Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Zanim klapy zaczna masowo niszczyc i anihilowac pozostałości botów, apeluje o umiar.

60454653.jpg

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

Forza Halo Gearsy VS TLG FF7 Shenmue.

po lewej janusze 500h w pifpaf, po prawej gracze

Wiadomo, ze zbior po lewej to kwintesencja januszostwa i gry dla tepych hamburgrow a ten po prawej stoi 10 klas wyzej, no ale niestety, to juz bylo.

Z tym ff7 to żeś pojechał bo wielu oddało by lewą nerkę za rimejk z prawdziwego zdarzenia (tak samo jak za Vagrant Story, pierwszego Metala, czy RE2), a shenmue 3... hmm, chyba jednak NIE było

tak w ogóle to udam że doczytałem tylko do tych 10 klas wyżej. :3

Ludzie czekaja na "rimejk z prawdziwego zdarzenia" xDDDDD Czyli chca zagrac w to samo tylko w ladniejszej oprawie? O ku.rwa, nie no przekonales mnie. Bierzcie moja forse squere.

Ludzie czekaja bo taka ch.ujnia ostatnio wychodzi (czyt. assassiny, cody, i piata woda po kisielu niegdysiejszych swietnych tytulow), ze wracaja do tych wspanialych dzieciecych chwil i chca przezywac to jeszcze raz. Ale to kwestia psychiki. Ja mam zaje.biscie silna.

Opublikowano

Ja czekam na FF VII bo sam niestety nie ograłem nigdy. Miałem nawet kiedyś pożyczone, ale byłem wtedy po Chrono Crossie i nie mogłem się przemóc do tej umownej grafiki i muzyki w midi :(

Dla mnie remake to spełnienie marzeń, wreszcie zobaczę FF VII z grafiką jak w Advent Children. Kij, że wiem kto ginie, ale i tak warto zagrać...

Opublikowano

dee - zobacz na konferencje konkurencji :)

Ej, ale najpierw zobacz mój post nt konfy MS
Opublikowano

Ludzie czekaja na "rimejk z prawdziwego zdarzenia" xDDDDD Czyli chca zagrac w to samo tylko w ladniejszej oprawie? O ku.rwa, nie no przekonales mnie. Bierzcie moja forse squere.

WTF? Ta gra ma wybitną historie i ludzie chcą aby była ona pokazana w ówczesnej formie z gameplayem i grafiką na poziomie takiego FF XV... 

Nie wiem czego tu nie rozumieć.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Ja czekam na FF VII bo sam niestety nie ograłem nigdy. Miałem nawet kiedyś pożyczone, ale byłem wtedy po Chrono Crossie i nie mogłem się przemóc do tej umownej grafiki i muzyki w midi :(

Dla mnie remake to spełnienie marzeń, wreszcie zobaczę FF VII z grafiką jak w Advent Children. Kij, że wiem kto ginie, ale i tak warto zagrać...

ze co kurrrrrrrrrvaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

WTF? Ta gra ma wybitną historie i ludzie chcą aby była ona pokazana w ówczesnej formie z gameplayem i grafiką na poziomie takiego FF XV... 

Mogliby coś nowego zrobić.

Opublikowano

No nie było w PS Plusie FF7, to jak typ miał zagrać :problem:

Opublikowano

Mogliby coś nowego zrobić.

Robią  XV, a graczom się należy ten remake VII - jak zrobią go porządnie to znów będą traktowani z szacunkiem w branży, a ich notowania wzrosną. To najprostszy sposób na poprawienie wizerunku tej firmy.

Opublikowano

Jacy ludzie? Kto ku.rwa czeka? xD Ty, nobody i typy z GT? xD Nie ograliscie oryginalu bo "xbox pierwsza konsola" i teraz pompujecie raka branzy jakim sa rimejki bo "chcemy grafe jak z ff15". Dobra historia obroni sie opowiadana nawet na migi, albo rysowana kreda w jaskini mamuta, a wy potrzebujecie GRAFIKI. Nawet mi was nie zal pokolenie 00.

Opublikowano

w tym roku Until Down, No man Sky, SFV, MGS w 1080p/60fps, Persona też?

coś jeszcze?

Opublikowano

Mendrek, weź już nic nie pisz...

Shenmue pewnie też widziałeś tylko w recenzji w 52. numerze PSXE, ale teraz oczywiście jaranko.

Trzeba będzie się zaopatrzyć za jakieś dwa-trzy lata w PS4, gdy i o ile ta megatona wyjdzie.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

I czemu grafa z FF15? Moze poczekajmy jeszcze 20 lat i bedziemy miec grafie z FF25 i w 4k. Wtedy historia bedzie opowiedziana jeszcze lepiej xD

Opublikowano

Kurfa @Mejm nie mów że nie masz żadnego tytułu którego rimejku nie chciał byś zobaczyć. Zwłaszcza gdy oryginał stracił po latach sporo na gameplayu. Dalej tlg, ile ta gra miała perypetii, afer z odejściammi itp. pudelki.pl?

To i tak cud że udało im się odkurzyć wszystko to co zrobili dotychczas na ps3. Przecież takie gry 90% dzisiejszych graczy ma w choyu, bo brak cinematic exp, trybu hordy i 512 ikonek na ekrani, a twórcom da zarobić po premierze ułamek pozostałych.

Naprawdę wierzysz że zrobienie jej od nowa pod ps4 by się im zwróciło? :yao:

Opublikowano

Mendrek, prześpij się, weź leki czy tam co balansuje ci psyche ale chociaż prześpij się.

Opublikowano

Jacy ludzie? Kto ku.rwa czeka? xD Ty, nobody i typy z GT? xD Nie ograliscie oryginalu bo "xbox pierwsza konsola" i teraz pompujecie raka branzy jakim sa rimejki bo "chcemy grafe jak z ff15". Dobra historia obroni sie opowiadana nawet na migi, albo rysowana kreda w jaskini mamuta, a wy potrzebujecie GRAFIKI. Nawet mi was nie zal pokolenie 00.

PSX'a miałem więc wypraszam sobie... VII to gra dla mnie szczególna, bo to ona skłoniła mnie do sięgnięcia po słownik i tłumaczenia tekstu na ekranie (grając w crashe/spyro i inne gierki nie zastanawiałem się nad tym). To dla mnie bardzo ważny tytuł - sprawił że polubiłem gry jrpg/rpg.

Także wypraszam sobie "xbox pierwsza konsola" i inne tego typu farmazony. Widzę, że niektórzy to są takimi hipsterami i królami gejmingu, że aż im się we łbie poprzewracało i wolą nowe pif pafy od EA czy Acti. Nie napisałem "chcemy grafe jak z XV" napisałem, że fani zasługują na odświeżenie tego tytułu i dostosowanie do obowiązujących realiów gier wideo...

Ta gra wyszła 18 lat temu, to nie (pipi)a hd edition czy inne podbicie rozdziałki. Gierke tworzą na nowo, od podstaw.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Dziś dla mnie też już tak grafika się nie liczy, ale jak byłem szczylem, to po CC na FF VII spojrzałem z dezaprobatą i od razu wrzuciłem IX do napędu (miałem pożyczone finale VII - IX). Ja w ogóle bardzo późno na PSX-ie zacząłem szarpać w jrpgi. Jak oglądałem te opisy z tabelkami, to bałem się że będę musiał liczyć jakąś matematykę i w ogóle że sobie nie poradzę XD Potem szybko je nadrabiałem, ale to już było jak wszyscy ograli. A niektóre nadrabiam do dziś, np. 2-3 lata temu odkryłem piękno Front Mission 3 i przeszedłem nawet nie wiem ile razy, ale żadnej innej gry tyle razy nie przechodziłem...

Opublikowano

Dobra, a jak wyglądają Twoje doświadczenia z sagą Yu Suzukiego?

Opublikowano

:reggie:

Opublikowano

A bylo w plusie? :kaz:

Opublikowano

Kupno następnej konsoli zostawiam sobie na następny rok (kto wie, może będzie jakiś nowy model), zostaję raczej przy zieleni, ale to dlatego, że aktualnie wiodącą platformą jest u mnie klocek, w sumie z exów jedynie szef, Recore i Lara (tymczasowy ex w końcu?) mnie jara, Gears całkiem, całkiem, reszta to w sumie multiplatformy. Zobaczymy jak się rozwinie sprawa z wsteczną kompatybilnością, ale jestem dobrej myśli.

Żeby nie było: Horizon wygląda dość intrygująca, remaster FFVII mnie nie jara, U4 - ładne, ale dalej to samo. Z kolei Last Guardian to chyba jakaś kpina, nie wygląda to źle, ale dzisiejsze indyki potrafią bardziej zaskoczyć.

Z multiplatform zainteresowany jestem chyba tylko Mirrors Edge, nowym Mass Effectem i oczywiście Falloutem.

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

A bylo w plusie? :kaz:

Racja. Po co w ogóle się go pytam o to.
Opublikowano

Kurfa @Mejm nie mów że nie masz żadnego tytułu którego rimejku nie chciał byś zobaczyć. Zwłaszcza gdy oryginał stracił po latach sporo na gameplayu. Dalej tlg, ile ta gra miała perypetii, afer z odejściammi itp. pudelki.pl?

Nie mam. Moglbym wymienic System Shock 1 ale ostatni jak to ogrywalem z modami na sterowanie myszka jak w fps, to szybko je wyrzucilem i gralem zgodnie z oryginalem. Mam te "wade genetyczna" o ktorej pisal Koso mowiac o sobie, ze umiem ogrywac stare tytuly dokladnie takimi jakimi sa nawet dzisiaj kiedy wiem ze moglyby miec lepsza mechanike czy grafe. Po prostu mi to nie przeszkadza i dzis wrzucam FF7 do PSX (a nie jakies emulatory czy inna dystrybucja cyfrowa) podpietego po CRT i napier.dalam. I to jest doznanie, wehikul czasu a nie wyproszony, wyblaganyu rimejk, ktory mial sie nigdy nie ukazac ale ze squere ma noz na jajach, bo cienko przedzie, to w koncu wam dali tego FF7. A nie sory, nie wam. Sobie.

Ogolnie konfa sony zgniotla M$ ale to co pokazali to serio nie jest powod do dumy czy zadowolenia.

Opublikowano

Nie wierzę.Jaranie się The Last Guardian i remakiem FF 7 to jakaś aberracja ew. zorganizowany trolling. Cytując Kazika: "ten system musi upaść teraz i zaraz". To niewyobrazalne, jak w tej generacji gracze są chędożeni, a Jeszcze bardziej niewyobrażalne jest ze sa podludzie, którym to sprawia rozkosz :dog:

Kiedyś, w erze PS2, w ciągu miesiąca wychodziło więcej dobrych gier, niż teraz zaplanowano na 2 lata. Serio, odkurzcue stare numery PE, by się przekonać jaką chvjoza i autokarykaturą stał się przemysł gejmingowy.

Zobaczycie, że TLG to będzie wydmuszka i popłuczyny po ICO. Ten mały drący ryja łeeee oooooo uueeeeeee zaczął mnie serio w(pipi)iać po minucie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.