Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

- zaluje pada bo jest cudowny

Kupiłbyś za te sześć i pół stówki? :dynia: (no chyba że piszesz o podstawowym, ale w kontekście E3 nie jestem pewny)

Przy okazji chciałbym zwrócić uwagę na smutny precedens - do tej pory konsolowcy w multi byli równi, a teraz m$ podzielił ich na biednych i bogatych.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Przecież już do X360 i PS3 były specjalne pady, które pozwalały na przewagę w grach multi np. w codzie. Gdy Acti odkryło, że ktoś używa takiego pada dawało bana na konto. 

Opublikowano

lem nie wiem jaki masz kurs u siebie ale z matematyką sobie nie radzisz :reggie:

fanek, dzisiaj u SE powinni więcej pokazać. z poprzednim TR to samo było. głównie cinematic na pokazach a gra okazało się że niczego sobie.

Opublikowano

Przy okazji chciałbym zwrócić uwagę na smutny precedens - do tej pory konsolowcy w multi byli równi, a teraz m$ podzielił ich na biednych i bogatych.

Konsolowcy w multi dzielą się tylko na biednych :newell:

Opublikowano

Udziela sie w temacie Horizon xDD Ficus zejdz na ziemie, zapytalem sie kiedy gra ma date premiery bo nie wiem czy PS4 warto kupic w 2017 czy 2020r jak juz te wszystkie gry wyjda. W wojence nic sie nie zienilo, Sony znowu rzuca grami widmo bez daty premier, a klapy same sobie dopisuja ze wszystko wyjdzie w tym albo przyszlym roku. Beka ze Halo trzeci rok na E3, a co z takim NMS? Znowu pokaz latania po randomowych planetach i brak dary premiery. Sony skupilo sie na grach do 2020r bo wie ze tegoroczny lineup PS4 jest tak ch*jowy ze nawet wstyd poruszac ten temat.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

1. Zakładając, że nie miałbym mocnego PCta, to po oberzeniu konferencji, byłoby tak:

Biegnę po ps4, wyje,bane w xboxa

2. Jednakże, gdybym dodał do tego mały detal w postaci "chciałbym grać w gierki już w tym roku", to byłoby tak:

Biegnę po xboxa, wyje,bane w ps4

3. Jednakźe, jako, że mam mocnego PCta i gierki od Nintendo, sytuacja prezentuje się tak:

Biegnę po dedykowane stery od Nvidii, a potem gram w 240p i 720p na Nintendo. Gry na konsole Sony i MS przestały być ekscytujące.

Opublikowano

Mi wystarczy TLG. Jestem może i poj.ebany, ale mnie jara niesamowicie ta gra. Kontynuacja najlepsze serii na konsole wszechczasów. Tak jak Tokar napisał - kto czuje klimat, ten czuje. W tej grze nie potrzeba grafiki. To co zobaczyłem mnie zupełnie usatysfakcjonowało. Będzie grane jak cholera. 

Shenmue mam w du.pie - może zagram, jak już wyjdzie. Podobnie z remakiem FF7. 

Uncharted - pomimo, że to nie jest gra pokroju TLG - bardzo chętnie ogram, bo wygląda obłędnie, poza tym lubię ten klimat nieskrępowanej i niezbyt skomplikowanej przygody jaki jest serwowany w tej serii. Takie gry też są potrzebne. 

Intrygujące No Man Sky także będzie ograne bez zastanowienia. Świetnie zaprezentował się Horizon. 

No i nie wiem, co Wy z tymi pecetami? Co takiego ma taboret czego nie ma konsola (oprócz grafiki - ale to i tak chu.jowy agrument patrząc, na jakich ustawieniach grają moi znajomi xD, więc to nie tak, że każdy piec pod tym względem jest lepszy od konsoli). Serio nie ma tak żadnych ekskluzywów które by mnie przekonały. Większość rzeczy i tak będę miał na PS4, a także gry ekskluzywne. Więc nie wiem po co komu PC. Nawet PES na taborecie to jakieś śmieszne popłuczyny, a dla mnie to dealbreaker. 

Natomiast nie widzę dla siebie w ogóle gier na X'boksa. W najmniejszym stopniu mnie ta konsola nie przekonuje do siebie. Ale to pewnie kwestia gustu po prostu. 

Podpisuję się czym się tylko da!

Opublikowano

Właśnie nadrobiłem wczorajszą konferencję. Wybacz mi sony że zwątpiłem. Playstation jedyny next gen wart kupna. Oczywiście nadal gorsze od pc czy wii u :D

Opublikowano

No i nie wiem, co Wy z tymi pecetami? Co takiego ma taboret czego nie ma konsola (oprócz grafiki - ale to i tak chu.jowy agrument patrząc, na jakich ustawieniach grają moi znajomi xD, więc to nie tak, że każdy piec pod tym względem jest lepszy od konsoli). Serio nie ma tak żadnych ekskluzywów które by mnie przekonały.

Widzisz, sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Tobie może nic się tam nie widzi ale dla setek tys graczy platforma owa ma wiele do zaoferowania.

Opublikowano

A co jakies gry na 2015 zapowiedzieli?  

Persona 5, No Man Sky, Tales of zestiria, i kotlet Drake

Opublikowano

PC nikogo.

I proszę, znajdź jakiś mój post, w którym jarałem się MGS.

Typowy klapiszcz.

Mógłbyś rozwinąć?

Jak się zaczyna wojnę na cyferki to wypadałoby brać pod uwagę każdego zawodnika na rynku, a nie zakrzywiać rzeczywistość udając, że to nie istnieje. To tak jak bym twierdził, że lech to najlepszy klub na świecie bo wygrał ekstraklasę xd

konsolowe forum, wiec czemu nie porownywac tylko wersji z konsol które są w podobnej cenie? to nie pclab

Guwno prawda ze konsolowe, od dawna multi, wystarczy otworzyc oczy:

3WY4H3l.png

Jak się zaczyna wojnę na cyferki to wypadałoby brać pod uwagę każdego zawodnika na rynku, a nie zakrzywiać rzeczywistość udając, że to nie istnieje. To tak jak bym twierdził, że lech to najlepszy klub na świecie bo wygrał ekstraklasę xd

Dla mnie PC jako platforma do grania nie istnieje więc po co mam ją wymieniać? I jeśli zaraz ktoś zacznie zarzucać mi herezje i że się nie znam - byłem pecetowcem przez prawie 10 lat i jedno czego jestem pewien to to, że nigdy do PC już nie wrócę.

No jak grales w czasach jaskiniowców to Ci przyznam racje bo i ja wtedy grywalem na PC i bylo ciezko, teraz wszystko sie zmienilo i PC-ty sa nie dosc ze lada swietlne za konsolami, maja wiecej gier, wsteczna kompatybilnosc to w wiekszosci przypadkow klikasz dwa guziki i grasz. Gre instalujesz prosciej i szybciej niz na konsolach i nie ma updatów 3 razy dziennie.

Slepy hate na dana platforme z ust doroslego czlowieka jest conajmniej smieszny.

Ale w sumie fakt :/ Ten padzior jest za(pipi)isty, ale pewno znacząco poprawi wyniki w multi fpsach. A Microsoft nie zbanuje za swoje rozwiązania ;)

Cena 150$ za wysoka :/ Za 100 jeszcze jeszcze.

No (pipi)a, na PS4 musisz miec 2 pady zeby sie gralo komfortowo bo jeden trzyma 5h, czyli trzeba zaplacic 450zl. Microsoft ma mistrzów od marketingu, wyczaili ze oni tez moga zarobic 500zl na padzie, z tym ze ten produkt przynajmniej jest solidny :kaz:

Opublikowano

P5 ma już konkretną datę?

Opublikowano

Przecież już do X360 i PS3 były specjalne pady, które pozwalały na przewagę w grach multi np. w codzie. Gdy Acti odkryło, że ktoś używa takiego pada dawało bana na konto. 

Ludzie używający tamtych padów to był margines w granicach błędu statystycznego, a m$ zrobił to oficjalnie.

lem nie wiem jaki masz kurs u siebie ale z matematyką sobie nie radzisz :reggie:

Moja matematyka ma się świetnie. Zacznijmy od tego, że ceny podawane w dolarach są cenami netto i tu na dzień dobry masz 23% ekstra. W Europie pewnie skończy się na 149 euro, a wątpię, że przy obecnym kursie przeliczą to na 599 złotych. Może w przypływie łaski rzucą go za 619-629.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Ja nawet nie wiem, dlaczego tutaj 'bociany' dyskutują o czymkolwiek. SONY na swojej konferencji tak zaorało, że naprawdę nie ma co zbierać. Postuluję za przeniesieniem działu Xboks do podforum PC, w końcu niedługo windows 10. Prawdziwa konsola jest tylko jedna.

Edytowane przez ping

Opublikowano

A w ogóle to sorry, zapewne było, ale i tak muszę:

Forza Motorsport 6's weather and night racing aren't dynamic

S9eei.gif

Opublikowano

No i nie wiem, co Wy z tymi pecetami? Co takiego ma taboret czego nie ma konsola (oprócz grafiki - ale to i tak chu.jowy agrument patrząc, na jakich ustawieniach grają moi znajomi xD, więc to nie tak, że każdy piec pod tym względem jest lepszy od konsoli). Serio nie ma tak żadnych ekskluzywów które by mnie przekonały. Większość rzeczy i tak będę miał na PS4, a także gry ekskluzywne. Więc nie wiem po co komu PC. Nawet PES na taborecie to jakieś śmieszne popłuczyny, a dla mnie to dealbreaker. 

Plynnosc rozgrywki miedzy 60 a 144 fps, multum rozdzialek 1080p, 1440p, 4K, Ultrawide, kustomizacja, mody, Steam Sales, mega biblioteka gier, wsteczna kompatybilnosc, emulatory i duzo duzo wiecej. I bez gadania "nie widze roznicy", na screenach i filmikach nie widac roznicy, zapraszam do mnie to gwarantuje ze kazdy wyjdzie nawrocony :master:

Opublikowano

Przeczytałem tylko te posty, które klepaliście podczas konferencji Sony. Usmiałem się nieźle, dissy na microshit szły przepiękne. Cieszy mnie, ż enawet boty jak heaven czy Macio przyznali, że E3 dla Sony. Dominacja i monopol jak za czasów PS2, totalny rape na knurze, dokładnie to Sony zrobiło.

Smutna prawda Sony wygrało to E3 pokazując TLG,Shenmue3 i Horizon.

Tylko szkoda że Sony wygra też E3 2016,2017 i 2018 pokazując dalej te same gry. Na pociszenie fajnie że PS5 będzie moze miało te wześniej wymienione dobre gry w max 3 lata po premierze.

A poważnie to Horizon  :obama:

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

forza6 czolowego deva m$ nie dosc, ze bez dynamicznych warunkow pogodywych i cyklu dobowego to jeszcze wyglada gorzej niz carsy na ps4, ktore sa multiplatformowe i maja te bajery, a po ostatnich patchu argument plynnego framerate prawie nie istnieje xD

Opublikowano

forza6 czolowego deva m$ nie dosc, ze bez dynamicznych warunkow pogodywych i cyklu dobowego to jeszcze wyglada gorzej niz carsy na ps4,

Do premiery pewnie jeszcze wiele poprawią więc może być tylko lepiej.

Opublikowano

square pracuje nad remakiem VII już kilka miesięcy i data premiery ustawiona jest na 2017

to akurat śmieszne, pamietam że błagania o remake były już conajmniej z 10 lat temu, i square wiele razy mowiło że gdyby chcieli zrobić ramake to by im to zajeło 17 lat xD

chyba w końcu poszli po rozum albo zatrudnili lepszych ludzi bo wiele firm pokazało ze mozna zrobic ogromną gre w kilka lat a nie 17

btw shenmue już przekroczyło 100% datków

https://www.kickstarter.com/projects/ysnet/shenmue-3?ref=nav_search

Opublikowano

Byłby pewnie wcześniej, ale poprzednia generacja to duże kłopoty S-E,  ale od dłuższego czasu wychodzą na prostą i są na plusie (co w branży gier nie jest oczywiste, zawsze można spytać Take-2 czy Capcom :P )

Opublikowano

Widzę, że Macia znowu otumaniała grafika.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.