Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Sony tymi zapowiedziami nie tylko zniszczyło MS, ale także retroaktywnie wygrało wszystkie E3 10 lat wstecz.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

myk polega na tym że ms pokazał 5 gier które wyjdą jeszcze w tym roku, sony pokazało bomby do zrealizowania w przyszłości. jak będzie ta tendencja to za rok znów ms zapowie gry na jesień a sony znów te same tytuły z datami premeir i znów będzie ta sama gadka.

mamy dylemat

ilość exów vs jakość exów
grać w exy średniaczki cebulaczky vs granie w multiplatformy.

zostaje na pc i czekam na ruch nintendo

Opublikowano

Horizon jedyne co mnie z tych gier interesi ale pewnie najwczesniej w 2017.

No ale zaorane c'nie? Trzeba leciec po Ps4 juz teraz zeby zagrac whuj wie co xD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Horizon jedyne co mnie z tych gier interesi ale pewnie najwczesniej w 2017.

No ale zaorane c'nie?

Pod względem marketingowym zaorali totalnie, pod względem olania graczy posiadający aktualnie PS4 też, bo exów w tym roku brak (3xA)

Ale ogólnie przyszłość wygląda lepiej dla Playstation (nie mowa o samych grach tylko technikaliach) - widać, że zapas mocy konsola ma i M$ chyba będzie musiał szybciej zacząć pracować nad nową maszynką.

Podsumowanie konfy 10/10 (bo ścisnęła za serce graczy czekających na TLG/FFVII/Shenmue 3 + świetny Horizon i U4)

thepowercompelss9ocg.gif

Edytowane przez Starh

Opublikowano

ms pokazał 5 gier które wyjdą jeszcze w tym roku

co z tego skoro pokazał crapy?

jak pokazali forze to pewnie nawet najwieksi fani nie byli pewni czy to nowa część czy jakaś stara

jak pokazali gearsy to połowa ludzi myślała że to wersja HD jedynki

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Tak przyszlosc wyglada o wiele lepiej zwlaszcza ze Ms ma juz na dzien dzisiejszy 5 tytulow na przyszly rok.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

ms pokazał 5 gier które wyjdą jeszcze w tym roku

co z tego skoro pokazał crapy?

jak pokazali forze to pewnie nawet najwieksi fani nie byli pewni czy to nowa część czy jakaś stara

jak pokazali gearsy to połowa ludzi myślała że to wersja HR jedynki

znowu żelazna logika

grać w gry <<<< nie grać wcale xddd

miec wybór <<<< nie mieć go wcale xddddd

Opublikowano

Tak przyszlosc wyglada o wiele lepiej zwlaszcza ze Ms ma juz na dzien dzisiejszy 5 tytulow na przyszly rok.

"przyszłość wygląda lepiej dla Playstation (nie mowa o samych grach tylko technikaliach)"

Opublikowano

Sony bez kitu na tej konfie ladnie odlecialo jak nawet nie pokazali Racheta ktory ma pewna date premiery na przyszly rok.

No chyba ze przeloza xD.

Starh napisalem ci odpowiedz przed edytem wiec :problem:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

rachet będzie miał razem z filmem, marketing będzie sie zgadzał

Opublikowano

Sony bez kitu na tej konfie ladnie odlecialo jak nawet nie pokazali Racheta ktory ma pewna date premiery na przyszly rok.

No chyba ze przeloza xD.

PromiseStation 4 :reggie: 

Opublikowano

No chyba ze przeloza xD.

Edytowałem jak odpowiadałeś - cóż nie moja wina  :shotgun:

UP

Zapewne będzie tak jak mówisz, TGS to dla Sony duża impreza, to samo Paryż (gra od quantic zostanie tam pokazana na 100%) pod koniec tego roku. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Battlefronta tez pokazywali na konfie ea i jakos na konfie sony tez sie znalazl to chyba ratchet powinien tym bardziej ;)

Opublikowano

Dodatkowo Battlefronta pokazywano tez wczesniej ale rozumiem ze Sony jednak musialo pokazac cos na ten rok.

Opublikowano

znowu żelazna logika

grać w gry <<<< nie grać wcale xddd

miec wybór <<<< nie mieć go wcale xddddd

ale ja jak najbardziej mam w co grać- wiedźmin, mgs5 to są gry na długie tygodnie

do tego moze obczaje assasina nowego i coś tam jeszcze, nie narzekam na brak gier w tym roku

Opublikowano

Kupie PS4 bo kazali mi wplacic pieniadze na Kickstartera na Shemune 3.

Mam w co grac, sprawdze w tym roku nowego Assassina..

Dobranoc baronowie gamingu  :dafuq:

Opublikowano

Przezyjmy to jeszcze raz, cofnijmy sie o 8h

Znicze dla Sony już kupione, klapy?

jeszcze w polowie konfy nie jestesmy a juz zaorane konkretnie

Czas kupić pc, Sony zaorane.

Klapy dostają drgawek

hmmm...

GHyeQyh.jpg

....

8FxEa.gif

mj-laughing.gif

Nicolas%20Cage%20Laugh.gif

Edytowane przez erix

Opublikowano

Uwielbiam gadanie o braku gier, ja to chciałbym mieć chociaż czas i pieniądze, żeby ograć połowę tytułów, które mnie interesują...

Opublikowano

Jaka to miała być konferencja wg botów? Godzina o tabelkach, statystykach, połowa o morpheusie i powers? :yao:

Nawet mi was nie żal :sir:

Opublikowano

Akcje Square skoczyły jak powalone, one dosłownie wystrzeliły :P

Może to im pokaże aby tego nie spier i że to właśnie tam powinni szukać $.

btw

PSite dostarcza

Marna konferencja sony, remakują jakieś 20 letnie gry, pokazują batmana który ma za tydzień premierę... kaplica. Jak narazie najgorsza konfa...

No cóż, najgorsza konferencja jak na razie na e3. Poza początkiem, nudna jak flaki z olejem. Multiplatforma za multiplaformą. Jedyne pozytywne zaskoczenie to fajnie zapowiadająca się gra od Guerilla Games. Uncharted wiadomo klasa, no man's sky zapowiada się bardzo ciekawie, ale nadal nie wiadomo tak na prawdę poza eksploracją, o co w tej grze chodzi, nie ma nowego God of War, nie pokazali Ratcheta. The Last Guardian imo graficznie bez szału, no i czekamy i czekamy na tą grę i nadal sobie poczekamy, bo premiera w bliżej nieokreślonym czasie w 2016. Chociaż ten tytuł przynajmniej ma w sobie jakąś magię. Co tu dużo mówić, bardzo słabo.

Boże co to za pokolenie wyrosło....

Posiadacze plejek aż mnie wstyd (pipi)a

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Cały yano

serio uważasz że nie ma w co grać w tym roku?

no chyba że nawiązujesz do assasyna - nie gram we wszystkie części bo pewnie miał bym już dawno dosyć ale raz na jakiś czas sobie zagram i wcale nie jest źle, przyjemny świat, mimo ze skradanie średnie. ale ostatnio grałem w black flag i dobrze sie bawiłem w pirackich klimatach. a akurat miejscówka z nowego assasina podobnie jak piraci jest jedną z moich ulubionych

Opublikowano

TLG i wykurwiście zaskakujący Horizon w 2016 + Ratchet i U4. Ktoś coś o najlepszym line upie w historii bonera w przyszłym roku?  :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.