Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

wyblaganyu rimejk, ktory mial sie nigdy nie ukazac ale ze squere ma noz na jajach, bo cienko przedzie, to w koncu wam dali tego FF7. A nie sory, nie wam. Sobie.

Nóż to ma Take-Two Interactive, które bez GTA notuje straty - w tym roku szczególnie potężną. Kwadratowi akurat odnotowali lepsze wyniki od oczekiwań i podnieśli prognozy. Jak nie masz o czymś pojęcia to milcz. 

Kazdy wynik lepszy od bankructwa i kompromitacji marki to "lepsze wyniki od oczekiwan" xD Szkoda, ze zeby utrzymywac sie na powierzchni musza reanimowac 20letniego trupa. A nie, jest jeszcze FF15, to w takim razie sorry, squere potega :dynia:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

chris85 kolejny co mysli, ze s3 kosztuje dwa miliony, a brak xone na liscie platform w zbiorce to blad w druku

oczywiscie chri85 tez nie doczytal, ze capcom oficjalnie oglosilo, ze street fighter na xone najwczesniej pod nazwa SF6

Opublikowano

zamiast pracować to czytam, co to się odpierdala  :obama:

Opublikowano

Kto wygrał targi grami to już wiadomo

-Last Guardian

-Shenmue 3

-Final Fantasy VII

-Horizon

plus oczywistości jak Uncharted 4 czy Street Fighter V

Kickstarterowe Shenmue III o ile coś z tego wyjdzie będzie na wszystkich platformach. W dodatku rusz głową i pomyśl logicznie skoro oni dopiero teraz zbierają na to hajs, to kiedy ta gra wyjdzie? 2018? 2019? Ta czasowa ekskluzywność FFVII to pewnie miesiąc na terenie Japonii.

To że zbierają teraz kase, nie znaczy że gra juz nie powstaje, sporo było projektów które zbierało fundusze na dokonczenie gry. Serio myślisz że Sony nic nie sypnelo i dlatego prosza tylko o 2 miliony? Suzuki tez pewnie za nic wystapil. Plus na kickstarterze info ze gra powstaje tylko na ps4 i pc, pewnie sytuacja jak ze SFV.

FF7 nawet jeśli czasowy ex, to i tak sprzeda konsole.

Opublikowano

Sony zaoralo.... Shenmue 3 na PC xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Generalnie konsolowy gaming zmierza ku koncowi, ms dno, sony dno.

Ten level z last guardian przenesiony 1 do 1 (grafika, fizyka, wszystko) z PS3 xD

No niestety, w 2015 roku taka gra nikogo nie porwie - wyglada na cholernie nudna.

Widac, ze gra lezala odlogiem przez lata.

Dalej mamy assassina od Guerilla Games. Wooooow, jaranko.

Ale jak wyszedl mordor to chuynia xD

Najbardziej zenujacy byl ten blondyn w okularach, ya yebie.

E3 pokazalo, ze liczy sie obecnie tylko i wylacznie PC i multiplarformy.

pozdrawiam

PS. Shenmue 3 na PC? Best day of my life :]]]]]]]]]]]]

Opublikowano

Last guardian się nie spodziewałem, myślałem że ta gra jest już zakopana. Bardzo miła niespodzianka, ale i tak najciekawszą propozycją dla mnie jest Horizon. Dzisiaj jeszcze konferencja Nintendo, mam nadzieję, że będzie jakaś fajna propozycja na 3dsa. Jestem pewien, że pc gaming wypadnie bardzo dobrze, pewnie nawet lepiej od Sony. Microsoft niestety na szarym końcu. Tak jak pisaliście, to stara śpiewka: forza, gyrosy i halo. Dobre gry, ale tasiemce. Nie było żadnej megatony od microsoftu, której nikt by się niespodziewał, po prostu przewidywalna konferencja, dla fanów tych gier.
To wojna konsolowa i sam wolę grać na konsoli, bo pecet służy mi do pracy/internetu/grania w kilka gier. Ale to właśnie gracze pecetowi są w najlepszej sytuacji, bo steam to platforma od graczy dla graczy, prokonsumencka pełną gębą, czego nie można powiedzieć o Sony.

PC gaming (jeśli ktoś lubi i ma mocnego peceta) >>> ps4>>>nintendo>>>>>>>>>>>>>>>>....dno>>>>>>>>>wodorosty>>>>>>glony>>>>>metr mułu>>>>>>>>xbox

No i bądźmy uczciwi, gdyby nie multiplatformy to obie konsole można zaorać

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

colin aktywny jak nigdy

wesoło ostatnio to się udzielam :) fajnie tak tutaj, między userami. muszę częściej wpadać :problem:

TLG mnie rozwaliło ale nie sama gra, bo tę mam w masorzu, ale to że w ogóle ją pokazali. po 8 latach ale jednak pokazali w(pipi)iającego chłopczyka co wszystko psuje i niszczy zabytki jak jakiś (pipi)y isis i musi go ratować kundel ze skrzydłami.

gdybym miał ps :yao: to i tak bym ograł co najwyżej Horizon. reszta tak mocno na wy(pipi)ce

Opublikowano

colin aktywny jak nigdy

wesoło ostatnio to się udzielam :) fajnie tak tutaj, między userami. muszę częściej wpadać :problem:

To tak zebyscie wiedzieli gdzie wy stoicie a gdzie stoi on :shotgun:

Opublikowano

Klapy chyba nie ogarniają że ich 'gry' wyjdą w połowie przyszłego roku a do tego czasu m$ pokaże nowe exy na E3 2016 :banderas:

Opublikowano

Klapy chyba nie ogarniają że ich 'gry' wyjdą w połowie przyszłego roku a do tego czasu m$ pokaże nowe exy na E3 2016 :banderas:

Ktore wyjda w 2017 :reggie:

Opublikowano

Z microsoftem dokładnie tak jak myślałem, jechanie na starych markach, szkoda bo od strony kultury pracy i wygody grania to świetna konsola. Najśmieszniejszy ból du.py botów, wychodzą świetne gry na ps4, a ci będą sobie wmawiać że coś wygrali :banderas:

W psychologii nazywa to się wyparciem.

po obu konfach najlepsze jest to u MSu że po pierwszych konkretnych pokazach GOW, TR, H5, FM6 zagramy w nie w tym roku + Fable. 

Co sony ma na ten rok, tylko bez małych gier.

W GOW zagrasz w tym roku? :dynia:  Śmieszy mnie jak podniecacie się tymi kotletami, mnie jakby ktoś dał te szroty za darmo to nawet nie chciałoby mi się ich odpalać :dynia: . U Sony będzie w tym roku Until Dawn, Persona, Talesy, No Man Sky + trochę remasterów. A co będzie w pierwszej połowie roku na X0? Pewnie nic :kaz:

policz sobie lepiej ile ty będziesz czekać xD

Na pewno krócej niż wy.

Opublikowano

m$ to nie sory, oni mają gry na miesiące po zapowiedzi :reggie:2

Opublikowano

Boty się śmieją, że Sony pokazuje gry na 2016, ale fakt, że Halo 5 było PO RAZ TRZECI na E3, to taki mały, nieznaczący szczegół :dynia:

Opublikowano

TLG było 5 lat z rzędu tylko dopiero dzisiaj się odważyli pokazać to coś z ps3. :kaz:

Opublikowano

Kto wygrał targi grami to już wiadomo

-Last Guardian

-Shenmue 3

-Final Fantasy VII

-Horizon

plus oczywistości jak Uncharted 4 czy Street Fighter V

Kickstarterowe Shenmue III o ile coś z tego wyjdzie będzie na wszystkich platformach. W dodatku rusz głową i pomyśl logicznie skoro oni dopiero teraz zbierają na to hajs, to kiedy ta gra wyjdzie? 2018? 2019? Ta czasowa ekskluzywność FFVII to pewnie miesiąc na terenie Japonii.

To że zbierają teraz kase, nie znaczy że gra juz nie powstaje, sporo było projektów które zbierało fundusze na dokonczenie gry. Serio myślisz że Sony nic nie sypnelo i dlatego prosza tylko o 2 miliony? Suzuki tez pewnie za nic wystapil. Plus na kickstarterze info ze gra powstaje tylko na ps4 i pc, pewnie sytuacja jak ze SFV.

FF7 nawet jeśli czasowy ex, to i tak sprzeda konsole.

Yu Suzuki na zawsze w moim sercu, ale jego ostatnia duża gra to było co? Virtua Fighter 4? na PS2? z 15 lat temu ? Niestety jego gwiazda już zgasła i na pewno nie jest tak jak piszesz.

Opublikowano

Na bank jest tak jak ty piszesz.

xboty na ciezkim glodzie, w tym roku jeszcze zadnego exa nie dostali, do tego te atomówki na konferencji Sony. :daddy:

Opublikowano

wyblaganyu rimejk, ktory mial sie nigdy nie ukazac ale ze squere ma noz na jajach, bo cienko przedzie, to w koncu wam dali tego FF7. A nie sory, nie wam. Sobie.

Nóż to ma Take-Two Interactive, które bez GTA notuje straty - w tym roku szczególnie potężną. Kwadratowi akurat odnotowali lepsze wyniki od oczekiwań i podnieśli prognozy. Jak nie masz o czymś pojęcia to milcz. 

Kazdy wynik lepszy od bankructwa i kompromitacji marki to "lepsze wyniki od oczekiwan" xD Szkoda, ze zeby utrzymywac sie na powierzchni musza reanimowac 20letniego trupa. A nie, jest jeszcze FF15, to w takim razie sorry, squere potega :dynia:

SE zarabia kupę kasy na FF14( FF11 to ich poprzednia najlepiej zarabiająca gra ever  - a nie jakiś wypierdek FF7). Nie muszą się o nic martwić - maja Dragon Questy, kasę z portów FF i tego co  część kiepsko myślących graczy olewa - marki które mogą sprzedawać  wszystko ( od figurek po  odzież).

Opublikowano

Horizon - wyjdzie za 100 lat. Poza tym to RPG od Guerillasów. RPG OD GUERILLASÓW. Czy obecni tu zapominają, że mówimy tu o firmie, która potrafiła wyprodukować najbardziej drewnianą fabułę w dziejach w Killzonach? (Rico ['])

Pracują nad tym writer New Vegas + ludzie pracujący wcześniej w CD RED, którzy zajmowali się questami w wiedźminie. Oni tam mają nową ekipę tworzącą tę gierkę. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Developer / studio X zawiodło mnie już n razy, ale zwiastun i kolejnej giereczki wygląda cudownie, tym razem się uda! :D

zbyt dużo graczy

Opublikowano

Na bank jest tak jak ty piszesz.

xboty na ciezkim glodzie, w tym roku jeszcze zadnego exa nie dostali, do tego te atomówki na konferencji Sony. :daddy:

Prawdziwy mężczyzna nie ważne jak zaczyna, ważne jak kończy ;) 

Opublikowano

Tak już pomijając konfy to gdzie jest zapowiedź dodatku do Mesjasza V? Albo RDR 2? Albo Mafia 3? Gdzie ja się kurwa pytam?  :whyyy:

Opublikowano

W ogole beka z sony:

- EXCLUSIVE BETA

- EXCLUSIVE DLC!

- EXCLUSIVE LIMITED EDITION

Hahah, szkoda ze grafika exclusive dla PC :)

Opublikowano

mesjasz V wychodzi 1 wrzesnia a ty juz chcesz dlc do niego?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.