Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Trochę obrazków 

2668187_U1.png

2668186_h4.png

2668184_h1.png

2668183_H2.png

2668185_h3.png

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

No to teraz tylko czekać do GDC, mam nadzieję, że Sony nie wypsztykało się teraz z wszystkiego co miało i na GDC  także pospuszczają megatony :fsg:

Shenmue 3 już z $1.082.432

Edytowane przez Malibu

Opublikowano

GDC? Chyba miałeś na myśli Gamescom? Tam nie robią konferencji. Zamiast tego zrobią w październiku w Paryżu na PGW.

Jeszcze trochę zapowiedzi do zrobienia mają, np. gry od Bend, Quantic Dream, GT7, Gravity Rush 2.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Final-Fantasy-7-remake-E3-2015.jpg?fit=7

Shenmue-III-PlayStation-E3-2015-Stream-0

HorizonZeroDawn_E32015-800x452.jpg

lastguardian-541-003.jpg

A miało być GOW4, GT7 i KZ5. Mazzeo said  :reggie:

Opublikowano

chyba snie, na prawde, sony zmiazdzylo wszechswiat

Opublikowano

Nadrabiam konfę Sony właśnie i ... boty zaorane już po dwóch pierwszych gierkach :obama: TLG :o to coś od GG :banderas: Tylko kolor niebieski, śmigam oglądać dalej :obama:

Opublikowano

Dodatkowo koleś, który wypuścił kilka przecieków (mówił kilka dni przed o tym, że będzie FF oraz TLG dodatkowo) pisze, że square pracuje nad remakiem VII już kilka miesięcy i data premiery ustawiona jest na 2017r. Dodatkowo Kagari potwierdziła to info. 

Czas iść spać ;] 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

shenmue3, last guardian, i remake mojej gry wszechczasow, do tego kosmicznie wygladajacy horizon

KOSMOS KOSMOS, ZNISZCZONA GALAKTYKA, MARZENIA SIE JEDNAK SPELNIAJA, PO PROSTU BRAK MI SLOW

Opublikowano

Tak tak Gamescom. No to do października w takim razie :)

TGS przed tym jeszcze jest.

Opublikowano

Właśnie wstałem i...

https://youtu.be/sU4mDyj8DSI

Opublikowano

shenmue3, last guardian, i remake mojej gry wszechczasow, do tego kosmicznie wygladajacy horizon

KOSMOS KOSMOS, ZNISZCZONA GALAKTYKA, MARZENIA SIE JEDNAK SPELNIAJA, PO PROSTU BRAK MI SLOW

shenmue to ex konsolowy (więc wszystkie boty ograją na pc. na pewno)

ff7 będzie exem przez pół lub góra rok.

no ale tlg i gierka gg to sztos. obie mają wyjść w przyszłym roku.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Co do GT Live - dorośli faceci, a jarają się giereczkami jak małe dzieci zabawkami w sklepie. 

Opublikowano

uncharted4 jak kosmicznie wyglada, horizon lepiej niz slynny trailer wieska3 - no magiczna konferencja, a dalej nic nie pokazali z gt7, nie bylo nowej gry lv5, gravity rush2, gry od bend, gry od sucker punch itp

microsoft na kolanach, ta wojna w tej generacji wasnie sie zakonczyla 

Opublikowano

Ten FF REMAKE to w 2025? Bo jak na razie to od 10 lat demo nowej części zrobili xd

do tego czasu zdążę ograć exy od M$

Edytowane przez koval

Opublikowano

Ten FF REMAKE to w 2025? Bo jak na razie to od 10 lat demo nowej części zrobili xd

do tego czasu zdążę ograć exy od M$

2017r, robią go od kilku miesięcy, a sam trailer byl gotowy juz dawno.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

ponoć 2017. robią go od paru mies.

Opublikowano

kur.wa chyba wyjdę wcześniej do roboty bo tam mam lepszego kompa xd i sobie pooglądam wszystko w hd ;/

Opublikowano

Pokazali jedną nową gierkę od studia które robi ładne, ale słabawe gierki (i ten trailer według mnie pokazuje, że wiele się w tej kwestii nie zmieniło) z typową dla SONY datą wydania -gdzieś za rok na E3 zobaczymy pewnie "koniec 2016", a w praktyce wyjdzie w 2017-, pokazali kolejny raz TLG (widać, że projekt przebył długą drogę i już przynajmniej w kwestii oprawy nie robi wrażenia jak te 7 lat temu) i jest szansa, że gdzieś za rok jednak w końcu zobaczymy go w sklepach, pokazali zapowiedź zbiórki Shenmue 3, które wyjdzie też na PC z datą premiery minimum za 2 lata, remake Finala jako czasowy ex. Jedyne co mnie ruszyło to grafa w Drake'u ((pipi)aniutkie ND, co oni potrafią wycisnąć z gównianego sprzętu), ale jakie musimy mieć (pipi)owe czasy, że tak mało konkretne konfy miażdżą wszechświat :/. Ludzie kolejny raz popuszczają w gacie na myśl o tym, że minimum za rok (czyli w 4 roku konsoli na rynku!) będą jakieś gierki, z czego może ze dwa eksy warte zachodu...

facepalm03.gif

Konfy Micro nie ma co komentować ew. powyższy gif razy dwa. Nadzieja w twórcach niezależnych i hojności PCtowych graczy (w końcu zbiórki to ich domena)

Opublikowano

Horizon Zero Dawn wyglada całkiem za(pipi),iście wiadomo kiedy premiera ?

W sumie to jedyna gra która mi sie spodobała na konfie Sony

TLG wyglada dość archaicznie ale dla fanów to bez znaczenia bo i tak liczy sie gameplay

Ale tak szczerze to czemu Sony nie wyłożyło hajsu na Shenmue 3 ? Dziwne troche

No i troche beka ze nie wiadomo kiedy te gry wyjdą xD

Opublikowano

Dzień dobry.
Czy jakieś boty jeszcze żyją? Czy kwestia zielonych rozwiązana ostatecznie? Dominacja jak za czasów ps2. (pipi)a dałem się nabrać i poszedłem spać zamiast oglądać rzeź januszy.

nuke-o.gif

Opublikowano

@kubson Horizon ponoć 2016.

po co sony miało wykładać hajs z własnej kieszeni jak gracze najpierw sami rzucą kasą na produkcję a później znowu zapłacą pełną cenę kupując :kaz:

Opublikowano

Sony na bank wylozylo jakiś hajs na S3, nie wierze ze ta gra kosztować ma tylko 2 miliony.

Opublikowano

Prosze o summary konfy Sony bo sobie grzecznie spalem

Edytowane przez Velius

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.