Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Fak, po raz pierwszy ever (znaczy od lat już piętnastu) zapomniałam o E3! Zamknęłam się w pokoju z ариана i nadrabiam. Micro dodał mocno, oby Sony też trzymało poziom.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

wiem, potrafię czytać.

popraw chłodzenie i tak.

Ty jesteś totalnie przeciwny Need for Speedom, za to kochasz Forze, więc ciężko dyskutować ;)

Motorsport 6 ma wszystko, ale graficznie to słabizna. Gra będzie za(pipi)ista, ale wielka szkoda, że nie ma skoku względem Horizon 2 :/

Dobra, wyłączam tryb graficznej dziw.ki :P

co tam wygląda słabego? horizon 2 przecież też zrywa czapkę.

chyba masz oczy w d...

Opublikowano

NFS dają mi powody by ich nie lubić, a Forza by kochać. potrafię spojrzeć trzeźwo i obiektywnie wytknąć błędy bo jestem fanem nie fanbojem.

a pisać takie rzeczy i porównywać to serio trzeba mieć problemy z chłodzeniem :)

dobra, Aisha na scenę, namiot w górę. jedyny dobry punk konfy bugsoftu. pora na raka.

Opublikowano

No jak dla mnie Halo 4 wygląda lepiej niż Gyrosy 4, na ekranie dzieje się wiele, sporo różnych efektów, mnóstwo postaci, a biorąc pod uwagę że H5 śmiga w 60 klatkach, a to wczesne demko między 20 a 30 to już w ogóle nie ma o czym gadać. Macio, nie ćpaj. 

Gearsy 4 wyglądają naprawdę słabo, design fajny, ale technicznie póki co padaka i widać było, że na siłę to demko wrzucili na konferencje.

Opublikowano

Ok kompromitacja Ubi has begun.

Opublikowano

co tam wygląda słabego? horizon 2 przecież też zrywa czapkę.

chyba masz oczy w d...

Wait, wut? Horizon 2 wygląda tylko dobrze, samochody wyglądają świetnie. 

SOUTH PARK :banderas:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jeszcze niech powiedzą, że na jesieni ten SP. :D

Ale znow ten bambus na scenie. :/

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Zakryte nogi  :whyyy:

Opublikowano

suteq Aishę to ty szanuj bo Archer z ekipą wjadą ci na chatę i się skończy rumakowanie. jedna z najfajniejszych lasek w branży. głównie za charakter ale opakowanie też bym kochał.

Opublikowano

Uncharted 4 wygląda gorzej niż crysis z 2007 roku. Pozdrawiam

a no, szczególnie mimika twarzy, animacje postaci i motywy moczenia/ brudzenia się ubrania w wodzie i błocku były lepsze.  :yao:

Opublikowano

Uncharted 4 wygląda gorzej niż crysis z 2007 roku. Pozdrawiam

a no, szczególnie mimika twarzy, animacje postaci i motywy moczenia/ brudzenia się ubrania w wodzie i błocku były lepsze.  :yao:

Nie były, a i tak wygląda lepiej :yao:

Opublikowano

suteq Aishę to ty szanuj bo Archer z ekipą wjadą ci na chatę i się skończy rumakowanie. jedna z najfajniejszych lasek w branży. głównie za charakter ale opakowanie też bym kochał.

Przecież ona jest tak irytująca swoim takim "heheszki mode", że mnie ch.uj strzela. 

Opublikowano

Więcej South Parku mile widziane.

Opublikowano

Też mnie bolało jak mnie wystawiłeś do wiatru. :(

Zemsta pachnie pięknie. :banderas:

Opublikowano

Oho, rycerzyki...

Opublikowano

Najlepszy CGI E3 2015?

Opublikowano

For Honor, nowe ip od ubi. Koncepcja napyerdalających sie Vikingów czy kogo tam interesująca imo

Opublikowano

Tak samo jak grali w Batmana na konfie Sony, a wszystko leciało z mocnego peceta. xd

Opublikowano

Grają na pc z podłączonym padem od ps4 bo tych konsol jest więcej na rynku

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.