Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

suteq, oni nie jeżdżą na targi, oni tworzą własne targi :P na jesień z czymś pewnie wyskoczą.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

Tak już pomijając konfy to gdzie jest zapowiedź dodatku do Mesjasza V? Albo RDR 2? Albo Mafia 3? Gdzie ja się kurwa pytam?  :whyyy:

Rockstar nie będzie się brudzić w tym gównie, tylko sobie wrzucą trailer w zwykły dzień  i pozamiatają jak zawsze :P

Edytowane przez chris85

Opublikowano

mesjasz V wychodzi 1 wrzesnia a ty juz chcesz dlc do niego?

Przecież już zostało ustalone, że mgs nikogo bo skończył się na jedynce. :problem:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

to już rok temu pokazywali

Opublikowano

Będzie interactive sex? 

Opublikowano

Figaro byłby w niebie

Opublikowano

wirtualny hover hand :frog:

Opublikowano

gdy friendzone w realu to za mało...

Opublikowano

Rayos będzie twarzą tego produktu? 

Opublikowano

exclusive dlc: Lochy niemieckiego zamku.

Opublikowano

Shenmue mi zwisa, nigdy nie rozumiałem fenomenu. Zresztą wystarczy się zastanowić dlaczego Sega przez tyle lat nie dała zielonego światła dla tego projektu. No może dlatego, że byłaby to gra zbyt podobna do serii Yakuza, która jest ich motorem napędowym od wielu lat. Kto był stęskniony za tego typu gameplayem, ten miał go na wyciągnięcie ręki już od dawna. Jednak od strony marketingowej mistrzowskie zagranie Sony, już widać, że sentyment czyni cuda

Remake FF7 - mój poziom awersji do SE osiągnął już taki poziom, że nawet mi nie drygnął. Fajnie, że w końcu powstaje, zobaczymy czy uda im się tego nie zepsuć

TLG - mimo, że technicznie nic się nie ruszyło przez te lata i gra spokojnie mogłaby (i powinna) ukazać się na ps3, to i tak  :fsg:  Kto miał poczuć co trzeba, ten poczuł. Nie dla plebsu.

U4 - początek to wielki meh, bo to przepychanie się w tłumie żywce wyjęte z Yemenu z U3, nawet sceneria podobna. Ale jak zaczął się kapiszoning z zaawansowanym zniszczeniem otoczenia i mielenie buraków lepsze niż w forzie, to znowu wbrew zdrowemu rozsądkowi zapragnąłem w to zagrać :cool:

No to wychodzi na to, że jednak trzeba będzie kupić kąsolkę. Na szczęście dopiero gdzieś w 2017 =)

Opublikowano

joseph fritzl lubi to!

kurna tokar no :/

Opublikowano

Jesli chodzi o grafike to nowy Ghost Recon roz(pipi)al kompletnie. Szkoda tylko, ze to kolejna szczelanka i to od Ubisoftu  :rotfl:

Opublikowano

Jesli chodzi o grafike to nowy Ghost Recon roz(pipi)al kompletnie. Szkoda tylko, ze to kolejna szczelanka i to od Ubisoftu  :rotfl:

Downgrade incoming 

Opublikowano

jestem zbyt zmęczony by reagować na głupotę :) inni się tobą zajmą.

Opublikowano

To sprzedaj xboxa i kup sobie Project Cars na ps4. twojego pierd.,olenia o grafice w kazdym temacie na forum juz nie da sie czytac.  :niedobrze:

Opublikowano

mam takie pytanko, czemu wszyscy fanatycy sony się tak jarają mgsem "a macie xboty, idźcie szczelać zielonom puszkom do kosmitóf, ja bede grać w snake" skoro to wychodzi na każdy sprzęt poza tosterem, odtwarzacz VHS i konsole nintendo?

Opublikowano

mam takie pytanko, czemu wszyscy fanatycy sony się tak jarają mgsem "a macie xboty, idźcie szczelać zielonom puszkom do kosmitóf, ja bede grać w snake" skoro to wychodzi na każdy sprzęt poza tosterem, odtwarzacz VHS i konsole nintendo?

Na X0 wychodzi w 720p :reggie:

Opublikowano

i dlatego jaranko ? no to niezłego musisz mieć doła na myśl o PCtowej wersji

Opublikowano

To samo pomyslalem :pawel:

Opublikowano

PC nikogo.

I proszę, znajdź jakiś mój post, w którym jarałem się MGS.

Opublikowano

To na ch.uj z tym wyskakujesz? xD

Opublikowano

jak botom tylki pekaja bo maciomaniak jako jedyny zielony potrafi przyznac wprost ze te dwie konferencje pokazaly, ze jest tylko jeden next gen a drugi ma exy na poziomie remasterow z x360

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.