Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

grafa w uncharted4 to jest przeciez kosmos, zestawcie ja obok tego co pokazli z gyrosow4 czy halo5 - no beka z xone, jeszcze te zniszczalne srodowisko...no kosmos

sa gierki, jest grafika, jest moc, ta generacja na ps4 jeszcze bedzie legendarna

jedyne co boli, ze pewnie wiekszosc z tego co dzis pokazali to 2016 lub 2017, a w przypadku shenmue3 pewnie i 2018

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

Wygląda na to, że Sony wyłożyło kilka baniek, bo nie widzę na stronie KK informacji, żeby gra miała wyjść na X0, widać tylko PS4 i PC :).

Opublikowano

U4 to jest ta szpila, w którą po prostu chciałoby się już dziś zagrać. Każda sekunda wypełniona akcją. Żadnych dłużyzn. Czysta adrenalina. 

Reszta to tylko dodatek. FFVII to jedna, wielka niewiadoma. TLG to połączenie dwóch poprzedników w całość. Będzie robić ale bez przesady. Miałem to już mieć ograne lata temu. Shemnue 3 mnie kompletnie grzeje. Horizon... wygląda jak na Shadow Of Mordor na sterydach. Zero podjarki. 

Opublikowano

Prosze o summary konfy Sony bo sobie grzecznie spalem

Gierki + opis

TLG - Gra wygląda jak za czasów ps3 (widać tylko większa rozdziałke), ogólnie czuć ten klimat gier typu ICO czy Shadow of the Colosus. Widać jednak, że gra przeszła piekło developerskie i oby, oby jednak wyszła z tego z tarczą, a nie na tarczy. Swoją drogą cieszy, że futrzak żyje - zawsze to fajny ex w 2016 r.

Horizon - RPG od GG, który wygląda obłędnie w ruchu, a sam gameplay prezentuje się trochę tak monster hunterowo (choć to dalekosiężne skojarzenie). Widać, że gra już ładnie hula, ale pewnie poczekamy sobie do końca 2016 lub połowy 2017. Cieszy fakt, że pracują nad Horizon nowi ludzie w GG - writer od New Vegas oraz ludzie z CD RED odpowiedzialni za questy (po W2 zapewne przeszli do GG). 

Remake FF VII - Piękny zwiastun, świetnie dobrane słowa w tle, ogólnie zrobił wrażenie ;] Gra powstaje od dobrych kilku miesięcy + data premiery to 2017r. Gra na pewno będzie powstawać sprawnie, bo square chyba zauważyło że $$$ są na wyciągnięcie ręki, a sprzedaż będzie na bank masowa. Dodatkowo to czasowy ex na ps4 - nawet jakby fajnal miałby być tylko exem na 2-3 miechy to i tak megatona, bo nikt nie będzie czekał aby to ograć na innej platformie, tylko pójdzie i kupi od razu :P

Shenmue 3 - Co tu dużo pisać, trzeba czekać :D

Morpheusz - mnie to nie jara, skończy jak move (dadzą wsparcie na start, sprzedadzą x sztuk, a potem oleją...)

No Man Sky - To samo co na wcześniejszych filmikach tylko trochę rozbudowane.

Uncharted 4 - graficzny onanizator, animacje postaci to najwyższa światowa półka! Dodatkowo ta filmowa akcja! Wybór tego poziomu jako pokazówek był strzałem w 10! No i te elementy otoczenia + fizyka rozwalanych przedmiotów :banderas:

Ogólnie Sony zaprezentowało za(pipi)iste rzeczy, ale na to wszystko trzeba czekać i to długo (oprócz u4 - marzec), szkoda że Sony całkowicie odpuszcza już ten rok (exy) :( Musimy więc spoglądać na pozostałe targi, bo na TGS oraz konfie w Paryżu na bank pokażą jeszcze coś nowego. Dla mnie ta konfa była skierowana przede wszystkim do graczy trochę starszej daty - miała zagrać na emocjach i zrobiła to. Widać po komentarzach, że nostalgia do niektórych marek jest wciąż żywa, a Sony to świetnie wykorzystało - odwrócili kota ogonem od braku exów w najbliższych miesiącach, ale zrobili to w iście epicki sposób. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

naughty dog to bogowie jesli chodzi o technologie, z takich laptopowych bebechow wyciagnac taka oprawe to po prostu niewiarygodne, kocham ta serie wiec czworka to po prostu bedzie kosmos dla mnie

guerilla przybilo high5 pierszemu trailerowi wiedzmina3, blagam niech oni wreszcie daja fajny gameplay i fabule by ta oprawa i art design sie nie zmarnowal

Opublikowano

jadę w autobusie czytam co tam się odpie.rdalało na konfie sony i myślę trolling nie ma innej opcji. ogarniam nagłówki i :obama:. nadal wyje.bane na tą konsole jeszcze tak ze dwa lata minimum, ale za te trzy megatony na start szacuneczek.

Opublikowano

Shenmue ku.rwa trzy !!! Idę wpłacić 2 miliony. Płaczę ze szczęścia, do tego rimejk FFVII <3 Wpaniała konferencja Sony, ale ....

Ogra się na PC, a na PS4 nadal w tym roku lipa okrutna.

Shenmue ... nadal nie chce mi się wierzyć, best news ever 

Opublikowano

Starh, zapomniałeś na liście wspomnieć o bliskiej współpracy sony z acti w nowym CoD black klops :Coolface:

Opublikowano

Z takim lineupem sprzedaż PS4 przebije PS2 i PS3 razem wzięte  :kaz:

Opublikowano

Uszczypnięcie mnie, bo chciałbym uwierzyć, że śnie.

Jedna z najbardziej porządanych kontynuacja gry z DreamCasta, miliony fanów, przełom w Gaming i Sony nie może sfinansować tylko robi KUR.WA M.AĆ zbiórkę na konferencji na Kickstarterze!!!!!!!!!!!xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Panie Suzuki chylę czoło, że w ogóle był Pan łaskaw stawić sie na taj błazenadzie Sony.

TLG wyglada jak gierka z PS3 i na dodatek nie wyjdzie jeszcze w tym roku( po (pipi)a 8 latach czekania)

Horizon z premierą w 2017 i downgradem jak stąd do Sosnowca.

Faktycznie, super konferencja.

Opublikowano

jedyny minus konfy to fakt, ze gierki dzis zaprezentowane poleca w 2016, 2017 a nawet pewnie i 2018 (shenmue3)

nie ma co zbierac z xone, ci co kupili juz xone beda zadowoleni bo microsoft dba o ten sprzet, lineup na koniec tego roku tez super, do tego sony ten rok oddaje walkowerem ale dalej to juz po prostu xone spada do otchlani 

do tego podsmiechoojki o mocy konsol po dzisiaj juz nie maja sensu - naughty dog i guerilla po prostu wysmialy amerykanski sprzet

Opublikowano

horizon premiera 2016 (pewnie druga polowa)

jak ktos serio wierzy ze sony nic nie doklada i ta gra serio bedzie kosztowac 2mln dolcow i tak od siebie nie bedzie na xone to gratuluje poczucia humoru 

Opublikowano

Starh, zapomniałeś na liście wspomnieć o bliskiej współpracy sony z acti w nowym CoD black klops :Coolface:

Niech giną psia ich mać!

Panie Suzuki chylę czoło, że w ogóle był Pan łaskaw stawić sie na taj błazenadzie Sony.

Dostał darmowy rozgłos na konfie, którą oglądały miliony.... dodatkowo Sony na bank coś dało bo prawo do marki ma Sega i skądś ten hajs musiał pójść aby w ogóle to doszło do skutku. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Przecież Shenmue 3 to będzie popierdółka do pobrania z PSNu. 

Opublikowano

no yu suzuki spoko gość. zrobiłem z nim 3 deale na onlinecenter, polecam użytkownika.

a poważnie to wiadomo że sony coś tam musiało dołożyć ale ogólnie beka że takie corpo robi gierkę na kickstarterze bo po co aż tyle z własnej skarbonki wykładać. 

kiedyś rakiem stało się dlc, teraz staje się żebranie w necie i podwójne płacenie.

Opublikowano

Niech giną psia ich mać!

Dostał darmowy rozgłos na konfie, którą oglądały miliony.... dodatkowo Sony na bank coś dało bo prawo do marki ma Sega i skądś ten hajs musiał pójść aby w ogóle to doszło do skutku.

Oczywiście, że dało. W końcu gra nie pojawi się na XBonie.

Opublikowano

ale będzie na pc, na windowsie :dynia: kto będzie chciał to ogra na lapku z komunii.

Opublikowano

smiech przez lzy xD

microsoft wczoraj niewykorzystalo szansy, dzis widac pieknie co znaczy nostalgia i legendarne marki - rare moglo ozywic jakas swoja legendarna serie wczoraj zamiast robic ta gierke o piratach mmo, a ich legendy laduja jako retro w xbl

Opublikowano

Call of Duty tradycyjnie największą chuynią targów :reggie:

Opublikowano

z konfy sony jedyne co mnie zainteresowało to Horiozn także ten tego na wy(pipi)ce Ficuś :)

Opublikowano

No to można podsumować obie konferencje:

Microsoft oddał to wszystko bez walki.Brakuje nowych ciekawych IP. Nie było żadnego masakratora graficznego.

Dużym plusem jednak jest to , że Halo 5 ,TR, F6 wyjdą w tym roku.

Jeśli chodzi o Sony, TLG mnie nie jara wiec i tak bym tego nie kupił. FF7 to nie eks, po prostu najpierw wyjdzie na Sonce.Shenmue 3 fajne,

ale troche beka że trzeba na to zbierać kase.Horizon wygląda bardzo dobrze, mocny punkt Sony. Uncharted 4 to jest prawdziwy killer i dla tej gry kupie ps4.

Fajne było to ze na tej konferencji widzieliśmy gre za grą, microsoft dał dupy troche. Brak GT7 to chyba troche kpina.

Nie zmienia to wszystko niestety faktu, że na ten rok Sony nie ma nic ciekawego do zaprazentowania.

No i oczywiśćie ważna sprawa GAMESCOM. Microsoft powinien naprawde skupić się mocno i pokazać kilka tytułow na wyłączność,

wykorzystać to , że Sony się tam nie pojawi. Jeśli to spier-dolą to wtedy już nic nie pomoże. Muszą pokazać Quantum Break, Scalebound, Crackdown i nowe IP.

Edytowane przez FigossPL

Opublikowano

Call of Duty tradycyjnie największą chuynią targów :reggie:

A i tak sprzeda się najlepiej  :pawel:

Opublikowano

No MS miał gorszą i to sporo konferencje, ale wygrywa kolejny rok z rzędu jeżeli chodzi o lineup. 

Ale ten gameplay z U4 mnie wynudził, przewijałem co chwilę materiał bo myślałem, że nie wytrzymie. Nadal nie ma gry, która zmusiłaby mnie do ponownego kupna tego szrota.

Opublikowano

Podoba mi się jak wojna klapków z botami, bo przenosi się z poziomu bitwy pod Racławicami (Xbox vs PS2), przez bitwę pod Waterloo (X360 vs PS3), aż do bitwy w osiedlowej piaskownicy (XO vs PS4). Już niedługo kolejny etap "wychodzimy z inicjatywą do graczy: chcecie więcej niż jedną świeżą gierkę na rok? Zróbcie ją sobie sami!".

2013 nic, 2014 nic, 2015 Blood, 2016 pińcet turbo eksów! - weźcie się ogarnijcie w końcu...

Opublikowano

Zarówno konfa Sony, jak i MS to chu,j. Składam PC i żegnam sie z konsolami. Zbiórka na konferencji xD. Do tej pory nie mogę przestać się śmiać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.