Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

ja sie pytam kiedy konferencja z gierkami na xone bo te gierki na x360 nawet niezle!!!!!!!!!!!!!!!

miej litość xddddddddd

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

ja sie pytam gdzie jest 50% wiecej mocy z dx12, gdzie jest 50% z chmury!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

do końca roku wszystkie multiplatformy beda wyglądały tak samo

Wątpię, przecież PS4 nie dostanie żadnej gry w 60fpsach :reggie:

Opublikowano

Uff juz koniec :obama:

Teraz czekac na Ubi :yao:

Opublikowano

BATTLEFRONY KURFA 11Q11Q

NIGDY W ZYCIU NIE WIDZIALEM NIC TAK BOSKIEGO

90000/10

BATTLEFRONY KURFA 11Q11Q

90000/10

BATTLEFRONY KURFA 11Q11Q

90000/10

Opublikowano

Sprzeczki konsolorzy który fps jest mniej upośledzony w multi :yao:

Opublikowano

Przeciez ten Battlefront to gra max 8/10

Opublikowano

VuQv268.png

Jak zniszczony. :fsg:

Pewnie niebieski karaluch, w końcu widać, że dziecko, a jak dziecko to plejstejszyn. 

Opublikowano

VuQv268.png

CHWDP klientom!!!

nienawiść do klientów! tak zostałem wychowany!!!

Opublikowano

kurde ten starwarsowy battlefield jest w(pipi)iający - bronie wyglądają jak kałachy ale dźwięki laserków są wkurzające na maxa

PEW PEW PEW!!! piu piu piu!

Bronie w Battlefroncie wyglądają i brzmią tak, jak wyglądać i brzmieć powinny, ignorancie - dokładnie tak jak w filmach.

Opublikowano

No to w listopadzie w ciągu tygodnia będę biedniejszy o 480 zł. Fallout 4 i Battlefront :obama:

480 zł za dwie gry :yao: Konsolowe bogactwo.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

ja sie pytam czy grafika gier na xone miala konto na naszym forum i dostala bana razem z figaro!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Opublikowano

Przeciez ten Battlefront to gra max 8/10

Czyli poziom H5 :reggie:

Opublikowano

No to w listopadzie w ciągu tygodnia będę biedniejszy o 480 zł. Fallout 4 i Battlefront :obama:

480 zł za dwie gry :yao: Konsolowe bogactwo.

A na Xone co tam? te gierki z pływającym fps i o niemal połowie mniej pikseli, no i zapomniałem o H5, które jest tak nudne, że nikogo. Sony wiedziało co robi przesuwając U4. :banderas:

Opublikowano

FIcuś ogarnij te wykrzykniki.

Opublikowano

ficuś jaki trajhard atencjusz :yao: nowe wybory za rok, czezky ma ci to pięściami wytłumaczyć? :yao:

Opublikowano

pfffff

g793wzL.png

I tak ziomek wytrzymal bardzo dlugo.

Gdybym ja musial zajmowac sie takimi amebami, to niewytrzymalbym tam jednego dnia

Opublikowano

kurde ten starwarsowy battlefield jest w(pipi)iający - bronie wyglądają jak kałachy ale dźwięki laserków są wkurzające na maxa

PEW PEW PEW!!! piu piu piu!

Bronie w Battlefroncie wyglądają i brzmią tak, jak wyglądać i brzmieć powinny, ignorancie - dokładnie tak jak w filmach.

wiem i dlatego mnie wkurzają. nigdy nie lubiłem laserków

Opublikowano

Teraz trzeba iść pograć do 03:00 w Wiesława, żeby czas szybciej zleciał :)

Opublikowano

ficuś jaki trajhard atencjusz :yao: nowe wybory za rok, czezky ma ci to pięściami wytłumaczyć? :yao:

czyli nawet admina (zawsze uszanowanko) boli pupka, ze zamiast mitycznej mocy dx12 dostalismy srednio wygladajace exy na xone 

Opublikowano

Bąka już nic nie uratuje, nawet dodawanie konsoli do paczki Laysów. MS tą konfą dał ciała na całej linii. XBona zaorać na równi z WiiU.

Sony już wygrało. Niestety.

Opublikowano

No to przykro mi, widocznie to nie jest gra dla ciebie Yano :) ale nie martw z pewnoscia Sony posiada dla ciebie jakas alternatywe w postaci dobrego fpsa.... Oh wait

Opublikowano

Ficek kur.wa skąd tą moc niby mieli wziąć? Z Twojej dupy? :yao:

Z guwna bata nie ukręcisz, Xbone to słabsza konsola i tyle(ps4 niewiele lepsza). Nikt kto ją kupuje nie liczy na grafikę z kosmosu tylko na gameplay, content i multi. 

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.