Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Acha, zeby nie bylo, ze tylko marudze to w zeszlym roku typowalem Ori jako gre-mistrz i sie nie pomylilem. Teraz czekam na No Man's Sky. (tyle ze to bylo zapowiedziane tez rok temu ale dobra ;/)

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

O kurfa :obama: właśnie sobie przypomniałem że mój ukochany The Thing z Kurtem Russelem to też remake. John Carpenter rak branży. <Mejm>

Opublikowano

Konferencja sony bardzo dobra, przekonała mnie, że PS4 trzeba będzie kupić... za jakiś rok.

U4 - jaranko

Horizon - wyjdzie za 100 lat. Poza tym to RPG od Guerillasów. RPG OD GUERILLASÓW. Czy obecni tu zapominają, że mówimy tu o firmie, która potrafiła wyprodukować najbardziej drewnianą fabułę w dziejach w Killzonach? (Rico ['])

Shenmue, FF - wyjdzie na PC, 2017

TLG - absolutnie zero podniety

Konfa Microsoftu meh, ale sporo gierek na ten rok

Ogólnie potwierdza się, że kupno PS4 przed 2016 nie ma najmniejszego sensu

Opublikowano

konfy nie oglądałem, ale po Waszych postach widzę, że dalej nie warto kupować PS4 w tym roku :/ Może i zapowiedzi dobre, tylko dalej nie ma gier dobrych do ogrania w tym roku, także zaorać, Xbox One, here I come :obama:

Opublikowano

O kurfa :obama: właśnie sobie przypomniałem że mój ukochany The Thing z Kurtem Russelem to też remake. John Carpenter rak branży. <Mejm>

Typie ale tutaj wszystko sie zaczelo od ksiazki (pewnie nie wiedziales). Jakby ktos oryginal (papierowy) wydal w postaci ksiazki z ruchomymi elementami to bylby remake a nie adaptacja filmowa xD

Opublikowano

boty piszące o słabej grafice przy jednym tytule TLG - zobaczcie na swoje gry xDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Uncharted 4: A Thief's End

Zaczęło się zabawnie – od zawieszki. Za drugim razem jednak filmik zadziałał i mogliśmy podziwiać samochodową ucieczkę Nathana i Sully'ego przed bandziorami kierującymi opancerzonym wozem. Uncharted 4 wygląda na tym etapie bardzo dobrze i trzyma obiecane 60 fps-ów, co z pewnością jest dużą zasługo Unreal Engine 4. Tak czy inaczej, wygląda na to, że ostatnia odsłona przygód Drake'a nie będzie odbiegać jakością od poprzedniczek czerpiąc pełnymi garściami z filmów o Indianie Jonesie

Jezu jak kwikłem. :dynia:

Autor: Mateusz G(o)łąb :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Cóż za piękny poranek aż żałuje że nie oglądałem , a boty widzę odpaliły zielony matrix i starają zachować zdrowie psychiczne ;)

Opublikowano

Nie ma to jak przyjść rano do pracy i przy kawce obejrzeć sobie konferencje Sony.

A tu takie megatony jak The Last Guardian, Horizon, Uncharted 4, No Man's Sky + remake FF VII i jeszcze Shenmue 3 :obama::banderas::fsg:

Opublikowano

karas no, wmawiaj sobie falę samobójstw i rozpadów rodzin bo jakieś tam giereczki pokazali :dynia:

Opublikowano

wyblaganyu rimejk, ktory mial sie nigdy nie ukazac ale ze squere ma noz na jajach, bo cienko przedzie, to w koncu wam dali tego FF7. A nie sory, nie wam. Sobie.

Nóż to ma Take-Two Interactive, które bez GTA notuje straty - w tym roku szczególnie potężną. Kwadratowi akurat odnotowali lepsze wyniki od oczekiwań i podnieśli prognozy. Jak nie masz o czymś pojęcia to milcz. 

Opublikowano

W obu obozach słabo, na razie wygląda to tak że do wakacji można spokojnie grać na XONE a później przesiadka na ps4.

Opublikowano

kermit od rana bez posta, maciomaniak znowu niebieski, hav3n udziala sie w temacie o horizon, daddy cos tam nawet pochwalil, colin aktywny jak nigdy, kubson trzyma jezyk za zebami i juz ma tylko beke z dat premier

eksterminacja

Opublikowano

Ten schemat jest powtarzany od lat, xboty grają, klapy czekają. W przyszłym roku będzie Quantum, Crackdown, Gearsy 4, Forza Horizon 3, Recore i pewnie coś jeszcze, a klapy będą miały U4 i przekładanie premier na następny rok. 

Ciekawi mnie ten Horizon, ale kurde no, to jest GG, przez co jest mała szansa na dobrą grę =/

Edytowane przez Ins

Opublikowano

xboty grają,

ile to juz? 8 miesiecy bez exa?
Opublikowano

policz sobie lepiej ile ty będziesz czekać xD

Opublikowano

było coś na Vite, oprócz tego Final Fantasy dla pedauów?

Edytowane przez asax

Opublikowano

karas no, wmawiaj sobie falę samobójstw i rozpadów rodzin bo jakieś tam giereczki pokazali :dynia:

Co to za nadinterpretacja ? :frog: Wczoraj to boty wieściły koniec opcji klaperskiej tym czasem rzeczywistość okazała się inna.......

Opublikowano

TLG, Remake FFVII i Shenmue 3 a ja jak śmieć poszedłem spać :(

Opublikowano

dziś i tak Nintendo rozniesie klapki :reggie: M$ nie, bo MS pokazalo GRY, szanuję M$ i Big N, u nich przynajmniej można w coś fajnego pograć w tym roku a nie za 2-3 lata w jakiś downgrade Horizona :dynia: 

Opublikowano

kermit od rana bez posta, maciomaniak znowu niebieski, hav3n udziala sie w temacie o horizon, daddy cos tam nawet pochwalil, colin aktywny jak nigdy, kubson trzyma jezyk za zebami i juz ma tylko beke z dat premiereksterminacja

Wiem, że może ja nie jestem jakimś botem naczelnym i mało się udzielam na forum, ale mnie też możesz liczyć jako niebieskiego już ;)

Opublikowano

TLG, Remake FFVII i Shenmue 3 a ja jak śmieć poszedłem spać :(

ja przez chwile zwątpiłem i też poszedłem spać, a rano przecierałem oczy ze zdumienia, Last Guardian, FF7, Shenmue, dominacja jak za czasów ps2, xbox skonczony.
Opublikowano

Kto wygrał targi grami to już wiadomo

-Last Guardian

-Shenmue 3

-Final Fantasy VII

-Horizon

plus oczywistości jak Uncharted 4 czy Street Fighter V

Kickstarterowe Shenmue III o ile coś z tego wyjdzie będzie na wszystkich platformach. W dodatku rusz głową i pomyśl logicznie skoro oni dopiero teraz zbierają na to hajs, to kiedy ta gra wyjdzie? 2018? 2019? Ta czasowa ekskluzywność FFVII to pewnie miesiąc na terenie Japonii.  TLG to jedno wielkie meeeeh a Horizon zapowiada się ok, ale co z tego wyjdzie zobaczymy ( w 2016, a może 2017 :D

Super SF V oczywiście będzie dostępny na wszystkim łącznie z komórkami ;) 

Sony - 2016 this for the players  :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.