Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Kończcie to kurfa...

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

Kurrrwa jaki downgrade bedzie. xd

Opublikowano

podsumujmy:

-Konfa MSu

-Konfa Bethesdy

-gówno

-Lem

-Mendrek

-Konfa Ubi

-moje suchary

-Assassin Creed

-Teleekspres

-Konfa EA

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Roślinność :yao: efekty cząsteczkowe podczas ekspolzji :yao: i modele postaci :yao: w oskryptowanym korytko shooterze

zmodowany skyrim albo gta iv robią większe wrażenie niż kapiszony4

widzę że dalej brniesz w to opóźnione por. dwóch zupełnie innych typów gier (sandbox i korytarz). dobra to teras ja pasuje, bo idąc tym tokiem zmodowany (lol) Skyrim będzie zjadał graficznie każdy 3xA korytarz VIII generacji.  :smutas:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

bedzie gofno jak watchdogs ja pyerdole 

ubi jaki rak porzygalem przez ta konfe

Edytowane przez erix

Opublikowano

Ghost Recon - jaranko z miejsca.

Opublikowano

kurna, połechtali nieco. nie tak jak Aisha ale połechtali.

Opublikowano

Uff juz koniec.

Opublikowano

Future Soldier był zayebisty, ale ja juz nie wierze ubi. 

Opublikowano

"This is Assassins Creed Syndicate"

A tam w tle "YEAHHH! YEAAAAAHHHHHHHH! YEAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!"

Kto tam siedzi :dafuq:

Bluber

Opublikowano

ghost recon - pewnie ten sam silnik co deivision, i pewnie ten sam downgrade co watch dogs.

widać że trzepią kilka gier jednoczesnie na jedno kopyto

chociaż musze powidzieć ze w assasina pewnie zagram, mimo że to tasiemiec to świat jest fajny i jednak zabawy sporo jest, chociaż nie gram we wszystkie części bo by mi sie przejadło, ale w black flag bawiłem sie dobrze - potem 2 częsci odpuściłem i syndicate pewnie zagram

Opublikowano

Fajny render The Honor, o którym zapomnę po jutrzejszym obiedzie, resztę zaorać

Opublikowano

Taa open world, pół mapy w grze a reszta do odblokowania za pomocą apki i dotacją

Opublikowano

podsumujmy:

-Konfa MSu

-Konfa Bethesdy

-gówno

-Lem

-Mendrek

-Konfa Ubi

-moje suchary

-Assassin Creed

-Teleekspres

-Konfa EA

Konfa Bethesdy była dla mnie lepsza niż ta MS. No, ale Doom i Fallout 4 to wiadomo, że zaorane. 

I teleexpress to Ty szanuj kolego, bo Ci maciej orłoś wpierrrdoli się na chatę tym pociągiem. :problem:

Opublikowano

Ze oni sie nie wstydza pokazywac Assassina pod roznymi tytulami w roznych miejscowkach.

Opublikowano

Dobra, idę spać, rano chce tu czytać wrażenia i przeżywanie konfy Sony, dziękuję i dobranoc, zrobię też krótkie podsumowanie.

-Konfa Bethesdy

-Konfa MSu

-gówno

-Polski rząd

-Konfa Ubi

-Assassin Creed

-Konfa EA

-Xbox One

-Plazma Czezkiego

Opublikowano

I teleexpress to Ty szanuj kolego, bo Ci maciej orłoś wpierrrdoli się na chatę tym pociągiem.  :problem:

Ze względu na moje nazwisko, którego tu nie wyjawię, to ten Orłoś z reżimowej telewizyjki może mi naptasiać. :sir:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

jezu, od tych gier ubisoftu mozna raka dostac, ciagle cwaniactwo glownych bohaterow, ratowanie swiata, dupeczki. serio, kazda osoba ktora wesprze tych kuta.siarzy powinna dostac ostro po ryju.

Opublikowano

Jedno słowo: 

Bluber

Edytowane przez Hum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.