Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Jest dobrze, a przed nami konferencje Niny i kwadratowych. Dawno E3 nie było tak pozytywne, a może być jeszcze lepiej :banderas: 

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

Ostatnimi czasy Nintendo wygrywało E3

Opublikowano

Wsteczna kompatybilność oraz świetny pad to świetna wiadomość dla posiadaczy xboxów, no ale Sony wygrywa grami.

Opublikowano

Wychodzi na to, że Remake fajnala tylko na Ps4 i PC.

No, probably PC eventually though. This is another SF5 situation. 

The press release lists PS4 and calls it a full remake. No mention of anything else.

It means I don't know for certain. Everyone who talked about it to me only mentioned PS4.

Napisała to osoba, która wiedziała o tym remake'u od roku.

Nawet czasowy ex z FF7 czy Shenmue 3 sprzeda konsole, kto po tylu latach będzie chciał czekać aż to wyjdzie na inne platformy?

Opublikowano

Shenmue 3 kupi się na PC odrazu, a na rimejk FFVII w najlepszej jakości można poczekać. Dobrze, że sprzedałem PS4. 

3kN7kuE.png

To wygląda gorzej niż na pierwszych prezentacjach sprzed lat.

Opublikowano

Zarówno konfa Sony, jak i MS to chu,j. Składam PC i żegnam sie z konsolami. Zbiórka na konferencji xD. Do tej pory nie mogę przestać się śmiać.

no fakt tlg i horizon, kto się tym w ogóle jara wnusiu :newell:

jest zbyt śmiesznie.

Nie no super sprawa, jarać sie jedną gierka, która powinna być na rynku juz 2011 a druga od (pipi)owego dewelopera z premierą w 2017 :reggie:

Tak jak, piszesz, beka wnusiu.

ratchet wygląda jak z ps2.

persona jes dla ciot.

horizon to dwie klasy niżej niż shadow fall.

guardian nie ma nawet grafiki.

na rimejk ff7 poczeka się z rączkami na ķołderce do premiery na taborecie.

jest dokładnie tak jak mówisz wnusiu. :banderas:

Opublikowano

Sa jakies logiczne powody dlaczego kazda czesc Shenmue wychodzi (wyszla) na inna platforme?

Opublikowano

mazzeo i daddy wala posty dluzsze niz jedno zdanie = anusy zniszczone przez konfe sony

halo5 - skrypt na skrypcie bez grafiki w singlu

gyrosy4 - chmielarz od wczoraj baluje bo jednak nie zostanie zapamietany jako ten ktory zrobil najgorsza czesc

gierka od rare - zamiast ozywic legende mmo bez daty premiery

gierka od tworcow metroid prime - renderek bez tresci, data premiery 2016 a ponoc byly gry tylko na ten rok

forza6 - na ps4 mamy lepsze i ladniejsze cars

wsteczna kompatybilnosc - 10 gier, reszta dojdzie w patchu, nie podbija framerate, nie podbija rozdzielczosci

tomb raider - wraca na deski kreslarskie po pokazie bogow z naughty dog

Opublikowano

Sa jakies logiczne powody dlaczego kazda czesc Shenmue wychodzi (wyszla) na inna platforme?

Twoje niedouczenie?

Shenmue 1 i 2 to przecież DC.

Opublikowano

Shenmue 3 kupi się na PC odrazu, a na rimejk FFVII w najlepszej jakości można poczekać. Dobrze, że sprzedałem PS4. 

3kN7kuE.png

To wygląda gorzej niż na pierwszych prezentacjach sprzed lat.

:whyyy:

Opublikowano

po pokazie gow4 boty chca rozmawiac o grafice :yao:

Opublikowano

Z microsoftem dokładnie tak jak myślałem, jechanie na starych markach, szkoda bo od strony kultury pracy i wygody grania to świetna konsola. Najśmieszniejszy ból du.py botów, wychodzą świetne gry na ps4, a ci będą sobie wmawiać że coś wygrali :banderas:

Opublikowano

Twoje niedouczenie?

2 tez xbox a teraz pc i ps4 bez xboxa. Jak dla mnie bez sensu. Fakt faktem tez ze coraz wiecej dobrych gier na blache wychodzi.

Opublikowano

uncharted4 i horizon to kosmos graficzny, xone z ich exami to wczoraj przeciez prawie poziom remasterow z x360, wreszcie widzialem tytuly, ktore wygladaja jest nextgen

Opublikowano

Nawet czasowy ex z FF7 czy Shenmue 3 sprzeda konsole, kto po tylu latach będzie chciał czekać aż to wyjdzie na inne platformy?

Dokładnie o tym pisałem i zgadzam się w 100%

Swoją drogą nic z Persony 5 nie było, oby ta giera jednak wyszła w tym roku na zachodzie bo inaczej to będzie kowa lipa z exami na plejce.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Twoje niedouczenie?

2 tez xbox a teraz pc i ps4 bez xboxa. Jak dla mnie bez sensu. Fakt faktem tez ze coraz wiecej dobrych gier na blache wychodzi.

Rozumiem ze 3 powinna wyjść na DC abyś był content ? :D

Opublikowano

Boty mają PC nie nie muszą sie zaniżać do poziomu Plajstejszon 4 :kaz:

Po co komu w takim razie Xbox One? 

Opublikowano

ale sie czyta dzisiaj ten temat

hahaha

Opublikowano

po obu konfach najlepsze jest to u MSu że po pierwszych konkretnych pokazach GOW, TR, H5, FM6 zagramy w nie w tym roku + Fable. 

Co sony ma na ten rok, tylko bez małych gier.

Opublikowano

ale czemu sie nie jarac?

uncharted4 i horizon wygladaja i ruszaja sie jak nic co cokiedykolwiek powstanie na xone

legendy zyja - last guardian, ff7 (moja gra wszechczasow) shenmue3

jest sie czym jarac, jak juz od rana z 5 razy pisalem - jedyny minus to taki ze dalej this is waiting i te cuda pewnie w ciagu najblizszych 3 lat beda wypuszczane, tu akurat kudosy dla microsoftu, ze sie skupilo na tym co tu i teraz

O Uncharted wiadomo od dawna, raczej nikt nie ma wątpliwości, że grafika niszczy. Horizon przypomina bardziej benchmark niż gierkę (i nie, nie chodzi o nieziemską grafę) i nie wiadomo kiedy wyjdzie (średnio wierzę w 2016, prędzej 2017). Wiara w głirella widać nie ginie mimo średniego portfollio (znamy takie przypadki, patrz The Order...). TLG nawet ciężko skomentować, bo pokazują to samo od 2009 roku i wygląda niemal tak samo jak wtedy (wiadomo, że grafa, grafą, ale co oni robili przez tyle czasu, czyżby przez 7-8 lat produkcji nie wiedzieli jak ma wyglądać gameplay?). Remake FFVII, który wyjdzie na Xa, bez daty wydania i robiony przez Square, hmmm... Shenmue 3, które jest na razie koncepcją, czyli minimum 2 a w praktyce nie krócej niż 3-4 lata od wydania. Czyli w kwestii podejścia do klienta nic się nie zmieniło: obiecywanie gruszek na wierzbie, później olewanie części projektów (jak tam Shadow of the Beast?), przesuwanie zapowiedzi od 1 do 7 lat, ale kolejne targi "wygrane" zapowiedziami. Olewam M$ ciepłym moczem, mam PS4, ale SONY naprawdę dba, żebym nie marnował zbyt dużo czasu przy niej.

Opublikowano

Z microsoftem dokładnie tak jak myślałem, jechanie na starych markach

aha, bo FF7, Shenmue i TLG to takie świeżaczki xD

Opublikowano

Boty mają PC nie nie muszą sie zaniżać do poziomu Plajstejszon 4 :kaz:

to po co wam xone? do gierek wygladajacych jak remastery z x360?

Opublikowano

Dokładnie o tym pisałem i zgadzam się w 100%

Swoją drogą nic z Persony 5 nie było, oby ta giera jednak wyszła w tym roku na zachodzie bo inaczej to będzie kowa lipa z exami na plejce.

mieli pokazać gran turismo, dlc do blooborne, persone i to nowe jrpg od tworcow ni no kuni, ale po smiesznej konferencji micro postanowili zostawic te bomby na kolejne imprezy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.