Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Zarówno konfa Sony, jak i MS to chu,j. Składam PC i żegnam sie z konsolami. Zbiórka na konferencji xD. Do tej pory nie mogę przestać się śmiać.

No weź, przecież tylko konsole!

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

zbiórki to akurat domena pc ale ok

Velius, akurat sony na to (nie)stać :kaz:

Opublikowano

Zarówno konfa Sony, jak i MS to chu,j. Składam PC i żegnam sie z konsolami. Zbiórka na konferencji xD. Do tej pory nie mogę przestać się śmiać.

Bez kitu, za kilka lat konfy konsolowe to bedzie glownie crowdfunding, beda wychodzili kolejno przedstawiciele roznych firm i dawali projekty na ktore chca hajsu :D Ale Shenmue trzeba szanowac w kazdej postaci, wiec nawet jezeli to beka to dobrze ze wkoncu zrobili ruch. No i Shenmue 3 pojawi sie przed Half-life 3...kto by pomyslal.

Beggars.jpg

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Ten cały kickstarter dla Shenmue to raczej chwyt marketingowy i chec wybadania rynku, za 2 bańki to oni mogą najwyżej opłacić drukowanie okładek

Opublikowano

ale beka na wizerunku pozostaje. jak wybadać rynek to w stylu TLG. pokazać trailerek, obserwować jaranko i fapowanko, za 8 lat by znowu do tego wrócili. 

Opublikowano

sony mogło zmiażdżyć a tak mamy czasową wyłączność na FF7, zbieranie kasy na S3 oraz TLG HD z ps3. 

unch4 wygląda jak COD w TPP, meh...

horizon zapowiada się świetnie.

Opublikowano

beka z posta daddiego, zaraz jeszcze mazeo bedzie cos probował haha

Opublikowano

Ja tylko czekam, aż w końcu część tych co się tak podjarali (hi Ficuś) wytrzeźwieją i zedytują te spusty, bo przestaję wierzyć w ludzkość.

Opublikowano

Jednak w Sony trochę mózgu używają. Wiedzieli, że TLG się nie sprzeda, to zrobili w okół gry legendę, przesuwali terminy wydania aż w końcu gra doczekała się takiego rozgłosu, że mogą spokojnie wydać od razu port HD na PS4 :kaz:

Opublikowano

Ból du.py Xbotów. Nie są w stanie zaakceptować porażki. 

Opublikowano

no fakt tlg i horizon, kto się tym w ogóle jara wnusiu :newell:

jest zbyt śmiesznie.

Opublikowano

Budzę się rano i widzę halucynacje klapów z niedożywienia

Horizon, gierka od pastuchów z Guerilla, bez daty premiery

FF7 remake, 2017 rok, też dla blachar

Shenmue 3 na składkę kur.wa xDDDDDDDDDDDDDDD I TO JESZCZE NA PC XDDDDDDDDDDDDDD z mikroskopijnym budżetem

The Last Guardian mam wrażenie że puścili to samo co 6 lat temu bo wygląda tak samo

Uncharted 4 wiadomo.

Nie no, niesamowita konferencja

Y1zUDT6.jpg

to jest właśnie różnica - Sony kolejny raz pokazuje fatamorgany na 2017 rok, a na xboxie remake gearsów możesz ściągnąć już teraz.

Opublikowano

mazeo i daddy odhaczeni, został jeszcze jakiś bot?

Opublikowano

ale czemu sie nie jarac?

uncharted4 i horizon wygladaja i ruszaja sie jak nic co cokiedykolwiek powstanie na xone

legendy zyja - last guardian, ff7 (moja gra wszechczasow) shenmue3

jest sie czym jarac, jak juz od rana z 5 razy pisalem - jedyny minus to taki ze dalej this is waiting i te cuda pewnie w ciagu najblizszych 3 lat beda wypuszczane, tu akurat kudosy dla microsoftu, ze sie skupilo na tym co tu i teraz

Opublikowano

no fakt tlg i horizon, kto się tym w ogóle jara wnusiu :newell:

jest zbyt śmiesznie.

Nie no super sprawa, jarać sie jedną gierka, która powinna być na rynku juz 2011 a druga od (pipi)owego dewelopera z premierą w 2017 :reggie:

Tak jak, piszesz, beka wnusiu.

Opublikowano

przeciez horizon wychodzi 2016

jak uncharted4 tak wyglada to niewyorbazam sobie co w grudniu na pplaystation experience pokaze santa monica jesli kolejny gow dalej bedzie miec predefiniowana kamera

Opublikowano

Patrzac jaka radosc panuje w szeregach klapow po pokazaniu TLG, na miejscu Sony w ogole nie wypuszczalbym tej gierki z 2011,

Niech przygotuja sobie gameplaye na kilka nastepnych E3, a klapy beda przeszczesliwe

Opublikowano

Streszczenie konfy obejrzane. Konsola leci dzisiaj na allegro. Btw jakie teraz stanowisko odnośnie kickstarterów? Fajny sposób na finansowanie ambitnych projektów? Mendrek? Yeti? Anyone?

Opublikowano

Patrzac jaka radosc panuje w szeregach klapow po pokazaniu TLG, na miejscu Sony w ogole nie wypuszczalbym tej gierki z 2011,

Niech przygotuja sobie gameplaye na kilka nastepnych E3, a klapy beda przeszczesliwe

sloth-cat-shh-no-tears-just-dreams.gif

Opublikowano

beka z posta daddiego, zaraz jeszcze mazeo bedzie cos probował haha

na a czym tu się jarać? :)

ff7 multiplatforma

s3 multiplatforma i jeszcze trzeba kasę zbierać xDDD

tlg dali trailer z 2011 w HD

unch4 serio niczym nie robi, kolejny raz to samo, to już COD w TPP

horizon wygląda świetnie, może GG w końcu zrobi dobrą grę  :) 

Opublikowano

ale czemu sie nie jarac?

uncharted4 i horizon wygladaja i ruszaja sie jak nic co cokiedykolwiek powstanie na xone

legendy zyja - last guardian, ff7 (moja gra wszechczasow) shenmue3

żyją? gra którą mamili fanów Sony 6 lat wygląda dokładnie tak samo jak wtedy, podejrzewam że gra znalazła się już w takim stadium, że wydanie jej ma na celu wyciągnięcie z tego projektu chociaż części utopionej kasy.

shenmue 3 spoko dla fanów, tylko że gra ma aktualnie budżet który stanowi ułamek budżetu shenmue wydanego 15 lat temu xD i który też nie wiadomo kiedy wyjdzie znając historię projektów finansowanych przez kickstarter.

ff7 też nie wiadomo kiedy, ile to już gier Sony zapowiedziało w historii że jak debile wierzycie że wyjdzie to na czas i w takiej formie?

serio nie chce mi się wierzyć, fatamorgany i kickstarterowe obiecanki na 2016/2017 rok vs rzeczywiste gry które wyjdą w ciągu najbliższych 12 miesięcy i Sony niby wygrało xD

gdzie gierki na ten rok? Gdzie Gran Turismo 7? gdzie pokazy uncharted collection i god of war 3, aaa pewnie schowane zeby nie przypominac sie jak ruchaja w dupe swoich fanów za amerykańskie dolary, podczas gdy ms daje wsteczną kompatybilność.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

mazzeo serio wierzy ze budzet shenmue to 2mln dolcow

Opublikowano

Wychodzi na to, że Remake fajnala tylko na Ps4 i PC.

No, probably PC eventually though. This is another SF5 situation. 

The press release lists PS4 and calls it a full remake. No mention of anything else.

It means I don't know for certain. Everyone who talked about it to me only mentioned PS4.

Napisała to osoba, która wiedziała o tym remake'u od roku.

Opublikowano

Znakiem czasu jest to, że większość pokazanych gier AAA z obu konsol trafi na PC. Można powiedzieć, że PC wygrało E3 zanim miało swoją konferencję, a przecież mogą tam też jeszcze dołożyć do pieca.

Dla mnie z dotychczasowych konferencji obowiązkowymi grami do kupienia będą:

- FFVII Remake (PS)

- Ratchet & Clank (PS)

- The Last Guardian (PS)

- Forza Motorsport 6 (X)

- Rare Collection (X) (czy jak się ta kompilacja nazywa)

- Halo 5 (X)

- Gears of War 4 (X)

- Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands (PC)

- Dark Souls III (PC)

- Mass Effect Andromeda (PC)

- Fallout 4 (PC)

- MGS 5 (PC)

- Tomb Raider (PC - po jakimś czasie)

Indyki mnie zupełnie nie obchodzą - (z wyjątkiem The Last Guardian, bo uwielbiam takie platformówki w stylu Brothers The Tale of Two Sons i Max The Curse of Brodherhood) - chyba, że pojawiają się w humble-bundle lub GWG.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.