Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

PC nikogo.

I proszę, znajdź jakiś mój post, w którym jarałem się MGS.

Typowy klapiszcz. Tak samo jak z ps3, które dostało łomot na każdym polu od wii "Wii to nie ta generacja" xd

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

PC nikogo.

Typowy klapiszcz.

Mógłbyś rozwinąć?

Opublikowano

Jednym słowem wybór jaką konsolę kupić śmiało mogę odłożyć do grudnia 2015 . Idealnie bo ok 2 lata od premiery systemów - każdą konsolę tak kupowałem bo nie od dziś wiadomo że przez pierwsze dwa lata nie ma w co grać ;) Mam sporo czasu na odrabianie zaległości dzięki sony i microsoftowi :)

Opublikowano

Przeczytałem tylko te posty, które klepaliście podczas konferencji Sony. Usmiałem się nieźle, dissy na microshit szły przepiękne. Cieszy mnie, ż enawet boty jak heaven czy Macio przyznali, że E3 dla Sony. Dominacja i monopol jak za czasów PS2, totalny rape na knurze, dokładnie to Sony zrobiło.

SONY <333333333333

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Mimo wszystko Xbox póki nadal jest bardziej atrakcyjną konsolą. Grube tytuły za oknem, a gdy już Shenmue wyjdzie kiedyś to albo się kupi wtedy PS4, bo przy okazji zapowiada się, że za dwa/trzy lata faktycznie Sony może trochę namieszać... Lub po prostu odpalę SH3 na moim zderzaczu atomowym (I7, 32 gb ramu, 2gb radek na pokładzie), który powinien sobie jeszcze z tą grą poradzić, prawda Dave?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Rayos będzie twarzą tego produktu? 

niby dlaczego :reggie:

Opublikowano

grube tytuly chyba dla tych co tylko w multi lubia strzelac

Opublikowano

PC nikogo.

Typowy klapiszcz.

Mógłbyś rozwinąć?

Jak się zaczyna wojnę na cyferki to wypadałoby brać pod uwagę każdego zawodnika na rynku, a nie zakrzywiać rzeczywistość udając, że to nie istnieje. To tak jak bym twierdził, że lech to najlepszy klub na świecie bo wygrał ekstraklasę xd

Opublikowano

Nie wymienię przecież obecnie konsoli na którą zaraz wyjdą trzy gry na które czekam, tylko dlatego, ze Sony zapowiedziało kilka dobrych gier i jedną legendę, która kij wie kiedy i czy wyjdzie.

Opublikowano

PC nikogo.

Typowy klapiszcz.

Mógłbyś rozwinąć?

Jak się zaczyna wojnę na cyferki to wypadałoby brać pod uwagę każdego zawodnika na rynku, a nie zakrzywiać rzeczywistość udając, że to nie istnieje. To tak jak bym twierdził, że lech to najlepszy klub na świecie bo wygrał ekstraklasę xd

konsolowe forum, wiec czemu nie porownywac tylko wersji z konsol które są w podobnej cenie? to nie pclab
Opublikowano

Przecież taki był zawsze target konsol MS$. Więc bez zaskoczenia tutaj.

Opublikowano

Przecież taki był zawsze target konsol MS$. Więc bez zaskoczenia tutaj.

wiem, raka dostaje na posty daddiego czy mazeo ktorzy pisza przy shenmue czy last guardian ze nuda, a tasuja sie do remastera gow

Edytowane przez Shen

Opublikowano

konfa m$ fajna ale co dla mnie ficusia jakbym mial kupic xone?

- tomb raider petarda

- forza6 fajna ale po ostatnim patchu na ps4 mam ladniejszy cars, ktory juz dziala fajnie

- zaluje pada bo jest cudowny

- gyrosy4 w obecnej formie to zart

- halo5 xDDD

- wsteczna kompatybilnosc - tu jako osoby ktora nigdy nie miala na wlasnosc x360 super atut ale dalej nie wiem czy gry na jakich mi zalezy uruchomie czyli pgr4 albo lost odyssey

Opublikowano

wiem, raka dostaje na posty daddiego czy mazeo ktorzy pisza przy shenmue czy lat guardian ze nuda, a tasuja sie do remastera gow

Lubują się w takich gierkach. Ich sprawa, M$ ma do zaoferowania gry podchodzące pod ich gusta więc zarówno my jak i oni mogą być zadowoleni i raczej nie będzie narzekania,że nie ma w co grać.

Opublikowano

Uncharted 4 zrobil na mnie chyba jeszcze wieksze wrazenie niz nowy Tomb Raider.

Obydwie gry to petarda!

Edytowane przez easye

Opublikowano

to nie pclab

:yao:

Nie pclab, a więcej analiz frameratu, rozdziałki, patchy, rewizji niż blacharz mógłby sobie wymarzyć

Opublikowano

Dla mnie PC jako platforma do grania nie istnieje więc po co mam ją wymieniać? I jeśli zaraz ktoś zacznie zarzucać mi herezje i że się nie znam - byłem pecetowcem przez prawie 10 lat i jedno czego jestem pewien to to, że nigdy do PC już nie wrócę.

Opublikowano

to nie pclab

:yao:

Nie pclab, a więcej analiz frameratu, rozdziałki, patchy, rewizji niż blacharz mógłby sobie wymarzyć

I to jeszcze od klapów. xd

Opublikowano

Dla mnie PC jako platforma do grania nie istnieje więc po co mam ją wymieniać? I jeśli zaraz ktoś zacznie zarzucać mi herezje i że się nie znam - byłem pecetowcem przez prawie 10 lat i jedno czego jestem pewien to to, że nigdy do PC już nie wrócę.

Twoje zdanie nikogo

Opublikowano

Tak jak i PC nikogo. To były najgorsze lata gejmingu :). Non stop siedzenie w opcjach zamiast cieszenie się grami, co trochę jakieś wymiany sprzętu, crashe, problemy, sterowniki, instalacje. Nigdy więcej.

Opublikowano

Dobrze, że te lata już minęły bezpowrotnie bo faktycznie byłaby lipa teraz :obama:

Opublikowano

A co jakies gry na 2015 zapowiedzieli?  

Opublikowano

ale w tym Tomb Raider co pokazali tam było coś grywalnego czy wszystko działo sie samo?

pamiętam w jednym momencie pojawił sie guzik aby coś wcisnąć

nie w takiego TR grałem dawniej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.