Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

dobra, czas spać bo pewno sony po kopie w jaja od microsoftu myśli co wykombinować na szybko i pewnie zapowiedzą logo GT7 i nic ciekawego nie bedzie.

bedzie kosmiczna beka jak będą uzasadniać wydanie pieniedzy na god of wara 3 i kolekcję uncharted :yao:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

a ja posiedzę i obejrzę. nockę i tak zarywam to zobaczę co tam będą nawijać

Executive-Sony-Apologizes.jpg

Opublikowano

My z Pawciem tez siedzimy, jak Masorz nie padnie na ryj to pewnie tez dolaczy na party chacie, a chooy, raz sie zyje, albo bedzie dobrze, albo bedzie gruba beka :dynia:

Opublikowano

też póki co siedze, chociaż wczoraj padłem o 4:30, ale sony robi godzine wcześniej to może wytrzymam

Opublikowano

Ja rozniecz czekam na kofe Sony :lapka:

Opublikowano

Colin, wkleisz linka do konfy? bo ja strasznie obsysam w znajdowaniu dobrych streamow.

edit: za te 2 godziny :D

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

1,5h, szybko zleci.

twitch pewnie też da radę.

Opublikowano

dobra, otwieram sobie w karcie obok, poczeka, nie znikinie. Twitch mi cos ostro mulil.

dzieki :)

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

spoko ;) twitch ogólnie klękał parę razy. zarówno stream na pc jak i apka na konsoli. na YT ten stream to może ze 2 razy przyciął. teraz nawija ceo ea, jakoś urozmaicą tę godzinkę.

Opublikowano

też póki co siedze, chociaż wczoraj padłem o 4:30, ale sony robi godzine wcześniej to może wytrzymam

Watpie,ze Sony zacznie o 3,raczej 3:15-3:30 ;)

Wyciekla data wydania i krotki opis nowego Hitmana:

CHlDNqBW8AA_ImY.jpg

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

ja raczej nie bede czekac na sony, ale zobaczymy, w sumie to tylko godzinka 

Opublikowano

będzie U4, Ratchet, open world rpg od GG, dlc fabularny do BB , jakieś indie pierdy i to wszystko. 

Opublikowano

nadrobilem filmiki które przegapiłem o 24 bo robiłem kolacje

ta gierka for honor nawet troche budzi zainteresowania

IGN-FOR-HONOR-720x405.jpg

oczywiscie cinematic trailer fajny jak wszystkie od ubi ale boje sie że realny gaeplay bedzie znacznie słabszy jak zwykle

boje sie też o mocny downgrade

niby ciekawa opcja- multi na miecze, z masą npców (troche pachnie jak MOBA). niektóre animacje i ruchy postaci wyglądają bardzo fajnie

ale zarazem walka dziwna - po pierwsze widać caly czas podpowiedzi co do klawiszy, łącznie ze strzałką która pokazuje atak wroga - troche to wygląda jak QTE na żywo... chociaz pewnie te podpowiedzi można wyłączyć

ciężko mi sobie też wyobrazić prawdziwie techniczną i ciekawą a zarazem sprawiedliwą walke na miecze w multi - boje sie że wyjdzie drętwota jak w assasinach - schemt i czekanie w okolejce

mimo tych obaw jeśli jednak system walki będzie ciekawy to gra może być fajna

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Sony nie ma praw ani do Crasha ani do Spyro (gdyby nie było nieoczekiwanej implozji Universal, pewnie zdążyliby wykupić :P ), dlatego wymagają od tamtego czasu własności IP, więc jeśli Sony wykłada całą kasę na developing, musi posiadać pełnię ów praw.

Edit: Nie będzie raczej Ratcheta na konfie , za dużo materiałów wrzucili już, może ewentualnie w jakimś montażu się pojawić i tyle (wraz z datą premiery)

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

Dziwi mnie taka decyzja Sony. Rachet prezentowal sie swietnie, mogli zostawic na konfe jako jedna z wiekszych niespodzialen no ale chyba jednak gospodaruja sobie czas na VR :P

Opublikowano

Pograło się trochę w Wieśka i czas zleciał szybko. Czekamy na Sony.

Opublikowano

No zwykle trzyma się dobre pokazy na konferencję, a tu kilka długich gameplayów było, widocznie uznali, że mają ciekawsze rzeczy na zbliżającym się pokazie. Będziemy mądrzejsi po sprawie.

(No i VR musi być pokazany, premiera za rok, a przemysł jednomyślnie raczej skłania się do tego typu rozrywki, włączając w to niezależnych twórców)

Opublikowano

Ratchet wystarczająco pozamiatał poza konferencją.

:banderas:

będzie U4, Ratchet, open world rpg od GG, dlc fabularny do BB , jakieś indie pierdy i to wszystko. 

Jeszcze TLG lub GT7 - niestety Andrew House napisał mi na ircu, że po kompromitacji m$ jedna z prezentacji zostanie przerzucona na kolejne targi. Ciągle zastanawiają się która.

Gra Guerrilla Games nie jest pewna. Sporo wokół niej szumu głównie za sprawą roszad kadrowych w studiu, ale chyba nie ma wystarczających przesłanek, żeby oczekiwać czegoś konkretnego na E3.

Opublikowano

giphy.gif

Opublikowano

Powyższy gameplay z Ratcheta - cute, ale przestańcie przypominać TLG, bo napędzacie paliwo do beki po zakończonej konfie.  :pawel:

Opublikowano

zaczyna sie

już tylko niedobitki zostały ale przynajmniej nie bedzie tyle spamu ;p

Opublikowano

Sony zaczyna na czas? Swiat sie konczy

Opublikowano

Fajny montaz, same multiplatformy xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.