Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Cut scenki jak w Most Wanted, naaaaajs.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano
Ogólnie rzecz biorąc, dziś prawdopodobnie każdy posiadacz konsolki Microsoftu utwierdził się w przekonaniu, że graficznie ta konsola nie pokaże żadnego powera, a Gearsy 4 prawdopodobnie będą kresem jej możliwości.

Dokładnie

kto chce porządnych gier - bierze xbona

kto chcę graficznych wydmuszek pokroju the order o których sie zapomina miesiąc po - bierze PS4

xbox do ogrywanie gier przez dziesiątki/setki godzin, ps4 do wypożyczenia i ogrania masakratorów graficznych i zwrócenia do sklepu

dla mnie gitara

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Powiedzcie, że ten drift to jest jakiś żart. Ja pier.dole xD

Już mnie to wkur.wia na samym pokazie, a co dopiero podczas grania by było. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ogólnie rzecz biorąc, dziś prawdopodobnie każdy posiadacz konsolki Microsoftu utwierdził się w przekonaniu, że graficznie ta konsola nie pokaże żadnego powera, a Gearsy 4 prawdopodobnie będą kresem jej możliwości.

Dokładnie

kto chce porządnych gier - bierze xbona

kto chcę graficznych wydmuszek pokroju the order o których sie zapomina miesiąc po - bierze PS4

xbox do ogrywanie gier przez dziesiątki/setki godzin, ps4 do wypożyczenia i ogrania masakratorów graficznych i zwrócenia do sklepu

dla mnie gitara

To jest choroba:|

SERIO?

No (pipi)a, bez jaj.

Opublikowano

Albo jestem pijany albo ten nfs wygląda na fajną gierkę

Opublikowano

Ej ta kamera przy skretach to na serio? lol

Opublikowano

Na bank sony tez da dupy, jak dobrze byc master race :]

Opublikowano

NFS XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

nowy nfs tak bardzo (pipi)owy. stare błędy, niczego nowego się nie nauczyli. elo ziom underground otoczka i wplatanie real filmikow dla podbicia jakości :dynia:

ogram w plusie EAA jeśli w ogóle

Opublikowano

jaranko nowym nfsem, ta kamera przy ręcznym  :banderas:

Opublikowano

kurde ten NFS na cinematic trailerze wyglądał realistycznie dzieki filtrom ale na gameplayu z kamerą za samochodem wygląda jak zwykła ścigałka

600zł, lol to prawie tyle co płacę za mieszkanie.

o FAKEN!

w białymstoku macie tanie mieszkania!!!

w warszawie to z 400-500tysięcy trzeba dać za niewielkie mieszanie

Opublikowano

Dave co ty mówisz... boże broń rynek konsolowy, bo jak puszki padną to skończą się giereczki AAA również na PC.

Opublikowano

Póki co potwierdza się to co było wiadomo od jakiegoś czasu. Główną siłą są multiplatformy

Opublikowano

co to za osiedlowe sebiksy w trailerze star warsów?

Opublikowano

chyba wrócę do Kotora :) Za darmo dodatek fabularny a to w ich mmo była jedyna fajna rzecz:) Mam gdzieś jedi counsilora na 50 lvl

Opublikowano

ME4 miało przybliżoną datę premiery?

Opublikowano

ME4 miało przybliżoną datę premiery?

Jesień przyszłego roku.

Opublikowano

Tak. Swieta 2016.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.