Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

ficuś jaki trajhard atencjusz :yao: nowe wybory za rok, czezky ma ci to pięściami wytłumaczyć? :yao:

czyli nawet admina (zawsze uszanowanko) boli pupka, ze zamiast mitycznej mocy dx12 dostalismy srednio wygladajace exy na xone 

moja pupka ma się bardzo dobrze ale dziękuję za troskę ;)

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

Ogarnijcie beke, zaraz konfa Ubi.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

ficuś jaki trajhard atencjusz :yao: nowe wybory za rok, czezky ma ci to pięściami wytłumaczyć? :yao:

czyli nawet admina (zawsze uszanowanko) boli pupka, ze zamiast mitycznej mocy dx12 dostalismy srednio wygladajace exy na xone 

wole 1080p i 60fps niż 30fps i 800p z pasami na ps4

Opublikowano

A to widzę ty w dalszym ciągu liczysz, że ps4 zamiecie pod względem graficznym? :yao:

Opublikowano

byli tacy co wierzyli, ze dx12 pokaze, byly insajderzy co gadali ze 50% mocy, byl przeciez w3 co gubi mniej klatek niz na ps4 w prawie dwa razy mniejszej rozdzielczosci

nie no powaznie - liczylem ze po 2 latach konsoli na rynku, odcieciu sie od crossgenow, lepszej optymalizacji, poznaniu sprzetu, mocy z kinnecta, mocy z dx12 i bog wie czego jeszcze zobacze dzis przynajmniej jeden ex na xone po ktorym zrobie chocby male wow na oprawe

Opublikowano

Agresji. :yao:

Wiedziałem na co się pisałem, ja to nie yeti, że się potem będę wypierał. 

@Ficek

Najładniejsza dzisiaj była chyba Forza. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Uncharted 4 najładniejszą grą generacji, The Order pomijam, budzik na 3.00 nie będzie co zbierać

Opublikowano

Ja tak miałem przy Cuphead.

Tak, wiem.

Opublikowano

wole 1080p i 60fps niż 30fps i 800p z pasami na ps4

gears of war4, quantum break, nowy tomb raider beda w 1080p i 60fps? 

Opublikowano

Uncharted 4 najładniejszą grą generacji, The Order pomijam, budzik na 3.00 nie będzie co zbierać

UnsteadyEveryDegu.gif

Opublikowano

Z guwna bata nie ukręcisz, Xbone to słabsza konsola i tyle(ps4 niewiele lepsza). Nikt kto ją kupuje nie liczy na grafikę z kosmosu tylko na gameplay, content i multi. 

PS4 niby niewiele lepsza, a w grafice przepaść :reggie:

Opublikowano

xDDxxDxDxDxxDxxDdDxDx

Opublikowano

Mody do Fallouta prawdopodobnie pojawią się też na Ps4 (Todd Howard właśnie rozmawiał o tym).

Opublikowano

jak ten gameplay gyrosow4 jest niby ladny to grudniowy pokaz uncharted4 to byl fotoreal (pipi)a discovery z wyspy na hawajach

Opublikowano

Z guwna bata nie ukręcisz, Xbone to słabsza konsola i tyle(ps4 niewiele lepsza). Nikt kto ją kupuje nie liczy na grafikę z kosmosu tylko na gameplay, content i multi. 

Widziałeś deszcz w Forza 6?

:yao: :yao: :yao:

Opublikowano

Fotoreal xD

Na konfie MS nie bylo ani CoDa, ani Assassina wiec klapy szykujcie pupki na mase multiplatform i Morfeusza po stronie Sony  :yao:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Za to Forza graficznie słabizna :/ NFS zjada ją bez popity, ale to inny gatunek.

:notsure:  popraw chłodzenie procka

Opublikowano

Uncharted 4 wygląda gorzej niż crysis z 2007 roku. Pozdrawiam

Opublikowano

wiem, potrafię czytać.

popraw chłodzenie i tak.

Opublikowano

Devi sony zawsze robili piękne gry, gorzej zawsze było z gameplayem. :reggie:

Opublikowano

Naprawde, konfa MS mi sie podobalo srednio ale z ostateczna ocena proponuje poczekac na konfe Sony. Jak tam pokaza wiekszosc gier na 2016r + duza gadki o Morfeuszu to chyba nie ma waptliwosci kto wygral E3.

Oczywiscie Bethesda

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.