Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Podsumowanie:

TLG

Remake FF VII jako czasowy ex ps4

Shenmue 3

Niech ten sen się nie kończy.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

juz autentycznie lezka poszla, a dopiero polowa.

dlatego sony.

dlatego playstation

zielony syf dla motlochu

Opublikowano

Dobra poddaje się model konsoli

Opublikowano

Nie mogę się doczekać jutrzejszego bólu du.py. A prawdziwi gracze świętują, zjednoczeni, wspaniałe zapowiedzi :banderas:

Opublikowano

no nie, było tak dobrze a teraz pokazują crap of duty :/

Edytowane przez Yano

Opublikowano

ale coda sobie mozecie zabrac, nie potrzebujemy

Opublikowano

Niech ten sen się nie kończy.

dobra teras COD Black Klops III. niech się jednak kończy

Opublikowano

No niestety taka cena sukcesu, że najpopularniejszy frenczajz na świecie trzeba pokazać :/

Opublikowano

Jak myślicie trzymają jeszcze jakąś megatonę na koniec typu teaser TLOU 2 czy już nam odpuszczą?

Opublikowano

tylko mi ten koleś od coda sroda wyglądał jak taki typowy italiano cwaniaczek z osiedla?

Opublikowano

Cóż, chcemy czy nie to konferencja musi być też dla mainstreamu, pozyskanie CoD to marketingowo w NA duża sprawa, mnie to nie jara, ale kilkanaście mln ludzi i owszem.

I tak ta konferencja super szybko idzie, ledwo ponad godzina minęła

Opublikowano

Boże nie grałem w COD od czasu Modern Warfare 1 i widzę, że dobrze zrobiłem... co oni z tego zrobili :(

Opublikowano

Jeszcze liczę na nowe dzieło Quantic Dream. Na szczęście nie zanosi się jeszcze na koniec tej cudnej konferencji :)

Opublikowano

Nawet ta kupa od Activision nie psuje smaku pyszności sprzed chwili.

haha dokładnie 

W sumie Sony to mogło by już skończyć - zaorane i tak xD 

A JESZCZE nie było Drejka ani nikogo z santa monica :dynia:

Opublikowano

nie moge sie nadziwić jak bardzo ten COD nie ma kompletnie odrzutu w broniach, w czasach modern warfare2 chyba miał troche

Opublikowano

:banderas:

OdOiOT5.gif

Edytowane przez Starh

Opublikowano

• 7% funded
  • $142,093

Daje max 5h i będzie ufundowane 

btw

NeoGAF is currently experiencing high traffic from your ip. Your connetion has been limit please try again in a few minutes.

Our apologies for the temporary inconvenience. NeoGAF is currently down for scheduled maintenance. Please be patient while the site is down.

:obama:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

W sumie to fantastyczne zagranie marketingowe i badanie rynku, budżet samego Shenmue 3 pewnie będzie wyższy ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.