge a resztę na kompost.

Opublikowano

Oby pokazali jakiś gameplay ME. :cool:

Opublikowano

pokazali ciekawego pada dla "pro" kóry ma dodatkowe 4 wajchy na tylnej ściance pada które zapewne mogą zastąpić guziki ABXY żeby można było bez przerwy trzymać kciuki na gałkach a palce wskazujące na triggerach i pozostałe palce używać do skakania i przeładowania

oprocz tego kilka typowych exów jak halo, forza i girsy - które na mnie kompletnie nie robiły wrażenia jak zwykle, ale nawet boty mowią że grafika biedna

dodatkowo TR który wygląda jak połączenie unchartet i samograja "press X to next cutscene"

oprocz tego kilka słabo wyglądających multiplatform

kilka indyków

i na dodatek wsteczna kompatybilność dla 10 gier z X360

i możliwość kupowania wersji beta gierek zanim zostaną skończone

jedna ciekawostka to możliwość odpalania modów z PC na XO w falloucie4 - chociaz zakładam że modów polepszających grafike to nie dotyczy xD

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Ciekawi mnie tylko ile będzie ten pad kosztował, i czy te nakładki i inne bajery będą sprzedawać osobno czy  w komplecie.

Opublikowano

Orzeszek musze przyznac ze przystojniak z Ciebie na tym streamie był :s159:

laptop zasłaniał mi kałdun.

ja wierze by nie spierdzielili mass effect 4

Opublikowano

Oby pokazali jakiś gameplay ME. :cool:

Oprócz ME jedyne co mogłoby mnie zainteresować od EA to nowa gra Criterion. 

Opublikowano

Ogólnie to gdyby MS na swojej konferencji podał że ten Pad jest kompatybilny z PS4 to byłyby najlepsze targi od lat a tak, to wyszła beka.

Opublikowano

Ciekawi mnie tylko ile będzie ten pad kosztował, i czy te nakładki i inne bajery będą sprzedawać osobno czy  w komplecie.

klawiaturki i myszki dla "pro" na pc potrafią kosztować 300-500zł wiec można sie spodziewać wszystkiego

pewnie będą dodawać kilka podstawowych dodatków a reszta będzie w "dlc" - wątpie żeby dali tego pada w zestawie z 20 dodatkowymi zamiennikami gałek i guzików - naprawde wątpie

Opublikowano

Ogólnie to gdyby MS na swojej konferencji podał że ten Pad jest kompatybilny z PS4 to byłyby najlepsze targi od lat a tak, to wyszła beka.

Nawet najlepszy pad na świecie by nie zrobił z tego szrotu jakim jest ps4 dobrej konsoli. :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.