Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Racja mendrek. Ciekawe czy fallout będzie trzymał stabilne 24fpsy na ps4 czy jednak będzie powtórka z wiedźmina?

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 95,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

To będzie jedno z najlepszych E3 w historii, dawno nie było takiego urodzaju wypasionych sprzętów do grania i nigdy nie było tylu graczy na świecie co dziś. Playstation, Xbox, Wii, 3DS, PC. Na każdym sprzęcie gry, w które warto zagrać.

:banderas:

Opublikowano

Tylko skąd wziąć kasę i czas potrzebny na ogranie tego wszystkiego...

Nie da się.

Opublikowano

Zawsze targi są lepsze, kiedy pierwsze dwa lata konsole są już na rynku. W końcu producenci czekają na install base jak na mannę z nieba. Tegoroczne i przyszłe E3 powinny być bardzo dobre.

Opublikowano

Wiadomo coś czy CDPR z cyberpunkiem mają się pojawić na którejś konferencji?

Opublikowano

Tylko skąd wziąć kasę i czas potrzebny na ogranie tego wszystkiego...

Nie da się.

Co do kasy to można kupować konsolę pod konkretne gry, przechodzić je, wymienić razem z konsolą na inną itd.. 

Co do czasu  - trzeba się pogodzić z tym, że nie zagramy we wszystkie hity, tak samo jak nie przeczytamy wszystkich książek i nie obejrzymy wszystkich seriali.

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

momot na twitterze pisal, ze kilku kolesi z cdpr jedzie na e3 ale nie maja niczego do zaprezentowania - nie bedzie nic z dlc do w3 ani z cyberpunk

Opublikowano

Jest lepsze rozwiązanie w kwestii klęski dobrobytu.

Wybrać 1-2 sprzęty, najlepsze. Które? Zapraszamy do CW po E3...

Opublikowano

Kiedy konferencja master race? Dziś czy jutro?

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Czyli po E3 w końcu kupisz PS4 Mendrek? :obama:

Nigdy nie miałem więcej niż dwa sprzęty/generację, a że jestem osobą, która niechętnie wymienia konsole na inne, może za bardzo się przywiązuję do danej marki, więc raczej prędko PS4 nie kupię. No chyba żeby faktycznie jakaś MEGAtona pokroju Shenmue 3 wjechała na wózku widłowym podczas konferencji Sony. Wtedy trzeba by zweryfikować swoje nastawienie:)

Opublikowano

te e3 pokaze ze kazdy sprzet - wiiu, xone, ps4 i pc maja w zanadrzu dobre gierki i najlepiej bylo miec te wszystkie

ty oczywiscie po e3 znowu zaczniesz swoja krucjate z swoim nowym przyjacielem lemonka, ze istnieje tylko jedno uniwersalne dobre playstation

Opublikowano

Master race ma codziennie konferencje.

Niektórzy mają konfy codziennie na IRCU 

:teehee:

Opublikowano

W planach to byłby pewnie wrzesień-październik, liczę na nowy model konsoli po prostu, jakaś fajna slimka. Ja mam największe zaufanie do drugich właśnie modeli konsol, czasami są może i bardziej tandetne, ale mniej zawodne i czasami mają jakieś "ficzery" dodatkowe. Wszystkie moje konsole w domu to właśnie drugie modele i jestem z nich bardzo zadowolony...

Opublikowano

Wiadomo coś czy CDPR z cyberpunkiem mają się pojawić na którejś konferencji?

Zapomnij. 

Opublikowano

jak np ps3 40gb bez wstecznej kompatybilnosc, w wywalonym chromowym zakonczeniem i duza awaryjnoscia xD

Opublikowano

Ja póki co mam wywalone na konsole. Jedynie WiiU ma więcej niż 1 exa, który by mnie interesował. Ale tak jak pisze Hum, gdyby pokazano Shenmue3 albo Yakuzę 6 tylko na PS4 czy parę innych koszących exów to bym już poważnie rozważał zakup kąsoli.

Choć akurat w przypadku PS4 to bardziej liczę na TGS bo preferuję japońszczyznę więc w Tokio może coś się ruszy jeśli chodzi o interesujące mnie gierki.

Opublikowano

jak np ps3 40gb bez wstecznej kompatybilnosc, w wywalonym chromowym zakonczeniem i duza awaryjnoscia xD

Mam PS3 Slim 250 gb i trzyma się mocno. To nadal drugi model ;)

Opublikowano

Mendrek, slimki raczej nie będzie dopóki nie zejdą do 14 nm (planowane na przyszły rok). Takiej wersji konsoli spodziewałbym się najwcześniej na następne święta, albo w ogóle w 2017 roku.

Opublikowano

ms o 15? bo nastawiam na 14:30 budzik. proszę o odp jak wyjdę z pod prysznica :reggie:.

O 18.30 czasu polskiego :)

Opublikowano

Mam PS3 Slim 250 gb i trzyma się mocno. To nadal drugi model ;)

nie drugi, a czwarty:

Pierwsza generacja - Wszystkie modele mają 4 porty USB, obsługe SACD i emulator (Emotion Engine) gier z PS2.

Druga generacja - Wszystkie modele mają 4 porty USB, obsługe SACD i emulator (emulacja) gier z PS2.

Trzecia generacja - Wszystkie modele mają 2 porty USB, brak obsługi SACD i emulatora.

Czwarta generacja - Wszystkie modele mają 2 porty USB, brak obsługi SACD i emulatora (to są wersje slim)

Piąta generacja - Wszystkie modele mają 2 porty USB, brak obsługi SACD i emulatora. (to są wersje super slim)

Opublikowano

No i chyba warto włączyć stream z YT już o 18. Geoff kilka ciekawych atrakcji będzie miał u siebie. Zresztą w ogóle, stream z YT >> Twitch, (przynajmniej wczoraj przy okazji konferencji Bethesdy, obraz był ultra czysty i stabilny jak na stream)

edit:
No i też można oglądać z aplikacji na konsolach, albo TV

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

W planach to byłby pewnie wrzesień-październik, liczę na nowy model konsoli po prostu, jakaś fajna slimka. Ja mam największe zaufanie do drugich właśnie modeli konsol, czasami są może i bardziej tandetne, ale mniej zawodne i czasami mają jakieś "ficzery" dodatkowe. Wszystkie moje konsole w domu to właśnie drugie modele i jestem z nich bardzo zadowolony...

haha slimka lel

Opublikowano

Slimka ps4 będzie wyglądać gabrytowo pewnie jak wii u

Opublikowano

Aż strach pomyśleć z jakich materiałów zrobią PS4slim,skoro już zwykła wersja szału nie robi XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.